לכל המעוניינים השוואה בין CD מרנץ 5001 ל DVD פיוניר 393
-
moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
היי.
רק רציתי לשבור פה איזה שאלה\מיתוס, או יותר נכון,עוד מיתוס בנוגע ל CD לעומת DVD בסדר גודל של עד 2000 ש"ח.
ההשוואה בוצעה בסטריאו סטאר פ"ת:
CD של מרנץ מדגם 5001 לעומת DVD של פיוניר מדגם 393 שהוא זהה מבחינת נתונים טכניים ל 696.
המרנץ עולה 1700, הפיוניר 500 שקל.
מה שמעניין אותי זה סאונד של דיסק(לא סרט), סאונד,איכות, נטו!
בהשוואה 1 ל 1 הפיוניר נשמע טוב יותר מהמרנץ,בהשוואה עם כמה מגברים,איך זה?! לא יודע!
כבר התכוונתי לרכוש CD בנוסף ל DVD שיש לי,אך.....ה DVD טוב יותר.
נאמר לי מפורשות ע"י האנשים שעובדים שם, שעד 2000 שקל,שם לפחות, אין משהו ששובר את הפיוניר .
סה"כ סוף סוף קיבלתי תשובה חד משמעית בעניין הזה, הפינה הזאת אצלי סגורה .
אגב,מבחינת סאונד נטו ,אין שום הבדל בין 393 ל 696 של פיוניר שעולה בסביבות 1000 ש"ח.
רק רציתי לשבור פה איזה שאלה\מיתוס, או יותר נכון,עוד מיתוס בנוגע ל CD לעומת DVD בסדר גודל של עד 2000 ש"ח.
ההשוואה בוצעה בסטריאו סטאר פ"ת:
CD של מרנץ מדגם 5001 לעומת DVD של פיוניר מדגם 393 שהוא זהה מבחינת נתונים טכניים ל 696.
המרנץ עולה 1700, הפיוניר 500 שקל.
מה שמעניין אותי זה סאונד של דיסק(לא סרט), סאונד,איכות, נטו!
בהשוואה 1 ל 1 הפיוניר נשמע טוב יותר מהמרנץ,בהשוואה עם כמה מגברים,איך זה?! לא יודע!
כבר התכוונתי לרכוש CD בנוסף ל DVD שיש לי,אך.....ה DVD טוב יותר.
נאמר לי מפורשות ע"י האנשים שעובדים שם, שעד 2000 שקל,שם לפחות, אין משהו ששובר את הפיוניר .
סה"כ סוף סוף קיבלתי תשובה חד משמעית בעניין הזה, הפינה הזאת אצלי סגורה .
אגב,מבחינת סאונד נטו ,אין שום הבדל בין 393 ל 696 של פיוניר שעולה בסביבות 1000 ש"ח.
-
moshem74
-
- עוסק בתחום

היי.
הגעתי במטרה לרכוש CD בנוסף ל DVD של פיוניר 393 שיש לי כיום.
כמובן שלא אמרתי לו שיש לי כבר DVD אלה,אמרתי לו שאני מעוניין לשמוע CD איכותי עד 2000 ש"ח,הוא השמיע לי את המרנץ 5001 בטענה שעד 2000 ש"ח זה ה CD המומלץ.
אגב,באינטרנט ניתן למצא אותו גם ב 1000 ש"ח.
שם הוא עולה 1700, לא משנה.
שמעתי אותו.
אח"כ ביקשתי לשמוע את ה DVD של פיוניר ,אמרתי לו שאולי אני אקנה גם DVD.
שמעתי אותו,והוא נשמע בעל צליל זהה למרנץ ואף בגבוהים - איכותי יותר, הטראבל נשמע בו ברור יותר לפחות לאוזן שלי.
שאלתי אותו ,בסאונד נטו, האם ייתכן שהפיוניר משתווה ברמה ואף איכותי יותר?!
לפי טענתו,כן ואף הפיוניר עובר אותו,בעצם לפי דבריו,עד 2000 ש"ח , אין שום מכשיר ששובר את הפיוניר,ממש במילים האלו,הוא המליץ לי בחום על 696, שהוא בעל HDMI, ויכולת להשמיע דיסקים שמגיעים צרובים 5.1, מה שה 393 אין לו את האפשרות הזאת.
בכל אופן,עד עכשיו היה לי ברור דבר אחד= CD איכותי יותר מ DVD באותם רמות מחירים באופן בולט, אך לא כך העניין,ואף להיפך,הוכחתי, שDVD זול של פיוניר בעלות של 500 שקל,עושה את אותה עבודה של DVD יקר ממנו פי 4 , בנוסף לפיוניר 3 שנים אחריות,כך שמבחינת אמינות,הוא נותן מענה.
אני לא יודע מה פיוניר עשו שם,אבל הם הצליחו , ובגדול.
בנוסף אני אחבר ממיר חיצוני DAC, ואשפר עוד יותר את האיכות של המקור.
יום טוב.
הגעתי במטרה לרכוש CD בנוסף ל DVD של פיוניר 393 שיש לי כיום.
כמובן שלא אמרתי לו שיש לי כבר DVD אלה,אמרתי לו שאני מעוניין לשמוע CD איכותי עד 2000 ש"ח,הוא השמיע לי את המרנץ 5001 בטענה שעד 2000 ש"ח זה ה CD המומלץ.
