שאלה ללקוחות האינטרנט הסיטונאי של בזק
שלום
עד עכשיו הייתי מנוי ב 018, אבל הגדרתי משתמש של הוטנט בתור ספק בראוטר כי 018 גרועים מאוד בתור ספקית.
בשבוע שבועיים האחרונים פתאום לא ניתן להתחבר יותר להוטנט, ניסיתי לדבר עם הנציגים שלהם ובסוף המסקנה הייתה לדבר עם בזק. (כמובן שאין טעם לדבר עם בזק\018 כי לא יעזרו לי בזה בחיים)
השאלה היא כזאת: האם יש מצב ש018\בזק התחילו לחסום גישה לספקית אחרת למנויים בשוק הסיטונאי?
האם יש כאן מישהו שעובד בתצורה הנ"ל והכל תקין?
תודה
עד עכשיו הייתי מנוי ב 018, אבל הגדרתי משתמש של הוטנט בתור ספק בראוטר כי 018 גרועים מאוד בתור ספקית.
בשבוע שבועיים האחרונים פתאום לא ניתן להתחבר יותר להוטנט, ניסיתי לדבר עם הנציגים שלהם ובסוף המסקנה הייתה לדבר עם בזק. (כמובן שאין טעם לדבר עם בזק\018 כי לא יעזרו לי בזה בחיים)
השאלה היא כזאת: האם יש מצב ש018\בזק התחילו לחסום גישה לספקית אחרת למנויים בשוק הסיטונאי?
תודה
@AmitB
·קרה לי בדיוק אותו דבר השבוע.
בחודשיים האחרונים עבדתי ללא בעיה עם אקספון כתשתית והוטנט כספקית, ופתאום השבוע החיבור התנתק ואני לא יכול להתחבר יותר להוטנט אלא רק לאקספון.
הוטנט טוענים שצריך לבקש מבזק לבצע "שיוך" של הספקית לתשתית אך כמובן שזה בעייתי לבקש מהם כשאתה לא לקוח שלהם.
·קרה לי בדיוק אותו דבר השבוע.
בחודשיים האחרונים עבדתי ללא בעיה עם אקספון כתשתית והוטנט כספקית, ופתאום השבוע החיבור התנתק ואני לא יכול להתחבר יותר להוטנט אלא רק לאקספון.
הוטנט טוענים שצריך לבקש מבזק לבצע "שיוך" של הספקית לתשתית אך כמובן שזה בעייתי לבקש מהם כשאתה לא לקוח שלהם.
גם אני בדיוק באותה הסיטואציה, אקספון (תשתית) + הוטנט (ספק).
היום הגעתי הביתה ואני מגלה שהספק לא מתחבר.
לפני שבוע דיברתי עם התמיכה של אקפסון לגבי תקלה אחרת ואמרתי שאני מתחבר עם ספק של הוטנט.
אני מתחיל לחשוד באקספון, למרות שאיזה אינטרס יש להם למנוע ממני להתחבר עם ספק אחר?
היום הגעתי הביתה ואני מגלה שהספק לא מתחבר.
לפני שבוע דיברתי עם התמיכה של אקפסון לגבי תקלה אחרת ואמרתי שאני מתחבר עם ספק של הוטנט.
אני מתחיל לחשוד באקספון, למרות שאיזה אינטרס יש להם למנוע ממני להתחבר עם ספק אחר?
- סמסונג_או_LG
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 108
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אני באותה קונפיגורציה - אקספון כתשתית והוטנט כספק.
ובנתיים זה עובד אצלי.
ובנתיים זה עובד אצלי.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
זה לא ממש הגיוני. הרי כשאתה לקוח של בזק, אתה יכול להיות עם איזה ספקית שבא לך ואתה לא מעדכן את בזק.
האם בעת שחוויתם את התקלה חזרתם למשתמש של אקספוןוזה מייד עבד?
יכול להיות קייס מעניין.
יכול להיות קייס מעניין.
אכן, החלפתי פשוט למשתמש של אקספון ועבד מיד, בלי בעיה.Itay_Pollak כתב:זה לא ממש הגיוני. הרי כשאתה לקוח של בזק, אתה יכול להיות עם איזה ספקית שבא לך ואתה לא מעדכן את בזק.
יכול להיות קייס מעניין....
