סופה של הטלוויזיה (כפי שהכרנו)

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
b2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709

שליחה

ההתפתחות הטכנולוגית ודרכי הצריכה סימנו את היעד מזמן. מה שקרה לשוק המוזיקה שימש כאיתות לענקיות התוכן המשודר, חלקן החלו להתכונן או להציע אבני דרך, וחלקן חלמו או עבדו בחשאי, וזאת כדי לא לעורר את הסיוט עם הלם ומחאות מכל גוף אפשרי, אך בעיקר לא לעודד את המתחרות להיכנס לקרב.

בינתיים KODI, תוכנת המדיה הפנטסטית עשתה את שלה בשקט, אולי ברוגע מהסוג של חלוצים המסמנים את הכיוון אך לא ממש חושבים מסחרית, וכך עברה מפה לאוזן האפשרות שניתן להשתחרר מהאנטנה והכבל ולקבל טלוויזיה לא לינארית, מושג שלרבים עוד ייקח זמן להתרגל אליו, או בקיצור: לצרוך תכנים בזמן שנוח לך, להבדיל משידור חי.

קודי הוא רק החיתול של התינוק, שגדל בינתיים להיות ילד, ולילד הזה יש לקרוא בשמו - שידורי וידאו מכל נקודה בחיים, זה מה שהולך לכבוש מסך

המשך
http://www.act.co.il/index.php?action=item&nid=1746

avier
טרול
טרול
תגובות: 756

שליחה

b2k כתב:ההתפתחות הטכנולוגית ודרכי הצריכה סימנו את היעד מזמן. מה שקרה לשוק המוזיקה שימש כאיתות לענקיות התוכן המשודר, חלקן החלו להתכונן או להציע אבני דרך, וחלקן חלמו או עבדו בחשאי, וזאת כדי לא לעורר את הסיוט עם הלם ומחאות מכל גוף אפשרי, אך בעיקר לא לעודד את המתחרות להיכנס לקרב.

בינתיים KODI, תוכנת המדיה הפנטסטית עשתה את שלה בשקט, אולי ברוגע מהסוג של חלוצים המסמנים את הכיוון אך לא ממש חושבים מסחרית, וכך עברה מפה לאוזן האפשרות שניתן להשתחרר מהאנטנה והכבל ולקבל טלוויזיה לא לינארית, מושג שלרבים עוד ייקח זמן להתרגל אליו, או בקיצור: לצרוך תכנים בזמן שנוח לך, להבדיל משידור חי.

קודי הוא רק החיתול של התינוק, שגדל בינתיים להיות ילד, ולילד הזה יש לקרוא בשמו - שידורי וידאו מכל נקודה בחיים, זה מה שהולך לכבוש מסך

המשך
http://www.act.co.il/index.php?action=item&nid=1746
...
·
אני עדיין לא מעדיף להספיד את מכשיר הטלוויזיה כי גם לאינטרנט יש חסרונות.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357

שליחה

כותרת מפוצצת. הטלויזיה המסורתית יחד עם הערוצים המסחריים לא יעלמו בזמן הקרוב. זה יהיה כמו ספרים אלקטרוניים וספרים רגילים. סטרימינג ושידורי TV מסורתיים פשוט יחיו זה לצד זה.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453

שליחה

6 שנים זה די זמן ארוך"
נקווה שזה יקרה פחות זמן
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

avier
טרול
טרול
תגובות: 756

שליחה

אני הייתי רוצה להאמין שתוך שנים או פחות מזה, שהאינטרנט יהיה בצורה שאפשר יהיה לשדרג אותו מבלי לנתק אותו אל הלקוח ושהנתב יהיה יותר חכם ונבון ויזהה לתמידאת זמן את חיבור האינטרנט לא כמו היום שהנתבים לא תמיד מזהים את חיבור האינטרנט ומתנתקים מהאינטרנט ואז צריך להפעיל אותם מחדש כדי שימשיכו לזהות את האינטרנט.ולקוח זמן עד שהם מתחברים שוב אל האינטרנט.
אם זה מה שיהיה כאשר זה לא קשה לעשות במחשב קיצור דרך למה שמעדיפים, אז באמת לדעתי כדאי לוותר על שידור הטלוויזיה הרגיל וחהעביר בסטרימר את השידור מהאינטרנט אל מכשיר הטלוויזיה.
אני מאמין שרק אז תהיה תחרות הוגנת בין האינטרטנ לבין למשל חברת יס, והמחירים יהיו יותר זולים למשל ביס.

חזור אל “תוכנה - KODI”