הזמנתי סטרימר Beelink M18 TV Box Android 5.1 חוות דעת עליו

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
משהכהן פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 46
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי לכולם אז הזמנתי מפה:

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_282314.html

מה אתם אומרים עליו הוא טוב נכון חשוב שיפעל לי קודי חלק עד כמה שאפשר הטלוויזיה בסלון האינטרנט של בזק 100 מגה (למרות שאני מקבל רק 56 בערך) הסלון קרוב לראוטר שנמצא בחדר.
מישהו קנה משם כבר וקיבל את מה שהוא הזמין?

K-a-M-u-Z-u
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 0

שליחה #2 

גם קניתי וקיבלתי אותו.

עובד חלק. אבל עם בעיה אחת שאפרט עליה בהמשך.

המכשיר מגיב מהר, הקודי עובד טוב - התקנתי עליו את החבילה של TheWiz Media + התוסף Exodus.
הסדרות והסרטים עובדים מעולה - מקומי ודרך האינטרנט. יש לי חיבור של 15 מגה.

לגבי הבעיה.

כל כמה זמן המסך משנה לי צבעים לירוק-וורוד זרחני וחוזר, מעין נגטיב. ניסיתי לשחק עם כל אפשרויות התצוגה של האנדרואיד(כוללב אילוץ עיבוד בGPU תחת אפשרויות מפתח) ושום דבר לא עזר. כנ"ל הגדרות בקודי.

אין לזה תבנית מסויימת, זה בא והולך לבד ללא קשר למה שאני עושה עם המכשיר.
דוגמא לצבעים:
תמונה

התייעצתי בפורום מחו"ל ושם נאמר לי שיש כנראה בעיות עם טלוויזיות קצת יותר ישנות שכוללות את פיליפס, סוני וסמסונג.

משהו שקשור לזה שהטלוויזיות מקבלות צבעים בRGB בעוד המכשיר משדר גם על YUV.
Hello, There is a problem with some S905 boxes and some TV's, for instance older Samsungs. Some makers have provided a workaround by including a "force RGB" setting.
When I saw this occasional behavior(pink tint on my display) on a different S905 box, I switched my AVR to another input, and then switched it back and it would resolve.
I don't know if this is related to your issue. If so, hopefully Beelink adds the force RGB option.
...
Indeed is the same bug already being watched. Seems to affect some old Sony, Samsung and Philips TVs.
...
לי יש פיליפס 42PLF8404 שכנראה נופלת על ההגדרה הזו.

ניסיתי להחליף את כניסות הHDMI, להחליף כבלים ולשחק עם ההגדרות של הוידאו בטלוויזיה, הכוללות להגדיר אותה כPC MODE, אבל ללא הועיל.

הדרך היחידה להעלים את הצבעים אצלי מלבד לחכות שניות בודדות עד חצי דקה זה להחליף עם השלט של הטלוויזיה Source של הוידאו ולהחזיר.

ניסיתי את המכשיר על טלוויזה אחרת של LG, קצת יותר חדישה ושם לא שמתי לב לבעיה, רק שלא היה לי מספיק זמן לבדוק אם זה באמת לא קורה שם.
מעצבן.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9462
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #3 

טיפ קטן: חוות דעת מבקשים לפני רכישה - לא אחרי...

בהצלחה

K-a-M-u-Z-u
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28

שליחה #4 

עדכון:
amlogic fixed their sdk to allow some RGB mode (so our old tvs display the expected colors). Its a matter of time that new firmwares arise with this fixes, and I believe nothing can be done from our users side in the meantime, but to wait or trying to contact our boxes manufacturers, of course.
...
Take It Easy.

DeNiro
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 244
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

גם לי יש כזה

שליחה #5 

ואני מאוד מרוצה.
הכל רץ יציב וחלק. חומרה חזקה ומתקדמת ביחס למחיר ובהשוואה למתחרים עם פרמטרים זהים.

אחת הקניות הכי משתלמות למכשיר מסוג זה במחיר שאין לא תחרות.

EyalShmuel
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

תחליף כבל

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”