עזרה בסנטר של B&W685 HTM61 S2 מה עדיף או HTM62 S2
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
רכשתי את הסדרה של B&W 685 S2 קדמיים ואחוריים,וסנטר HTM62 S2,אבל שנכנסתי לאתר של B&W ראיתי שם סנטר יותר רציני מאותה הסדרה שנקרא HTM61 S2.
השאלה שלי היא האם הHTM61 S2 יותר טוב מה HTM62 S2?
ואם ה HTM61 S2 יתאים לי לסדרה של הרמקולים שלקחתי מבחינת גוון הצליל והסאונד הכללי
יש לי אפשרות להחליף בחנות,בכול אופן גם הייתי רוצה לדעת איזה מבין שתיי הסנטרים שייך באמת לסדרה של הרמקולים שלקחתי,קדמיים ואחוריים.
סתם לצורך העניין לקחתי סאב וופר של מורל דגם SOLAN V2. 10 אינץ, ואם אפשר לקבל חוות דעת כללית בבקשה על הסאב וופר...
יש לציין שאני לא מעוניין בסאב וופר כזה שיפרק לי את הקירות בבית,אבל שיהיה חזק במידה מספקת וגם איכותי.
תודה רבה לכולם המשך יום נעים ובשורות טובות לכל ים ישראל
השאלה שלי היא האם הHTM61 S2 יותר טוב מה HTM62 S2?
ואם ה HTM61 S2 יתאים לי לסדרה של הרמקולים שלקחתי מבחינת גוון הצליל והסאונד הכללי
יש לי אפשרות להחליף בחנות,בכול אופן גם הייתי רוצה לדעת איזה מבין שתיי הסנטרים שייך באמת לסדרה של הרמקולים שלקחתי,קדמיים ואחוריים.
סתם לצורך העניין לקחתי סאב וופר של מורל דגם SOLAN V2. 10 אינץ, ואם אפשר לקבל חוות דעת כללית בבקשה על הסאב וופר...
יש לציין שאני לא מעוניין בסאב וופר כזה שיפרק לי את הקירות בבית,אבל שיהיה חזק במידה מספקת וגם איכותי.
תודה רבה לכולם המשך יום נעים ובשורות טובות לכל ים ישראל
נערך לאחרונה על ידי FastandFurious ב 05/03/2016 11:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
http://www.bowers-wilkins.net/Speakers/ ... 1455621952
זה מאותה סידרה,רק יש יותר יקר ויותר זול,שניהם מצויינים
כן אותו גוון צליל
ורשמתי לך לגבי הסאב,אני אוהב את ה610
http://www.bowers-wilkins.net/Speakers/ ... SW610.html
זה מאותה סידרה,רק יש יותר יקר ויותר זול,שניהם מצויינים
כן אותו גוון צליל
ורשמתי לך לגבי הסאב,אני אוהב את ה610
http://www.bowers-wilkins.net/Speakers/ ... SW610.html
כיף חיים.
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@royla
חבר תודה לך.
אתה יכול להגיד לי איזה יותר יקר?ומה יותר טוב?יש לך באתר של B&W
חבר תודה לך.
אתה יכול להגיד לי איזה יותר יקר?ומה יותר טוב?יש לך באתר של B&W
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
·האיטלקי כתב:@royla
חבר תודה לך.
אתה יכול להגיד לי איזה יותר יקר?ומה יותר טוב?יש לך באתר של B&W...
כל התשובות פה
http://www.stereoscope.co.il/156973/%D7 ... 98%D7%A8-1
אני מאוד אוהב את החנות הזאת
כיף חיים.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
הסדרה עם הסנטר הקטן זה 686+684 ועם הגדול זה 685+683. מה שלקחת זה 4 מדפיים אם הבנתי נכון. לי יש 685+683 רק לא s2 עם הסנטר הקטן והוא מסתדר איתם. מקסימום נותנים לא חיזוק קטן בכיול
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@Alon_Solo
תודה רבה לך,אתה בטוח שהסנטר הגדול HTM61 S2 הוא מאותו סדרה של הרמקולים B&W 685 S2כמו שאתה אומר זה בדוק?
