רכישת Ubiquiti UAP-AC-PRO - אין במלאי
-
Scanner
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 512
היי כולם,
אחרי קריאה מרובה ועבודה עם הפתרונות הקוויים של Ubiquiti החלטתי להתחדש בכמה יחידות של האקסס פוינט החדש שלהם בדגם הפרו לעסק.
הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא את הדגם הזה במלאי בשום מקום עם משלוח לארץ (או גם בלי לצורך העניין).
מישהו במקרה יודע משהו על הזמינות של הדגם הזה?
ולחלופין, במידה והדגם באמת אזל מהמלאי לזמן הקרוב, יש למישהו המלצה למוצר דומה? המטרה היא ליצור כיסוי טוב בחדר גדול. בחרתי דווקא את דגם הפרו בגלל שהוא מוגדר גם כ-outdoor ואני אצטרך נקודה אחת בחוץ ואם אפשר שכל הציוד יהיה זהה מטעמי נוחות, מה טוב.
תודה רבה,
דניאל
אחרי קריאה מרובה ועבודה עם הפתרונות הקוויים של Ubiquiti החלטתי להתחדש בכמה יחידות של האקסס פוינט החדש שלהם בדגם הפרו לעסק.
הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא את הדגם הזה במלאי בשום מקום עם משלוח לארץ (או גם בלי לצורך העניין).
מישהו במקרה יודע משהו על הזמינות של הדגם הזה?
ולחלופין, במידה והדגם באמת אזל מהמלאי לזמן הקרוב, יש למישהו המלצה למוצר דומה? המטרה היא ליצור כיסוי טוב בחדר גדול. בחרתי דווקא את דגם הפרו בגלל שהוא מוגדר גם כ-outdoor ואני אצטרך נקודה אחת בחוץ ואם אפשר שכל הציוד יהיה זהה מטעמי נוחות, מה טוב.
תודה רבה,
דניאל
- zork17
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 829
- שם מלא: zork17
יש אותו בסין ובהונג קונג.
יש באתר שלהם את המפיצים באסיה.
יש באתר שלהם את המפיצים באסיה.
- MrYair
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3845
למה ללכת רחוק ?
גם לא בטוח שהם יעברו מכס אם זה יתפס בעסק
תגיד להם ביי ביי וגם לכסף
http://www.senetic.co.il/product/UAP-AC ... oC0n7w_wcB
תברר מולם
תברר מולם
- zork17
-
- חבר פעיל במיוחד

אין להם והם לא יודעים מתי יהיהMrYair כתב:למה ללכת רחוק ?
תברר מולם...
-
Scanner
-
- חבר פעיל במיוחד

לצערי התייאשתי ואני אוותר על הדגם הזה.. יש לכם אולי המלצות למוצרים באותה הרמה פחות או יותר ובתקציב דומה (עד 200$ פחות או יותר)?
- JEXY
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
מתקן AC בארץ יש רק ראוטרים... הAP שיש בארץ זה דגם LAPN300 שך לינקסיס אך הוא רק בתדר 2.4 ולמעשה זה מספיק ומספק את מרבית הבתי אב ובתי עסק שאני מכיר...
-
Scanner
-
- חבר פעיל במיוחד

ומחו"ל? אני מאמין שהאופציות יהיו מגוונות יותר
ואני מחפש דגם שאפשר להעמיד בחוץ - למיטב הבנתי הדגם של LINKSYS לא מתאים לתנאי חוץ.
תודה
ואני מחפש דגם שאפשר להעמיד בחוץ - למיטב הבנתי הדגם של LINKSYS לא מתאים לתנאי חוץ.
תודה
- zork17
-
- חבר פעיל במיוחד

ראיתי שמוכרים אותו ב b&h - אמנם במחיר מופקע
-
Scanner
-
- חבר פעיל במיוחד

ראיתי שזה חזר למלאי אצלם אבל אין איזה הבדך בין הדגם האמריקאי לדגם האירופאי? במידה ואין הבדל שצריך להתחשב בו אני ככל הנראה באמת ארכוש את הדגם הזה מהם.
וגם אם הוא הוכרז במחיר נמוך יותר, אני מאמין שהוא שווה את ה-200$
וגם אם הוא הוכרז במחיר נמוך יותר, אני מאמין שהוא שווה את ה-200$
- zork17
-
- חבר פעיל במיוחד

יש להם 2 דגמים: US ו World. ב B&H מוכרים את גרסת ה US.
זה מה שהיצרן כתב לי בזמנו:
The US versions have FCC restricted frequencies where as the World versions have all the frequences open.
מציע שתכתוב להם ותברר, אולי זה שינוי מינורי שלא ממש משפיע. קשה להאמין שמה שמוכרים בארה״ב הוא מסורס מבחינת ביצועים.
The US versions have FCC restricted frequencies where as the World versions have all the frequences open.
מציע שתכתוב להם ותברר, אולי זה שינוי מינורי שלא ממש משפיע. קשה להאמין שמה שמוכרים בארה״ב הוא מסורס מבחינת ביצועים.
- Batnun
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3630
·zork17 כתב:יש להם 2 דגמים: US ו World. ב B&H מוכרים את גרסת ה US.
מציע שתכתוב להם ותברר, אולי זה שינוי מינורי שלא ממש משפיע. קשה להאמין שמה שמוכרים בארה״ב הוא מסורס מבחינת ביצועים....
כמובן שתדרי האלחוט בארה״ב שונים מאירופה. לדוגמה, ב-2.4GHz יהיו בדגם האמריקאי רק 11 ערוצים לעומת 13 באירופאי...
כאן יש פירוט:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_WLAN_channels
מבחינת תאימות לארץ עדיף הדגם האירופאי.
Batnun
.
- zork17
-
- חבר פעיל במיוחד

