בעיות לאחר השדרוג לVeraEdge UI7
לאחרונה שדרגתי את הVeraLite UI5 שלי לVeraEdge UI7.
לאחר השדרוג התחלתי לקבל הודעות SMS על כל פתיחת דלת/חלון, למרות שלא שיניתי שום דבר בהגדרות.
אני מניח שזה חלק מהTemplates שמגיעים עם UI7 (ללא קשר לVeraEdge, אבל יכול להיות שאני טועה).
לא הצלחתי למצוא את המקום שבו זה מוגדר.
בלשונית Notifications של מודולי הדלת/חלון לא מוגדר אצלי כלום.
מישהו יודע איזו הגדרה יכולה לגרום לזה ואיך ניתן לבטל זאת?
לאחר השדרוג התחלתי לקבל הודעות SMS על כל פתיחת דלת/חלון, למרות שלא שיניתי שום דבר בהגדרות.
אני מניח שזה חלק מהTemplates שמגיעים עם UI7 (ללא קשר לVeraEdge, אבל יכול להיות שאני טועה).
לא הצלחתי למצוא את המקום שבו זה מוגדר.
בלשונית Notifications של מודולי הדלת/חלון לא מוגדר אצלי כלום.
מישהו יודע איזו הגדרה יכולה לגרום לזה ואיך ניתן לבטל זאת?
נסו למצוא תשובות לשאלות הקשורות לZ-Wave בשרשור הדביק שבראש הפורום
שתפו את הרעיונות שלכם בשרשור זה
- MoshikCohen
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
מברוק על המעבר אחי 
תראה האם בחלק הזה בתפריט רשום המספר פלאפון שלך.
@cafri
@cafri
בודאי.MoshikCohen כתב:מברוק על המעבר אחי
@cafri...
אם לא הסברתי את עצמי לחלוטין, יש תרחישים שאני באופן יזום שולח הודעות.
אני מתייחס להודעות שהתווספו ללא הגדרה שלי על כל פתיחת דלת / חלון.
@cafri
שני מקומות נוספים לבדוק, מלבד לשונית notifications תחת כל device:
1. תחת לשונית dashboard תלחץ על my modes ותראה שלא מסומן שם תחת Who should be notified ? שום דבר.
2. תחת כל תרחיש תבדוק שלא בחרת להודיע למשתמשים מסויימים.
אם אתה רוצה לבטל בכלל את קבלת ה-SMS (אצלי יש רק notification לנייד), תמחק את מספר בטלפון שלך מה-user info.
בהצלחה
שני מקומות נוספים לבדוק, מלבד לשונית notifications תחת כל device:
1. תחת לשונית dashboard תלחץ על my modes ותראה שלא מסומן שם תחת Who should be notified ? שום דבר.
2. תחת כל תרחיש תבדוק שלא בחרת להודיע למשתמשים מסויימים.
אם אתה רוצה לבטל בכלל את קבלת ה-SMS (אצלי יש רק notification לנייד), תמחק את מספר בטלפון שלך מה-user info.
בהצלחה
אכן היו שם הגדרות מופעלות. שיניתי - נראה מחר אם המשלוחים מפסיקים (יש מגבלה של שתי הודעות ליום).morgi23 כתב:1. תחת לשונית dashboard תלחץ על my modes ותראה שלא מסומן שם תחת Who should be notified ? שום דבר....
עוד יקח זמן עד שאתרגל לUI7 ולתוספות שלו.
אתה משתמש ביכולות המובנות שלו בנוגע ל"מצב" (Home / Away / Night / Vacation)?
אני יישמתי את זה אצלי בUI5 בעזרת מתגים וירטואלים ולוגיקות של PLEG.
יש סיבה להשקיע בשינוי אופן הפעולה?
משהו שהיכולות המובנות נותנות שלא ניתן / קשה ליישם בלעדיהן?
נערך לאחרונה על ידי cafri ב 18/02/2016 16:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MoshikCohen
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
@cafri
אני כבר חצי שנה עם המערכת ולא הצלחתי להפעיל את היכולות המובונות של ״המצב״ Home / Away / Night / Vacation בהקשר לשינוי אוטומטי.
אם שמתי לב, אז יש אופציה שזה ישתנה ע״פ מיקום רק במידה ואין אף טלפון נוסף פיזי בבית, לצערי לא הצלחתי מעולם שהשינוי הזה יעבוד.