אבל אני רואה ש @סמסונג_או_LG עדיין מצליח לעבוד ככה, יכול להיות שהם חוסמים בהדרגה או שהבעיה בכלל בהוטנט
- סמסונג_או_LG
-
- חבר פעיל מאוד

עכשיו זה פגע גם בי.
כנראה שהם עושים את זה בהדרגה.
לא ממש ברור למה.
מישהו פתר את הבעיה? האינטרנט של אקספון ממש לא משהו.
כנראה שהם עושים את זה בהדרגה.
לא ממש ברור למה.
מישהו פתר את הבעיה? האינטרנט של אקספון ממש לא משהו.
החל מאתמול אני לא מצליח להתחבר להוט נט בשוק הסיטונאי (דרך אקספון).
היוזר של אקספון עובד בלי בעיה.
ניסיתי לברר מול אקספון והוט נט וכל גורם אומר שהבעיה היא לא אצלו.
בהוט נט אמרו שעוד לקוחות התלוננו על זה אבל אין להם מה לעשות בנידון.
באקספון מתעקשים שהם לא מבצעים שום חסימה ואין להם על מה לדבר עם בזק.
אולי אם כל מי שיש לו את הבעיה הזאת יפנה לאקספון הם יעשו עם זה משהו
היוזר של אקספון עובד בלי בעיה.
ניסיתי לברר מול אקספון והוט נט וכל גורם אומר שהבעיה היא לא אצלו.
בהוט נט אמרו שעוד לקוחות התלוננו על זה אבל אין להם מה לעשות בנידון.
באקספון מתעקשים שהם לא מבצעים שום חסימה ואין להם על מה לדבר עם בזק.
אולי אם כל מי שיש לו את הבעיה הזאת יפנה לאקספון הם יעשו עם זה משהו
- סמסונג_או_LG
-
- חבר פעיל מאוד

אם כך כנראה החוסמים הם בזק, שלא מתלהבים מזה שאתה משלם להם פחות עבור החיבור לתשתית באמצעות השוק הסיטונאי.
אולי אם נפנה כולנו אל משרד התקשורת ונתלונן זה עשוי לעזור.
אולי אם נפנה כולנו אל משרד התקשורת ונתלונן זה עשוי לעזור.
·תוכל בבקשה להסביר באיזה אופן "018 גרועים מאוד בתור ספקית"?AmitB כתב:שלום
תודה...
·מעניין.kodi כתב:1. אני מחובר במהירות 100. עם הוטנט אני מגיע עד 65. עם 018 מעולם לא עברתי את 45.
2. קודי הרבה יותר איטי מאז התחברתי דרך 018, באופן משמעותי....
אני גם מחובר ל-100 באקספון בשוק הסיטונאי.
אני מקבל 60 מגה דרך אקספון(אין לי מנוי של הוטנט או של כל ספק אחר לצורך העניין).
לגבי קודי, לפעמים יש באפרינג(בטח לזה אתה מתכוון כשאתה כותב איטי), אבל זה קרה לי בעבר מדי פעם, עוד לפני עידן השוק הסיטונאי כשהייתי בהוטנט ובבזק(ספק לחוד ותשתית לחוד).
בכל אופן, אם יש באפרינג אני בד"כ עובר למקור אחר שכן עובד ללא באפרינג.
אותה בעיה אצלי,
אני ב"תשתית" 018 וספק הוטנט, החל מלפני שבוע לא ניתן להתחבר להוטנט. הבעיה היא לא בהוטנט.
אני חושד שבזק חוסמים כי אצלם הכוח האמיתי על התשתית.
מה אפשר לעשות? זה לא נראה לי חוקי
עריכה:
דיברתי אם נציג נחמד מאוד של 018 שציין שאכן כל החיוג הוא בשליטת בזק בלבד.
הוא פתח עבורי קריאה טכנית\הנדסית ויבדקו את זה. אני מניח שזה ייקח מספר ימים. אעדכן.
אני ב"תשתית" 018 וספק הוטנט, החל מלפני שבוע לא ניתן להתחבר להוטנט. הבעיה היא לא בהוטנט.
אני חושד שבזק חוסמים כי אצלם הכוח האמיתי על התשתית.
מה אפשר לעשות? זה לא נראה לי חוקי
עריכה:
דיברתי אם נציג נחמד מאוד של 018 שציין שאכן כל החיוג הוא בשליטת בזק בלבד.
הוא פתח עבורי קריאה טכנית\הנדסית ויבדקו את זה. אני מניח שזה ייקח מספר ימים. אעדכן.