sonus faber concertino home - התאמה לוינטג'

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
gechts פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

רציתי לשאול במידה ולמישהו יש ניסיון,

איש חביב בפורום פרסם את הרמקולים sonus faber concertino home

בשרשור המצורף:
http://www.hometheater.co.il/vt249275.html
וזה מעניין אותי..

השאלה עד כמה קל יהיה לרסיבר וינטג' מסוג מרנץ 2270 לדחוף אותם?

כי זה רמקול שעובד ב 6 אוהם ובעל נצילות של 86 dB ואני יודע שציוד וינטג' לא כ"כ אוהב רמקולים קשים

תודה על העזרה,

ולילה טוב!
שלומי.

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 159 פעמים
קיבל תודות: 260 פעמים

שליחה #2 

אם אין למגבר איזה תקלה\ליקוי , מגבר וינטאג (מכובד ) שעבר רענון קבלים , יוכל לתת סאונד מדויק ולהתמודד עם עכבה נמוכה ללא בעיה בתנאי שלא הגבילו אותו ל 8 אום .

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #3 

אצלי זוג Concerto Home רצים עם KA-7100 שעבר שדרוג רציני. אני לא יודע איך זה היה נשמע ללא השדרוג של המגבר, מאחר וזה נעשה הרבה לפני שהיו לי הרמקולים האלה. אני לא הרגשתי שום מחסור ביכולות של המגבר לדחוף את הרמקול הזה בצורה טובה. הסאונד לא מרשים בסגנונות מסוימים (כמו רוק), אך זה בגלל האופי של הרמקול ולא עקב חוסר יכולת לדחוף אותו. בסגנונות אחרים, הסאונד פשוט נפלא ומהנה ביותר בשילוב הזה. וזה עוד בסלון גדול שהרמקול מתקשה למלא. בקרוב אני אחבר את זה בחדר העבודה הקטן הרבה יותר, ואז אני אוכל לשתף בדעתי במיקום ריאלי יותר עבור רמקול מדפי.

אגב, אני בעבר שמעתי את ה-Concertino עם מגבר שפורפרות דיי חלש של כ-20-30וואט לערוץ, בחדר בינוני, וזה נשמע מעולה. כך שלא נראה לי שתהייה בעיה לחבר אותו למגבר וינטאג' נורמאלי.

Rozshay
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

מחוברים אצלי SF CONCERTO HOME בסלון 35 מטר פתוח למטבח
למגבר וינטאג MARANTZ 4300,
לא מורגש חוסר כח.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”