מערכת קולנוע ביתית רק 2 רמקולים עובדים במקום 5.1
אני לא מכיר את התוכנה אז אני לא יודע, תוריד MPC-HC ותפעל לפי ההוראות האלה: http://rubenalamina.mx/2014/03/04/bitst ... me-cinema/
אה, אוקיי. האם אתה בטוח שהמערכת בכלל תומכת ב5.1 דרך כבל אופטי? אני רואה שזה תומך בניגון פסקול 5.1 מה DVD אבל לגבי חיבור חיצוני אני לא בטוח. גם לא נראה לי שזה יתמוך בDTS אז תסיר את הV מהDTS בתוכנה ותוודא שהסרט שאתה מנסה לנגן הוא עם פסקול DOLBY 5.1.
ניסיתי גם לא לסמן את הDTS וזה לא עוזר..
סרטים של 720p.BluRay תומכים? לדוגמה [Django.Unchained.2012.720p.BluRay.x264-SPARKS], אלה הסרטים שאני ניסיתי איתם..
יכול להיות שהמערכת לא תומכת בחיבור אופטי? ואני צריך לנסות חיבור אחר?
אם כן, יש לדעתך צורך לקנות כרטיס קול אחר עם חיבור שיכול להתאים?
סרטים של 720p.BluRay תומכים? לדוגמה [Django.Unchained.2012.720p.BluRay.x264-SPARKS], אלה הסרטים שאני ניסיתי איתם..
אם כן, יש לדעתך צורך לקנות כרטיס קול אחר עם חיבור שיכול להתאים?
·shilo9 כתב:ניסיתי גם לא לסמן את הDTS וזה לא עוזר..
אם כן, יש לדעתך צורך לקנות כרטיס קול אחר עם חיבור שיכול להתאים?...
הרזולוציה של הסרטים לא משנה, מה שמעניין הוא עם איזה סוג פסקול הם באים, ואם אני לא טועה רק דולבי דיגיטל יעבוד אצלך. אני לא יודע איזה פסקול יש בסרטים שניסית. אתה יכול לבדוק את זה בMPC-HC, תלחץ קליק ימני אחרי שתפעיל את הסרט במסך הסרט עצמו, אז properties ואז תראה באודיו מה רשום. dolby ac3 זה דולבי דיגיטל.
המערכת תומכת באופטי אבל לא רשום שום דבר אודות התמיכה בדולבי דיגיטל דרך האופטי, סטריאו כמו שאמרת אתה הרי מקבל.
הכרטיס קול שלך בסדר בשביל המטרה הזו והוא יודע להוציא גם דולבי וגם DTS. אין שום צורך בהגדרות שלו, מה שאתה מגדיר במספר הרמקולים לא קשור לעניין הPASSTHROUGH דרך האופטי שמעניין אותך.