אני שואל כי בקשתי בחנות שקניתי,שהסנטר יהיה מאותה הסדרה וכנראה שהוא התבלבל,קניתי ביום ראשון בצהריים,עד אתמול בלילה לא היה לי זמן לבדוק הכל ,שבדקתי שמתי לב שיש בלבול,התקשרתי לחנות והוא אמר שהוא יבדוק אתזה ויחזור אליי,בגלל זה אני שואל שאני ידע להגיד לו ולעמוד על זה,שביקשתי מאותה הסדרה ושהוא התבלבל הבנת?בגלל זה חשוב לי לדעת שמה שאתה אומר זה בדוק..
תודה רבה לך,אתה בטוח שהסנטר הגדול HTM61 S2 הוא מאותו סדרה של הרמקולים B&W 685 S2כמו שאתה אומר זה בדוק?
אני שואל כי בקשתי בחנות שקניתי,שהסנטר יהיה מאותה הסדרה וכנראה שהוא התבלבל,קניתי ביום ראשון בצהריים,עד אתמול בלילה לא היה לי זמן לבדוק הכל ,שבדקתי שמתי לב שיש בלבול,התקשרתי לחנות והוא אמר שהוא יבדוק אתזה ויחזור אליי,בגלל זה אני שואל שאני ידע להגיד לו ולעמוד על זה,שביקשתי מאותה הסדרה ושהוא התבלבל הבנת?בגלל זה חשוב לי לדעת שמה שאתה אומר זה בדוק..
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

@האיטלקי
·קנית 4 רמקולים מדפיים מדגם 685?
·קנית 4 רמקולים מדפיים מדגם 685?
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@Alon_Solo
כן...
כן...
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

@האיטלקי
·אז אני מסביר לך שיש בסדרה שתי רמות של רצפתיים, שתי רמות של מדפיים ושתי רמות של סנטרים. ממה שראיתי מקובל לבנות שלושה סטים:
1. רצפתיים גדולים + מדפיים גדולים + סנטר גדול
2. רצפתיים קטנים + מדפיים קטנים + סנטר קטן
3. מדפיים גדולים + מדפיים קטנים + סנטר קטן
במקרה שלך לקחת 4 מדפיים גדולים עם סנטר קטן שזה נשמע לי בסדר גמור.
אגב, אם אתה מחפש שלמות אז דווקא מקובל לומר שהסנטר צריך להיות דומה כמה שיותר לקדמיים ואם אפשר שהשלישייה הקידמית תהייה זהה - מה טוב. אז אם מוכנים למכור לך 5 מדפיים (לשבור סט) ולך אין בעיה אם זה - זה יכול להיות הפתרון המיטבי.
·אז אני מסביר לך שיש בסדרה שתי רמות של רצפתיים, שתי רמות של מדפיים ושתי רמות של סנטרים. ממה שראיתי מקובל לבנות שלושה סטים:
1. רצפתיים גדולים + מדפיים גדולים + סנטר גדול
2. רצפתיים קטנים + מדפיים קטנים + סנטר קטן
3. מדפיים גדולים + מדפיים קטנים + סנטר קטן
במקרה שלך לקחת 4 מדפיים גדולים עם סנטר קטן שזה נשמע לי בסדר גמור.
אגב, אם אתה מחפש שלמות אז דווקא מקובל לומר שהסנטר צריך להיות דומה כמה שיותר לקדמיים ואם אפשר שהשלישייה הקידמית תהייה זהה - מה טוב. אז אם מוכנים למכור לך 5 מדפיים (לשבור סט) ולך אין בעיה אם זה - זה יכול להיות הפתרון המיטבי.
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@Alon_Solo
נשמע הגיוני הקטע עם השלישייה מקדימה, אבל בקטע של אסטטיקה קשה לי עם זה שיהיה לי רמקול בצורה כזאת מקדימה... חייב סנטר חחח..... .
הסנטר הגדול בסדרה הHTM61 S2 הוא קטלני ביותר יש לו דרייבר נפרד למיד ודרייבר נפרד לטויטר והממברנות שלו יותר גדולות משל הסנטר הקטן.אבל למה יש הבדלים כאלה גדולים במחיר 2000 שקל הבדל מטורף
נשמע הגיוני הקטע עם השלישייה מקדימה, אבל בקטע של אסטטיקה קשה לי עם זה שיהיה לי רמקול בצורה כזאת מקדימה... חייב סנטר חחח..... .
הסנטר הגדול בסדרה הHTM61 S2 הוא קטלני ביותר יש לו דרייבר נפרד למיד ודרייבר נפרד לטויטר והממברנות שלו יותר גדולות משל הסנטר הקטן.אבל למה יש הבדלים כאלה גדולים במחיר 2000 שקל הבדל מטורף