@Batnun
אני מבין שיש הבדלי תדרים בין אזורים בעולם (כאמור המוצר המדובר קיים ב 2 גרסאות בלבד US או WORLD).
מה שאמרתי הוא שאם ההתלבטות היא בין לא לקנות לבין לקנות דגם אמריקאי אז אני לא חושב שדגם אמריקאי יציג ביצועים נחותים יותר.
אני גם לא מבין מה הכוונה בהתאמה לשוק הישראלי - אני למשל גולש ב WIFI עם אייפונים/אייפדים/מקבוקים שרובם ניקנו בארה"ב וגם אלו שלא - אני לא חושב שהם מותאמים לשוק הישראלי בצורה כלשהי.
אני מבין שיש הבדלי תדרים בין אזורים בעולם (כאמור המוצר המדובר קיים ב 2 גרסאות בלבד US או WORLD).
מה שאמרתי הוא שאם ההתלבטות היא בין לא לקנות לבין לקנות דגם אמריקאי אז אני לא חושב שדגם אמריקאי יציג ביצועים נחותים יותר.
אני גם לא מבין מה הכוונה בהתאמה לשוק הישראלי - אני למשל גולש ב WIFI עם אייפונים/אייפדים/מקבוקים שרובם ניקנו בארה"ב וגם אלו שלא - אני לא חושב שהם מותאמים לשוק הישראלי בצורה כלשהי.
- Batnun
-
- חבר מביא חבר

·zork17 כתב:@Batnun
אני גם לא מבין מה הכוונה בהתאמה לשוק הישראלי - אני למשל גולש ב WIFI עם אייפונים/אייפדים/מקבוקים שרובם ניקנו בארה"ב וגם אלו שלא - אני לא חושב שהם מותאמים לשוק הישראלי בצורה כלשהי....
לא אמרתי שדגם אמריקאי יציג ביצועים נחותים יותר, אבל הוא פשוט לא יתמוך בחלק מהתדרים שהדגם העולמי תומך בהם.
Batnun
.
- hacker
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 226
גם אני מעוניין לרכוש את הדגם הזה Ubiquiti UAP-AC-PRO + ראוטר EDGE LITE
מי מוכר אותו בארץ ?
אגב עוד חלופה CISCO AIRONET AC מישהו יודע עלויות ומאיפה ניתן לקנות ?
מי מוכר אותו בארץ ?
אגב עוד חלופה CISCO AIRONET AC מישהו יודע עלויות ומאיפה ניתן לקנות ?
- UBNTfrick
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1
[interest] פרסום עצמי בפורום אסור - מרטין [/ineterst]
- cobraf
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 764
@Batnun
כל הדגמים תומכים באותם תדרים,אתה בוחר את המדינה בהגדרה הראשונית של הAP
כל הדגמים תומכים באותם תדרים,אתה בוחר את המדינה בהגדרה הראשונית של הAP
- zork17
-
- חבר פעיל במיוחד

יש להם, למשל, 2 דגמים של ה UAP AC PRO:cobraf כתב:@Batnun
כל הדגמים תומכים באותם תדרים,אתה בוחר את המדינה בהגדרה הראשונית של הAP...
US ו WORLD
זה מה שכתבו לי בזמנו לפני שרכשתי מהתמיכה שלהם:
The US versions have FCC restricted frequencies where as the World versions have all the frequences open
- cobraf
-
- חבר פעיל במיוחד

לא מצאתי שום תדרים שהיו חסרים לי במכשיר שרכשתי מארה"ב
- Batnun
-
- חבר מביא חבר

·cobraf כתב:לא מצאתי שום תדרים שהיו חסרים לי במכשיר שרכשתי מארה"ב...
גם אם המנכ״ל של יוביקיוטי יגיד לך באופן אישי שיש הבדלי חומרה בין הדגמים של US ו-World אתה תמשיך לומר שאתה לא רואה שום הבדל.
יש הבדלים והגבלות ברמת החומרה בין הדגמים. דגם ה-US מוגבל ל-11 ערוצים בלבד בתדר 2.4GHz, ודגם ה-World תומך ב-13 ערוצים. אתה מוזמן ליצור קשר עם יוביקיוטי ולנסות לשכנע אותם שהם טועים.
Batnun
.
- cobraf
-
- חבר פעיל במיוחד

ואם אני אגיד לך שכשאני בוחר מדינה אחרת שהיא לא ארה"ב בהגדרות יש לי 13 ערוצים מה תגיד?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור