סטרימר לצפיה ב-Netflix הישראלי
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אין שום דבר מיוחד שדרוש עבור נטפליקס.
יש אפליקציות נטפליקס לאנדרויד ולוינדוס. כך שכל מכשיר עם אנדרויד יריץ נטפליקס.
נקודה יחידה היא שעבור 4k דרוש מכשיר/מחשב עם יציאת hdmi 2.0 hdcp 2.2
יש אפליקציות נטפליקס לאנדרויד ולוינדוס. כך שכל מכשיר עם אנדרויד יריץ נטפליקס.
נקודה יחידה היא שעבור 4k דרוש מכשיר/מחשב עם יציאת hdmi 2.0 hdcp 2.2
@TheCoolest
·
כמו שאמרת כל מכשיר אנדרויד יכול להריץ אבל זה כמו להגיד שכל רכב יביא אותך ליעד. עובדה שאנשים קונים פרארי למרות שגם פיאט אונו ייקח אותם לאותו מקום.
לי בעבר הייה סטרימר אחר והיה בו נטפליקס אבל האיטיות שלו הייתה מחרידה. זה אומנם לא משהו שאי אפשר לחיות איתו אבל עדיף להימנע ממנו. בטח אם הוא עושה קנייה עכשיו.
לגבי 4K כמו שנאמר לא כל קופסה תומכת בזה. האמת שאני מאמין שעכשיו כשמותר רשמית לצפות בנטפליקס בישראל אני מניח שכל הטלויזיות שתומכות 4K כבר יגיעו אם נטפליקס כאפליקצייה מובנית בניגוד למערכות הפעלה המסורסות שהיו בעבר. כמובן שגם פה יש עניין של USER EXPERIENCE ולפעמים כאלה שיש להם בטלויזיה אפליקציה עדיין יעדיפו להשתמש בסטרימר.
·
כמו שאמרת כל מכשיר אנדרויד יכול להריץ אבל זה כמו להגיד שכל רכב יביא אותך ליעד. עובדה שאנשים קונים פרארי למרות שגם פיאט אונו ייקח אותם לאותו מקום.
לי בעבר הייה סטרימר אחר והיה בו נטפליקס אבל האיטיות שלו הייתה מחרידה. זה אומנם לא משהו שאי אפשר לחיות איתו אבל עדיף להימנע ממנו. בטח אם הוא עושה קנייה עכשיו.
לגבי 4K כמו שנאמר לא כל קופסה תומכת בזה. האמת שאני מאמין שעכשיו כשמותר רשמית לצפות בנטפליקס בישראל אני מניח שכל הטלויזיות שתומכות 4K כבר יגיעו אם נטפליקס כאפליקצייה מובנית בניגוד למערכות הפעלה המסורסות שהיו בעבר. כמובן שגם פה יש עניין של USER EXPERIENCE ולפעמים כאלה שיש להם בטלויזיה אפליקציה עדיין יעדיפו להשתמש בסטרימר.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@offerbk1
אתה צודק.
ניסיתי להתקין את האפליקציה לוינדוס 10 כדי לבדוק איך זה עובד במחשב אבל משום מה קיבלתי שגיאה והיא לא נפתחה לי. בסוף וויתרתי ופשוט המשכתי להשתמש באפליקציה המובנית בטלויזיה.
מצד שני, אם סטרימר נורמלי, עם אנדרויד חווית השימוש אמורה להיות בסדר גמור.
יש לי קופסה +M8S, ולמרות שלא התעמקתי באנדרויד שלה הרבה זמן, היא רצה דיי זריז הייתי אומר.
אתה צודק.
ניסיתי להתקין את האפליקציה לוינדוס 10 כדי לבדוק איך זה עובד במחשב אבל משום מה קיבלתי שגיאה והיא לא נפתחה לי. בסוף וויתרתי ופשוט המשכתי להשתמש באפליקציה המובנית בטלויזיה.
מצד שני, אם סטרימר נורמלי, עם אנדרויד חווית השימוש אמורה להיות בסדר גמור.
יש לי קופסה +M8S, ולמרות שלא התעמקתי באנדרויד שלה הרבה זמן, היא רצה דיי זריז הייתי אומר.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
·kנקודה חשובה, אני עם מיניקס קיבלתי רזולוציה 480 ....Cleaner כתב:חשוב לזכור שלא כל מכשיר אנדרואיד יתמוך ב HD בנטפליקס חייב שיהיה לו widevine drm level 1 אחרת כל מה שתקבל זה 480p....