לא עבור מצב home ולא עבור מצב away, לא משנה מה עשיתי ״המצב״ לא ישתנה לבד בחיים ובטח לא ע״י מיקום כזה או אחר (למרות שהתראות אני כן
מקבל) דרך אגב בשונה מאפיקציה veramate ששמה אתה יכול להגדיר מיקום עבור על ״מצב״ באפליקציה הרישמתי של הוורה זה לא קורה ולא עובד.
אם מישהו הצליח להפעיל, אשמח לעזרה בנושא.
אני כבר חצי שנה עם המערכת ולא הצלחתי להפעיל את היכולות המובונות של ״המצב״ Home / Away / Night / Vacation בהקשר לשינוי אוטומטי.
אם שמתי לב, אז יש אופציה שזה ישתנה ע״פ מיקום רק במידה ואין אף טלפון נוסף פיזי בבית, לצערי לא הצלחתי מעולם שהשינוי הזה יעבוד.
לא עבור מצב home ולא עבור מצב away, לא משנה מה עשיתי ״המצב״ לא ישתנה לבד בחיים ובטח לא ע״י מיקום כזה או אחר (למרות שהתראות אני כן
מקבל) דרך אגב בשונה מאפיקציה veramate ששמה אתה יכול להגדיר מיקום עבור על ״מצב״ באפליקציה הרישמתי של הוורה זה לא קורה ולא עובד.
אם מישהו הצליח להפעיל, אשמח לעזרה בנושא.
מאוד נוח להשתמש ב"מצבים" השונים, במיוחד כדי להפעיל/לכבות/לדרוך מודולים בהתאם למצב הבית. הכל נמצא במסודר תחת my modes ב-dashboard וכאשר אתה מוסיף מודול חדש למערכת, צריך להגדיר מה יקרה איתו בכל אחד מהמצבים.cafri כתב:אתה משתמש ביכולות המובנות שלו בנוגע ל"מצב" (Home / Away / Night / Vacation)?
אני יישמתי את זה אצלי בUI5 בעזרת מתגים וירטואלים ולוגיקות של PLEG.
יש סיבה להשקיע בשינוי אופן הפעולה?
משהו שהיכולות המובנות נותנות שלא ניתן / קשה ליישם בלעדיהן?...
את רוב התרחישים שלי אני מבצע דרך ממשק ה-UI אז לי זה נוח להגדיר תוך כדי בניית התרחיש שהוא יפעל רק במצב home ותרחיש אחר יפעל רק במצב away.
אתה עובד בעיקר עם PLEG אז אני מניח שלא תעשה בזה שימוש רב.
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
@MoshikCohen
בדיוק השבוע התחלתי לשחק (UI7) עם הפעלה אוטומטית של "מצב" כתלות במיקום ואכן זה לא ממש עובד או שפיספסתי משהוא.
בנוסף גיליתי שברשימת ה Devices בהגדרות של המצבים חסרים Devices כמו ההרמוני, קודי והרומבה, בהתחלה חשבתי שהרשימה מתיחסת רק ל Devices שמחוברים ב Z-Wave אבל שללתי את ההנחה מיכיוון ש HUE כן מופיע.
לא מצליח להבין את ההגיון,
אני מתכוון לפנות לתמיכה שלהם לאחר שיסמו לפתור בעיה אחרת שאני מתמודד איתה.
לגבי ה SMS גם אצלי זה הציק בהתחלה משהוא שם לא הגיוני או שיש להם באג בהגדרות השליחה.
בדיוק השבוע התחלתי לשחק (UI7) עם הפעלה אוטומטית של "מצב" כתלות במיקום ואכן זה לא ממש עובד או שפיספסתי משהוא.
בנוסף גיליתי שברשימת ה Devices בהגדרות של המצבים חסרים Devices כמו ההרמוני, קודי והרומבה, בהתחלה חשבתי שהרשימה מתיחסת רק ל Devices שמחוברים ב Z-Wave אבל שללתי את ההנחה מיכיוון ש HUE כן מופיע.
לא מצליח להבין את ההגיון,
אני מתכוון לפנות לתמיכה שלהם לאחר שיסמו לפתור בעיה אחרת שאני מתמודד איתה.
לגבי ה SMS גם אצלי זה הציק בהתחלה משהוא שם לא הגיוני או שיש להם באג בהגדרות השליחה.
