עזרה בבחירת תקליטים
שלום לכולם!
אני לא מעולם התקליטים ורציתי להתייעץ
כשם שיש דיסקים להדגמה ,בוודאי יש גם מס' תקליטים אשר תמיד כיף לחזור אליהם ולשמוע אותם הן ברמת ההקלטה והן ברמת התוכן
אשמח אם תמליצו לי על 5 תקליטים אותם אתם רואים כרפרנס לפי התיאור שרשמתישיקיפו את כל סגנונות המוזיקה או רובם לפחות.
אני לא מעולם התקליטים ורציתי להתייעץ
כשם שיש דיסקים להדגמה ,בוודאי יש גם מס' תקליטים אשר תמיד כיף לחזור אליהם ולשמוע אותם הן ברמת ההקלטה והן ברמת התוכן
אשמח אם תמליצו לי על 5 תקליטים אותם אתם רואים כרפרנס לפי התיאור שרשמתישיקיפו את כל סגנונות המוזיקה או רובם לפחות.
052-4200610
הכי קרוב למה שאתה מבקש (שאני מכיר) זה התקליט STEREO ACTION UNLIMITED יצא בתח' שנות ה 60 להמחשת הטכנולוגיה החדשנית- ה "סטראו" עם הלוגו THE SOUND YOUR EYES CAN FOLLOW 
אני אשתדל להאזין לו היום למען הנוסטלגיה
אגב, מה זה דיסקים להדגמה
מי צריך את זה? דיסקים נועדו למוסיקה אותנטית לא
זה נראה לי כמו המושג "מוסיקת מעליות"--> מיותר ! (אלא אם מדובר על על הדגמת טכנולוגיה- סטראו, 5.1, 7.1......).
* אגב, אין בפוסט הזוי זה המעטה בחשיבות הבקשה, ההפך אשמח ללמוד משאר המגיבים.
אני אשתדל להאזין לו היום למען הנוסטלגיה
אגב, מה זה דיסקים להדגמה
* אגב, אין בפוסט הזוי זה המעטה בחשיבות הבקשה, ההפך אשמח ללמוד משאר המגיבים.
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
')- ofiras
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 432
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
יש לי כמה תקליטים שמוקלטים בקוואדרו(וניתן לשמוע אותם כמובן גם בסטריאו) זהו פורמט "אודיופיל" כזה שלא "תפס" מי יודע מה (גם דורש ציוד מתאים).
מזכיר קצת את מה שקרה /קורה ל- SACD וכמוהו ההדפסות שיצאו בשיטה הנ"ל הם בד"כ הקלטות מעולות.
ולכן כשיש לי אורח שרואה את הפטיפון ולא מבין מה הוא עושה בסלון שלי , אני בד"כ שם לא תקליט מאלה.
חפש את הלוגו הבא:
ואם תרצה דוגמאות ספציפיות אני אשמח לרשום, רק שכמו שאתה יודע , תקליט ספציפי היום "קצת" יותר קשה להשיג.
מזכיר קצת את מה שקרה /קורה ל- SACD וכמוהו ההדפסות שיצאו בשיטה הנ"ל הם בד"כ הקלטות מעולות.
ולכן כשיש לי אורח שרואה את הפטיפון ולא מבין מה הוא עושה בסלון שלי , אני בד"כ שם לא תקליט מאלה.
חפש את הלוגו הבא:
ואם תרצה דוגמאות ספציפיות אני אשמח לרשום, רק שכמו שאתה יודע , תקליט ספציפי היום "קצת" יותר קשה להשיג.
לא תמיד
אגב, מה זה דיסקים להדגמה
מי צריך את זה? דיסקים נועדו למוסיקה אותנטית לא
זה נראה לי כמו המושג "מוסיקת מעליות"--> מיותר ! (אלא אם מדובר על על הדגמת טכנולוגיה- סטראו, 5.1, 7.1......).
* אגב, אין בפוסט הזוי זה המעטה בחשיבות הבקשה, ההפך אשמח ללמוד משאר המגיבים.[/quote]
טעות נפוצה.
דיסקי הדגמה מתחלקים לכמה סוגים אחד שלגביו אתה צודק אוסף אקראי של קטעי מוזיקה.
הסוג השני הוא דיסקים של אמן אחד שאתה יכול לרכוש כדיסק רגיל אלה שהוא מוקלט בצורה פנטסטית ומשמש כדיסק הדגמה לדוגמא:
rolf schimmermann sure b&w bw009
ben webster my romance demonstration reference disc ampzilla sony sacd8020 2 gold cd
elmar oliveira fours easons unison research sony unison 8003 gold cd
london calling jaguar rock river 61185
Chantal Beatles strictly Instrumental Bose Collection 3 gold cd zounds
* אגב, אין בפוסט הזוי זה המעטה בחשיבות הבקשה, ההפך אשמח ללמוד משאר המגיבים.[/quote]
טעות נפוצה.
הסוג השני הוא דיסקים של אמן אחד שאתה יכול לרכוש כדיסק רגיל אלה שהוא מוקלט בצורה פנטסטית ומשמש כדיסק הדגמה לדוגמא:
rolf schimmermann sure b&w bw009
ben webster my romance demonstration reference disc ampzilla sony sacd8020 2 gold cd
elmar oliveira fours easons unison research sony unison 8003 gold cd
london calling jaguar rock river 61185
Chantal Beatles strictly Instrumental Bose Collection 3 gold cd zounds
Re: לא תמיד
לפחות לגבי ben webster אני מעריך שלא מדובר בהקלטה יוצאת דופן אלא בעיבוד והדפסה מעולים.מנגז כתב:
הסוג השני הוא דיסקים של אמן אחד שאתה יכול לרכוש כדיסק רגיל אלה שהוא מוקלט בצורה פנטסטית ומשמש כדיסק הדגמה לדוגמא:...
כוונתי היתה כמובן צינית משהו, עד היום אספתי יצירות וביצועים ולא חיפשתי "הדגמות" (בנתיים גיליתי גם את הרשימה שפרסמת לפני שנה, נראה, אולי אדוג משם דבר מה).
javascript:emoticon('
')
')לדעתי כל תקליט שהודפס באופן תקין (קרי - הודפס בחו"ל) ויש בו ריבוי כלים אקוסטיים יוכל להדגים זאת היטב, ויש יתרון לתקליטים שהוקלטו בשנות ה-70 כיוון שאיכויות ההקלטה שם היו מעולות בהרבה מקרים, וללא שימוש במאסטרים דיגיטליים..
למשל
AL STEWART - YEAR OF CAT
SANTANA- BEST OF
PINK FLOYD - DARK SIDE
וכולי
תקליט בהדפסת 180 גרם יישמע בדרך כלל יותר טוב מהדפסה רגילה...
אך יש לציין שלכל כלל שציינתי כאן יש יוצאים מהכלל..
למשל
AL STEWART - YEAR OF CAT
SANTANA- BEST OF
PINK FLOYD - DARK SIDE
וכולי
תקליט בהדפסת 180 גרם יישמע בדרך כלל יותר טוב מהדפסה רגילה...
אך יש לציין שלכל כלל שציינתי כאן יש יוצאים מהכלל..
The Black Wax
- idan_muller
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תנסה פשוט דברים שאתה אוהב ומכיר
כך שתוכל להרגיש בדקויות
בהצלחה
כך שתוכל להרגיש בדקויות
בהצלחה