איך לדעתכם המקרנים ביס פלנט?
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
מאז שהתחלתי לשים לב יותר לענייני איכות תמונה וסאונד, התחלתי להסתכל ביס פלנט ולחשוב האם באמת מקבלים בקולנוע את איכות התמונה האולטימטיבית, ואני חייב לומר - אני לא חושב ככה. לא חושב שראיתי שם רמות שחור מרשימות במיוחד, או חדות יוצאת דופן. גם הסאונד הוא סבבה אבל לא משהו ממש מיוחד. לא באסים שמרעידים לך את הכסא או משהו.
האם זה מכיוון שהמיוחד במקרנים הללו זה בעיקר גודל התמונה שהם מסוגלים להוציא ופחות האיכות שלה? האם זה מכיוון שלא מגבירים מספיק את הסאונד כי יש אנשים שזה יפריע להם? האם זה מכיוון שלא מחשיכים לחלוטין את האולם וזה דופק קצת את הקונטרסט?
האם זה מכיוון שהמיוחד במקרנים הללו זה בעיקר גודל התמונה שהם מסוגלים להוציא ופחות האיכות שלה? האם זה מכיוון שלא מגבירים מספיק את הסאונד כי יש אנשים שזה יפריע להם? האם זה מכיוון שלא מחשיכים לחלוטין את האולם וזה דופק קצת את הקונטרסט?
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
אולי, אבל כמה אולמות איימקס יש אצלנו בארץ?
באזור הצפון למשל, אמור להיות אחד בקריון של ביאליק.
למיטב ידיעתי, הפך ל"פיל לבן", בו מוקרנים סרטים רגילים.
בנוסף לכך, הרבה סרטים יוצאים עכשיו בפורמט של אטמוס, אבל כמה אולמות טרחו להתקין אצלם מערכות כאלה?
אז נכון שמתחם סינמה סיטי בראשון לציון, כולל את הציוד המתקדם ביותר, אבל עם כל החיבה שלי לקולנוע, אנחנו לא ניסע מחיפה לאזור המרכז, רק בכדי לצפות בסרט...
בנוסף לכך, הרבה סרטים יוצאים עכשיו בפורמט של אטמוס, אבל כמה אולמות טרחו להתקין אצלם מערכות כאלה?
אז נכון שמתחם סינמה סיטי בראשון לציון, כולל את הציוד המתקדם ביותר, אבל עם כל החיבה שלי לקולנוע, אנחנו לא ניסע מחיפה לאזור המרכז, רק בכדי לצפות בסרט...
- DarkWolf789
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 375
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
·דווקא בראשון לציון ביס פלאנט יש שם סאונד ממש טוב של אטמוס חשוב לציין שזה לא בכל האולמות שלהם.bariko כתב:אולי, אבל כמה אולמות איימקס יש אצלנו בארץ?
אז נכון שמתחם סינמה סיטי בראשון לציון, כולל את הציוד המתקדם ביותר, אבל עם כל החיבה שלי לקולנוע, אנחנו לא ניסע מחיפה לאזור המרכז, רק בכדי לצפות בסרט......
יש כמה אולמות ספיצים שם.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
מנקודת ראותי, זו תעודת עניות לבעלי בתי הקולנוע בארץ, שרק מספר מצומצם מאוד של אולמות מצויידים בטכנולוגיות החדישות.
אך אם להיות לרגע כנים עם עצמנו- כמה אנשים בכלל מודעים לדולבי אטמוס?
לכמה מהם ממש אכפת מאיכות התמונה והסאונד?
כתבתי מכתב לשירות הלקוחות של "יס פלאנט", שם שאלתי האם מתוכנן להתקין מערכות דולבי אטמוס בטווח הקרוב.
התשובה שקיבלתי-"לעת עתה אין מידע בנושא".
אפשר רק להניח, שאם במשרדים שלהם היו מתקבלים אלפי פניות כאלה, יותר אולמות היו מתברכים בציוד המתאים...
אך אם להיות לרגע כנים עם עצמנו- כמה אנשים בכלל מודעים לדולבי אטמוס?
לכמה מהם ממש אכפת מאיכות התמונה והסאונד?
כתבתי מכתב לשירות הלקוחות של "יס פלאנט", שם שאלתי האם מתוכנן להתקין מערכות דולבי אטמוס בטווח הקרוב.
התשובה שקיבלתי-"לעת עתה אין מידע בנושא".
אפשר רק להניח, שאם במשרדים שלהם היו מתקבלים אלפי פניות כאלה, יותר אולמות היו מתברכים בציוד המתאים...