הי CAFRI ,
גם אני מחכה כבר זמן מה לשדרג את הבקר המעולה שלי ה-VERA LITק 0בעיקר בגלל מודולים שעובדים עם VERA + ובגלל ה-GEO FENCING שעובד רק ב- UI7) .
האם שקלת ללכת על הבקר החדש של VERA ??
או שקנית מזמן את ה-EDGE ??
עושה רושם שהבקר החדש חזק משמעותית (בחומרה לפחות) מה-EDGE .
גם אני מחכה כבר זמן מה לשדרג את הבקר המעולה שלי ה-VERA LITק 0בעיקר בגלל מודולים שעובדים עם VERA + ובגלל ה-GEO FENCING שעובד רק ב- UI7) .
האם שקלת ללכת על הבקר החדש של VERA ??
או שקנית מזמן את ה-EDGE ??
עושה רושם שהבקר החדש חזק משמעותית (בחומרה לפחות) מה-EDGE .
@movieman
אני רכשתי את הEdge ממש כאשר הכריזו על הPlus.
מכיוון שהרכישה בוצעה לאחר תהליך ארוך מול החברה, העדפתי שלא לעצור (ולעכב שוב) את ההזמנה ולהסתפק כרגע בEdge.
לא קראתי ברשת, אבל בהנחה שלא התגלו בעיות קריטיות עם הPlus, אם הייתי מבצע רכישה היום הייתי הולך עליו, שכן ההפרש במחיר קטן מאוד בתמורה לחומרה המשופרת (לפחות מבחינת זכרון / CPU).
אני רכשתי את הEdge ממש כאשר הכריזו על הPlus.
מכיוון שהרכישה בוצעה לאחר תהליך ארוך מול החברה, העדפתי שלא לעצור (ולעכב שוב) את ההזמנה ולהסתפק כרגע בEdge.
לא קראתי ברשת, אבל בהנחה שלא התגלו בעיות קריטיות עם הPlus, אם הייתי מבצע רכישה היום הייתי הולך עליו, שכן ההפרש במחיר קטן מאוד בתמורה לחומרה המשופרת (לפחות מבחינת זכרון / CPU).
·morgi23 כתב:@movieman
אתה יודע שאפשר לעבור ל-UI7 גם עם VeraLite?...
בוודאי שאני יודע וכבר נכוויתי בעבר .
אבל אני מבין כי אתה ו-CAFRI ביצעתם את המעבר הנ"ל ויש לכם לא מעט סצינות מורכבות
והייתי רוצה לקבל מכם ומשאר החברים כאן שמשתמשים ב-UI7 , האם הוא יציב וניתן לשליטה כפי שהוא אמור להיות?
כי לפני כשנה וחצי-שנתיים (לפני ה-EDGE אם אינני טועה) עברתי אליו וזה היה קטסטרופה.
מודולים לא תפקדו כמו שצריך , השליטה מהנייד הייתה מוגבלת וכו'.. וזה למרות שאיפסתי את כל המודולים והוספתי אותם מחדש למע'.
זה היה כמובן עם VERA LITE שעודכן ל-UI7 .
אני מעוניין להשתמש בפיצ'רים החדשים של UI7 (GEO FENCING וחבריו) ומעוניין לדעת האם עכשיו זה כבר "בטוח" לעבור .
או שעדיף להישאר עוד עם ה-UI15 ולחכות עוד חצי שנה-שנה .
האם מישהו מצא ייתרון משמעותי ל-UI7 על פני UI5 ?? אשמח לקבל פירוט בנושא .
עוד בעיות שנתקלתי בהן:
* הופיעו לי device-ים עם השם הבא:
לפי המידע שלהם, הם "בנים" של אחד מחיישני התנועה/אור/טמפרטורה של Fibaro" שנאלצתי להסיר, להוסיף מחדש ולהוסיף להם את הגדרות הסוללה, משום שהם לא הופיעו אוטומטית.
* הופיע לי Scene Controller שלפי המידע שלו הוא "בן" של אחד ממודולי התאורה הכפולים של Fibaro.
מבדיקה ברשת, אני כנראה לא היחיד, אבל לא מצאתי כיצד לפתור זאת.
http://forum.micasaverde.com/index.php?topic=32643.0
האם מישהו נתקל בזה?
