חיבור HDMI בין מחשב למסך חיצוני עם רזולוציה שגבוהה יותר
היי, שאלה קטנה:
יש לי לפטופ עם רזולוצייה של 1366x768 עם יציאת HDMI
אם אני מחבר מסך חיצוני שהוא 1080x1920 FHD, ומריץ וידאו על הלפטופ ברזולוציה 1080x1920 FHD.
באיזה איכות ורזולוצייה אני אראה על המסך, האם ישונמך לפי הלפטופ או שיציג כמו הקובץ כ-FHD?
(אני מניח כמובן גם שיהיה צורך להגדיר את הרזולוציה אחרי חיבור המסך ללפטופ)
תודה מראש
יש לי לפטופ עם רזולוצייה של 1366x768 עם יציאת HDMI
אם אני מחבר מסך חיצוני שהוא 1080x1920 FHD, ומריץ וידאו על הלפטופ ברזולוציה 1080x1920 FHD.
באיזה איכות ורזולוצייה אני אראה על המסך, האם ישונמך לפי הלפטופ או שיציג כמו הקובץ כ-FHD?
(אני מניח כמובן גם שיהיה צורך להגדיר את הרזולוציה אחרי חיבור המסך ללפטופ)
תודה מראש
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אתה לא "חושב" נכון.
ברגע שמחברים מסך חיצוני, מגדירים תצוגה רק במסך החיצוני בלי הנייד, ואז מתקבלת רזולוציה טבעית של 1080 ואתה יכול להצפות ב FHD.
ברגע שמחברים מסך חיצוני, מגדירים תצוגה רק במסך החיצוני בלי הנייד, ואז מתקבלת רזולוציה טבעית של 1080 ואתה יכול להצפות ב FHD.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20183
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
כמו שאתה יכול לחבר למחשב שולחני שני מסכים שונים, כך גם בנייד.
ברגע שאתה מחבר למחשב עוד מסך, אתה מגדיר לו את הרזולוציה שלו בנפרד מהמסך של הנייד. ואם אתה מציג עליו את הוידאו אז הכל יעבוד באותה הרזולוציה שהגדרת למסך.
רק במקרה בו אתה רוצה ששני המסכים יציגו את אותה התמונה (מצב "Duplicate") תהיה מוגבל לרזולוציה שלך המסך בלפטופ.
בכל תצורה אחרת אין מגבלה כזו.
ברגע שאתה מחבר למחשב עוד מסך, אתה מגדיר לו את הרזולוציה שלו בנפרד מהמסך של הנייד. ואם אתה מציג עליו את הוידאו אז הכל יעבוד באותה הרזולוציה שהגדרת למסך.
רק במקרה בו אתה רוצה ששני המסכים יציגו את אותה התמונה (מצב "Duplicate") תהיה מוגבל לרזולוציה שלך המסך בלפטופ.
בכל תצורה אחרת אין מגבלה כזו.