מה יכולה להיות הסיבה שסורק המוזיקה מפספס שירים?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
herouth פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 85

שליחה

המוזיקה שלי מסודרת על כונן NAS. בעיקרון אני עובדת עליה משני מחשבים. אני מסדרת ומקטלגת באמצעות iTunes ממחשב המק שלי, ואני מנגנת את המוזיקה באמצעות מחשב הקודי (לינוקס) שבסלון.

כך שכל השירים מכילים תגי ID מסודרים של iTunes (בדקתי ליתר ביטחון עם eyeD3) וכולם נקלטו באותה צורה למערכת.

בצד של הקודי, הגדרתי את מקור המוזיקה באמצעות NFS של תיקיה מה־NAS.

יש לי שם אלבום אוסף מסויים, שבו יש 21 שירים, אבל הוא רואה רק את תשעת הראשונים. בדקתי, ולכולם יש תגי mp3. שמות הקבצים מתחילים בשתי ספרות כמנהג iTunes, ולאחריהן רווח ושם השיר, ומסתיימים ב־mp3.

אם אני עושה סיור לתיקיה הזו מתוך קודי אז הוא בפירוש רואה את כל הקבצים. אבל הם לא נקלטים לספריה. ניסיתי לנקות את הספריה ולסרוק מחדש. לא היה שינוי - רק תשעת השירים הראשונים זמינים בנגן.

יש למישהו השערה מה יכולה להיות הבעיה?

הגירסה שיש לי היא 15.2 מהמאגר של אובונטו.

herouth פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 85

שליחה

עונה לעצמי למקרה שמישהו ייתקל בבעיה דומה:

הבעיה היתה, כנראה, המחסור בפלאג-אין PVR. כבר הרבה זמן קודי התלונן שלא מותקן לו איזשהו פלאג-אין שקשור ל־PVR. כלומר, הרחבת ישראלייב התלוננה. הסתבר שצריך להתקין את זה בנפרד מהמאגר של קודי.

אז מה הקשר לשירים? ההודעה של ישראלייב היתה קופצת באמצע הסריקה של השירים על ה־NAS. או שההודעה עצמה היתה מפריעה את המהלך של הסריקה, או שהלחיצה שלי על Escape כדי לשחרר את ההודעה היתה עוצרת את הסריקה. אחרי שהבנתי איך מתקינים את הפלאג-אין וישראלייב הפסיקה להתלונן, גם השירים כולם הופיעו בסוף הסריקה.

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500

אפשר גם לבטל LIVE TV זמנית בהגדרות

שליחה

ואז לא אמורה ל'קפוץ שום הודעה (עד כמה שזכור לי...)

חזור אל “תוכנה - KODI”