כבל RCA ל-3.5mm jack לאוזניות Sennheiser RS185
היי,
יש לי Sennheiser RS185 (אלחוטיות) שיש להן חיבור אופטי וחיבור RCA (בננה אדום/לבן).
אני צריך לחבר אותן לרסיבר אנלוגי לחלוטין, מעדיף ליציאת אוזניות שלו (6.5mm).
האם יש הבדלים כלשהם בין כבלים RCA ל3.5mm (יש לי כבר מתאם מ3.5 ל6.5)? כדאי לקנות משהו יקר יותר?
אם למישהו יש המלצה לכבל כזה (אני צריך 2-3 מטר), אני אשמח.
תודה,
בר.
יש לי Sennheiser RS185 (אלחוטיות) שיש להן חיבור אופטי וחיבור RCA (בננה אדום/לבן).
אני צריך לחבר אותן לרסיבר אנלוגי לחלוטין, מעדיף ליציאת אוזניות שלו (6.5mm).
האם יש הבדלים כלשהם בין כבלים RCA ל3.5mm (יש לי כבר מתאם מ3.5 ל6.5)? כדאי לקנות משהו יקר יותר?
אם למישהו יש המלצה לכבל כזה (אני צריך 2-3 מטר), אני אשמח.
תודה,
בר.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
יציאת האוזניות מוגברת, לך יש אוזניות (אחוטיות) מה שאומר שהם מוגברות באופן עצמאי, עדיף לך לחבר לLine Out.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
לפי ניסיוני בציוד טוב יש הבדל גדול באיכות הכבל
בשורה התחתונה לאחר המלצות רכשתי RCA של VAN DAMME PRO ואני יותר ממרוצה
http://www.van-damme.com/home_return.html
בשורה התחתונה לאחר המלצות רכשתי RCA של VAN DAMME PRO ואני יותר ממרוצה
http://www.van-damme.com/home_return.html
מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד
@Bartzy
·
קראתי קצת על הנושא כי קניתי RS 175. אנשים (ממה שקראתי) לא מרגישים הבדל אבל החליטו לחבר עם אופטי כי תאורטית זה אמור להיות לא רגיש להפרעות. יש כאלה שכן חיברו דווקא לאנלוגי כי באופטי לא תמיד עבד להם (כתוב שמומלץ להעביר ל PCM לדוגמה).
לצורך העניין אני חיברתי אופטי כי הייתה לי אפשרות וזה עבד אבל לא אמורה להיות בעייה עם אנלוגי.
בכל מקרה נשמע שאין לך אפשרות בחירה לפי מה שכתבת אז פשוט תחבר ותהנה
בנושא אחר, יצא לך למדוד ולהשוות ל 175 לפני הקנייה? ה 175 פחות נוחות ממה שציפיתי, אני כנראה אנסה להזמין את EARCUPS של ה 185. הם נראות לי מחומר יותר נעים.
·
קראתי קצת על הנושא כי קניתי RS 175. אנשים (ממה שקראתי) לא מרגישים הבדל אבל החליטו לחבר עם אופטי כי תאורטית זה אמור להיות לא רגיש להפרעות. יש כאלה שכן חיברו דווקא לאנלוגי כי באופטי לא תמיד עבד להם (כתוב שמומלץ להעביר ל PCM לדוגמה).
לצורך העניין אני חיברתי אופטי כי הייתה לי אפשרות וזה עבד אבל לא אמורה להיות בעייה עם אנלוגי.
בכל מקרה נשמע שאין לך אפשרות בחירה לפי מה שכתבת אז פשוט תחבר ותהנה
בנושא אחר, יצא לך למדוד ולהשוות ל 175 לפני הקנייה? ה 175 פחות נוחות ממה שציפיתי, אני כנראה אנסה להזמין את EARCUPS של ה 185. הם נראות לי מחומר יותר נעים.
@offerbk1
תודה על המידע. יש לך המלצה על כבל ו/או להגיד לי אם זה בכלל לא משנה ואין לי מה לדאוג מזה?
האמת שיש לי גם RS165, שלדעתי הן כמעט זהות לRS175 (לא היה 175 במלאי אז קניתי 165). הEar cups שלהן זהות ל175.
אני מסכים שהן לא נוחות כל כך. גם החומר לא הכי נעים, וגם לוחצות על האוזן טיפה.
ה-185 שונות לחלוטין בהקשר הזה - הן נראות מאוד דומה מבחינת הצורה, אבל הן נוחות בטירוף - הייתי משווה אותן ל-DT770 שיש לי.
אם אתה מוצא Ear cups של 185 במחיר נורמלי, תגיד לי גם. למרות שניסיתי להחליף ביניהן, זה יושב מושלם, אבל משהו בסאונד משתנה לרעה ב-165. אולי כי הן Closed back ?
תודה!
תודה על המידע. יש לך המלצה על כבל ו/או להגיד לי אם זה בכלל לא משנה ואין לי מה לדאוג מזה?
האמת שיש לי גם RS165, שלדעתי הן כמעט זהות לRS175 (לא היה 175 במלאי אז קניתי 165). הEar cups שלהן זהות ל175.
אני מסכים שהן לא נוחות כל כך. גם החומר לא הכי נעים, וגם לוחצות על האוזן טיפה.
ה-185 שונות לחלוטין בהקשר הזה - הן נראות מאוד דומה מבחינת הצורה, אבל הן נוחות בטירוף - הייתי משווה אותן ל-DT770 שיש לי.
אם אתה מוצא Ear cups של 185 במחיר נורמלי, תגיד לי גם. למרות שניסיתי להחליף ביניהן, זה יושב מושלם, אבל משהו בסאונד משתנה לרעה ב-165. אולי כי הן Closed back ?
תודה!
בינתיים ראיתי בשני מקומות
אמאזון (יותר יקר)
http://www.amazon.com/Genuine-Replaceme ... 85+HDR+185
Price: $34.89 + $3.60 shipping
ולקנות בארץ (יותר זול) 120 שקל
שלחתי מייל למהלב וקילים וקיבלתי תשובה מכתובת the music basket סמי שוחט <[email protected]>
שלום עופר
זוג ספוגיות לדגם
RS185
עולות כ 120 שח
אין לנו כרגע במלאי,יגיעו עד סוף השבוע
בברכה
אמאזון (יותר יקר)
http://www.amazon.com/Genuine-Replaceme ... 85+HDR+185
Price: $34.89 + $3.60 shipping
ולקנות בארץ (יותר זול) 120 שקל
שלחתי מייל למהלב וקילים וקיבלתי תשובה מכתובת the music basket סמי שוחט <[email protected]>
שלום עופר
זוג ספוגיות לדגם
RS185
עולות כ 120 שח
אין לנו כרגע במלאי,יגיעו עד סוף השבוע
בברכה