אגב,באינטרנט ניתן למצא אותו גם ב 1000 ש"ח.
שם הוא עולה 1700, לא משנה.
שמעתי אותו.
אח"כ ביקשתי לשמוע את ה DVD של פיוניר ,אמרתי לו שאולי אני אקנה גם DVD.
שמעתי אותו,והוא נשמע בעל צליל זהה למרנץ ואף בגבוהים - איכותי יותר, הטראבל נשמע בו ברור יותר לפחות לאוזן שלי.
שאלתי אותו ,בסאונד נטו, האם ייתכן שהפיוניר משתווה ברמה ואף איכותי יותר?!
לפי טענתו,כן ואף הפיוניר עובר אותו,בעצם לפי דבריו,עד 2000 ש"ח , אין שום מכשיר ששובר את הפיוניר,ממש במילים האלו,הוא המליץ לי בחום על 696, שהוא בעל HDMI, ויכולת להשמיע דיסקים שמגיעים צרובים 5.1, מה שה 393 אין לו את האפשרות הזאת.
בכל אופן,עד עכשיו היה לי ברור דבר אחד= CD איכותי יותר מ DVD באותם רמות מחירים באופן בולט, אך לא כך העניין,ואף להיפך,הוכחתי, שDVD זול של פיוניר בעלות של 500 שקל,עושה את אותה עבודה של DVD יקר ממנו פי 4 , בנוסף לפיוניר 3 שנים אחריות,כך שמבחינת אמינות,הוא נותן מענה.
אני לא יודע מה פיוניר עשו שם,אבל הם הצליחו , ובגדול.
בנוסף אני אחבר ממיר חיצוני DAC, ואשפר עוד יותר את האיכות של המקור.
יום טוב.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לי CDP של רוטל בן 10 נשמע טוב יותר מאשר ה393 (יש לי את שניהם) כאשר הם מחוברים לימהה 2500 (ק"ב) ההבדל היה מורגש אבל לא ענק
כאשר שהניהם חוברו לרסיבר סטראו של רוטל הCDP נשמע הרבה הרבה יותר טוב מה393
אבל זה רק האוזן שלי וזה לא אומר כלום
ירון
כאשר שהניהם חוברו לרסיבר סטראו של רוטל הCDP נשמע הרבה הרבה יותר טוב מה393
אבל זה רק האוזן שלי וזה לא אומר כלום
ירון
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- קיבל תודות: 1 פעם
רסיבר זה ממש לא סטאפ אלה חלק ממנו.
איזה רמקולים היו מחוברים ? האם חיברת את המכשירים בכבל דיגיטלי או אנלוגי?
האם אתה מכיר את הסטאפ שאיתו בחנת את המכשירים או שזו מערכת שהייתה בחנות?
איזה רמקולים היו מחוברים ? האם חיברת את המכשירים בכבל דיגיטלי או אנלוגי?
האם אתה מכיר את הסטאפ שאיתו בחנת את המכשירים או שזו מערכת שהייתה בחנות?
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- קיבל תודות: 1 פעם
הבדיקה שעשית אינה משקפת.
אם אינך מכיר את הסטאפ אתה יכול רק לבחון אם ישנו שינוי {וגם זה לא כל כך קל} אך לעולם לא תדע איך הוא ישמע על המערכת שלך.
לפני שאתה שולל את המכשיר קח אותו למבחן אצלך , אולי יתברר לך שהוא נישמע טוב יותר ואולי לא.
אבל הדרך שבה בחנת את המכשירים אינה משקפת דבר לעומת המערכת שלך.
אם אינך מכיר את הסטאפ אתה יכול רק לבחון אם ישנו שינוי {וגם זה לא כל כך קל} אך לעולם לא תדע איך הוא ישמע על המערכת שלך.
לפני שאתה שולל את המכשיר קח אותו למבחן אצלך , אולי יתברר לך שהוא נישמע טוב יותר ואולי לא.
אבל הדרך שבה בחנת את המכשירים אינה משקפת דבר לעומת המערכת שלך.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
-
moshem74
-
- עוסק בתחום

צודק.
מה שנכון - נכון.
אבל.....אני באתי בגישה שישנו הבדל מהותי=משמעותי בין דיוידי זה לקומפקט דיסק,וכבר באתי לקנות מכשיר חדש,אבל אחרי שראיתי שההבדלים מינוריים, חבל על הזמן כמו שאומרים.
אבל כעת כשנודע לי שאת הממיר DAC לא אוכל לחבר ל דיוידי , אולי בכל זאת אלך כן לרכוש קומפקט.
צריך לחשוב.
מה שנכון - נכון.
אבל.....אני באתי בגישה שישנו הבדל מהותי=משמעותי בין דיוידי זה לקומפקט דיסק,וכבר באתי לקנות מכשיר חדש,אבל אחרי שראיתי שההבדלים מינוריים, חבל על הזמן כמו שאומרים.
אבל כעת כשנודע לי שאת הממיר DAC לא אוכל לחבר ל דיוידי , אולי בכל זאת אלך כן לרכוש קומפקט.
צריך לחשוב.