יודע איך לפתור?
* הופיעו לי device-ים עם השם הבא:
קוד: בחירת הכל
GET_LANG(generic_sensor,sensor)* הופיע לי Scene Controller שלפי המידע שלו הוא "בן" של אחד ממודולי התאורה הכפולים של Fibaro.
מבדיקה ברשת, אני כנראה לא היחיד, אבל לא מצאתי כיצד לפתור זאת.
http://forum.micasaverde.com/index.php?topic=32643.0
האם מישהו נתקל בזה?
יודע איך לפתור?
ועוד שאלה:
ראיתי שבUI7 מהDashboard אפשר להכנס למצלמה למצב שהוא מנסה להראות זרימת וידאו, אך אצלי רואים רק תמונה בודדת.
את המצלמה שלי הגדרתי כפי שפרטתי כאן, וראיתי שהPlugin משתמש בURL שנועד להציג תמונה סטטית, למרות שהמצלמה תומכת (עם URL אחר) בהצגת זרימת וידאו.
החלפת הURL בPlugin לא עזרה.
מישהו מצליח לראות זרימת וידאו בUI7?
ראיתי שבUI7 מהDashboard אפשר להכנס למצלמה למצב שהוא מנסה להראות זרימת וידאו, אך אצלי רואים רק תמונה בודדת.
את המצלמה שלי הגדרתי כפי שפרטתי כאן, וראיתי שהPlugin משתמש בURL שנועד להציג תמונה סטטית, למרות שהמצלמה תומכת (עם URL אחר) בהצגת זרימת וידאו.
מישהו מצליח לראות זרימת וידאו בUI7?
ועוד בעיה:
הCombination Switch נותן הודעת שגיאה:
הסרה והתקנה מחדש לא פתרה את הבעיה.
מישהו נתקל?
@BOBHAS - אני זוכר שגם אצלך היתה בעיה עם הCombination Switch אחרי השדרוג לUI7. איך פתרת את זה?
קוד: בחירת הכל
Startup Lua Failedמישהו נתקל?
@BOBHAS - אני זוכר שגם אצלך היתה בעיה עם הCombination Switch אחרי השדרוג לUI7. איך פתרת את זה?
מוזר.. אתה מתחבר מהרשת הבייתית (ישירות דרך ה-IP ולא דרך השרתים של vera)?cafri כתב:ועוד בעיה:
Startup Lua Failed
הסרה והתקנה מחדש לא פתרה את הבעיה.
מישהו נתקל?
@BOBHAS - אני זוכר שגם אצלך היתה בעיה עם הCombination Switch אחרי השדרוג לUI7. איך פתרת את זה?...
כן, אבל למה זה חשוב?
אם שי שגיאה בטעינת הLUA זה משהו בקבצים המותקנים, ללא קשר לאם אני מחובר ובאיזה אופן, לא?
אם שי שגיאה בטעינת הLUA זה משהו בקבצים המותקנים, ללא קשר לאם אני מחובר ובאיזה אופן, לא?
גם אצלי יש 2 scene controller שמופיעים תחת ממשק ה-PLEG בלבד.cafri כתב: * הופיע לי Scene Controller שלפי המידע שלו הוא "בן" של אחד ממודולי התאורה הכפולים של Fibaro.
...
תמיד חשבתי שהם קשורים לבקרי המשנה שמותקנים אצלי (שלט של DUWI ועוד wall controller) אז לא ייחסתי להם חשיבות.
הם מופיעים אצלך גם בממשק של UI7?
תכנס לsettings של המצלמה ואז למטה על advanced settings.cafri כתב:ועוד שאלה:
את המצלמה שלי הגדרתי כפי שפרטתי כאן , וראיתי שהPlugin משתמש בURL שנועד להציג תמונה סטטית, למרות שהמצלמה תומכת (עם URL אחר) בהצגת זרימת וידאו.
מישהו מצליח לראות זרימת וידאו בUI7?...
בלשונית params תוודא שכתובת הip של המצלמה נכון ואחריו מופיע הפורט הנכון. לדוגמא: 192.168.1.100:80
תוודא ששם המשתמש והסיסמא באותה לשונית גם הם נכונים.
תעבור ללשונית variables ותוודא שכתובות הurl של הזרמת הוידאו נכונה (ללא http://). לדוגמא: image/jpeg.cgi