חיבור רשת LAN דרך ממרי הפיבר בוקס
היי,
כיום אני מחובר לכבלים עם ממרי HD רגיל ותשית אינטרנט של הכבלים. אני מריץ כבלי LAN בגכל הבית וככה יכול לראות פרקים ב SMART TV עם DLNA
בקרוב אני עובר דירה ולא אוכל לפרוס כבלים בכל הבית. רציתי לדעת אם עדין ניתן יהיה לקבל רשת LAN בדירה אם אני אני מתקין ממיר FIBER BOX בכל חדר ואז הרשת תעבוד דרך הכבלים של HOT
הציוד שצריך להיות מחובר לרשת זה (בחדרים שונים ) טלביזה SMART , חגבר , XBOX , מחשב נוסף .
האם זה אפשרי או ניתן לשמור על פתרון אחר ?
תודה
ליאור
כיום אני מחובר לכבלים עם ממרי HD רגיל ותשית אינטרנט של הכבלים. אני מריץ כבלי LAN בגכל הבית וככה יכול לראות פרקים ב SMART TV עם DLNA
בקרוב אני עובר דירה ולא אוכל לפרוס כבלים בכל הבית. רציתי לדעת אם עדין ניתן יהיה לקבל רשת LAN בדירה אם אני אני מתקין ממיר FIBER BOX בכל חדר ואז הרשת תעבוד דרך הכבלים של HOT
הציוד שצריך להיות מחובר לרשת זה (בחדרים שונים ) טלביזה SMART , חגבר , XBOX , מחשב נוסף .
האם זה אפשרי או ניתן לשמור על פתרון אחר ?
תודה
ליאור
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אפשר להוסיף את מיני פייבר בוקס הוא יהיה לך כמו נתב בהצלחה ....
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
@mist
אינך יכול לבצע את מה שאתה רוצה...
פייברבוקס הינו שער ראשי לאינטרנט, טלפוניה וממיר ולכן בבית יכול להיות מכשיר אחד כזה שמחובר למתג וממנו חיבורים קווים לכל החדרים.
מה הסיבה שאינך יכול להעביר תשתית קווית בבית החדש? זה הכי נוח, נוח, פרקטי ויעיל.
אם לא אכפת לך לרדת במהירות, יציבות ואמינות המערכת תשתמש באלחוט או רשת על חשמל או הזמנת מיני פייבר לכל חדר.
פייברבוקס הינו שער ראשי לאינטרנט, טלפוניה וממיר ולכן בבית יכול להיות מכשיר אחד כזה שמחובר למתג וממנו חיבורים קווים לכל החדרים.
אם לא אכפת לך לרדת במהירות, יציבות ואמינות המערכת תשתמש באלחוט או רשת על חשמל או הזמנת מיני פייבר לכל חדר.
·אתה מתכוון שאם יהיה לי גם מיני פייבר וגם פייבר מכל אחד ניתן להוציא 4 חיבורי LAN ?uh99 כתב:אפשר להוסיף את מיני פייבר בוקס הוא יהיה לך כמו נתב בהצלחה .......
אני מניח שהפייבר עצמו צריך להיות מחובר לטלבזיה
בכזה מקרה מה מתחבר למחשב ?
- uh99
- חבר מביא חבר

הוט משיקה ממיר חדש – FiberBox mini
הוט משיקה ממיר חדש – FiberBox mini, עם שירות Multi לשיתוף הקלטות ואינטרנט בין חדריםmist כתב:·אתה מתכוון שאם יהיה לי גם מיני פייבר וגם פייבר מכל אחד ניתן להוציא 4 חיבורי LAN ?......
אני מניח שהפייבר עצמו צריך להיות מחובר לטלבזיה
בכזה מקרה מה מתחבר למחשב ?...
http://pocket.co.il/?p=2836
- uh99
- חבר מביא חבר

לא נכוןJEXY כתב:@mist
אם לא אכפת לך לרדת במהירות, יציבות ואמינות המערכת תשתמש באלחוט או רשת על חשמל או הזמנת מיני פייבר לכל חדר....