שוקל להרשם לשירות, אשמח לייעוץ

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
שושו_השועל פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 77
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

שלום לכם,

אנחנו זוג שמאז שעברנו לגור ביחד (3 וחצי שנים), אנחנו ללא כבלים. די בטוח שהייתי מהראשונים שהריצו XBMC והסתדרנו עם זה בסדר גמור עד היום. הבעיה היחידה הייתה ערוצי 2 ו -10 שאנחנו רואים מפעם לפעם, ובקודי אין פיתרון מושלם מספיק שמריץ אותם טוב.

כרגע אני משלם לבזק ו 012 130 שקל עבור ספק ותשתית של 100 מגה.

חשבתי שאם סלקום עולים 170 שקל, ה-40 שקל האלה בחודש יכולים לעזור לי עם מכשיר שיקלוט לי עידן פלוס + הפיצ׳רים הנוספים שיש לסלקום TV, וגם אינטרנט על הדרך.

כמה שאלות בבקשה!

האם אתם מרוצים מהשירות?

מה הפרוצדורה מול ספק האינטרנט והתשתית עכשיו אם האינטרנט הוא דרך בזק? אני צריך להתנתק? סלקום עושים את זה בשבילי?

האם המהירות המקסימלית היא 40? אני מעדיף להשאר עם ה 100 שיש לי כעת.

האם באמת בזק מבצעים THROTTLE בקו?

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3548
נתן תודות: 1110 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #2 

איך הגעת ל-170?

הצורך היחידי שלך הוא ערוצי עידן פלוס? אתה מחפש לחסוך כסף?

- בעניין האינטרנט: אתה יכול לבחור ב-100MB גם בסלקום. אתה יכול בלי קשר לסלקום לשלם משמעותית פחות על 100 מגה.
- אתה יכול לקנות עידן פלוס בעלות חד פעמית נמוכה של 100 ש"ח וליהנות מהערוצים האלה ללא עלות חודשית.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #3 

למה לא לקנות מקלט DTT למחשב? עלות של כ-5-10 דולר...

JamesStone
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1604
שם מלא: James Stone
נתן תודות: 520 פעמים
קיבל תודות: 148 פעמים

שליחה #4 

שושו_השועל כתב:הבעיה היחידה הייתה ערוצי 2 ו -10 שאנחנו רואים מפעם לפעם, ובקודי אין פיתרון מושלם מספיק שמריץ אותם טוב.
...
הפתעת אותי עם האמירה הזו. מזתומרת אין?

יש לך ערוצי טלביזיה חיה כולל את כל הערוצים הישראלים ועוד עשרות מחו"ל.
מה לא בסדר בקליטה שלהם דרך הקודי?

לי יש גם עידן (בטלביזיה) ואני אף פעם לא טורח להציץ בו. אם אני רוצה לראות שידור חי, אז דרך ה-TV בקודי. שלא נגיד שיש את (כמעט) כל התוכניות מוקלטות וסדורות במערך התוכניות שם, כך שממילא אתה יכול לצפות בכל תוכנית בזמנך החופשי והיתרון הגדול במוקלטות - אין את ההפסקות לפרסומות שמבחינתי זה פלוס ענק.

בקיצור, לא הבנתי מה חסר לך

ג'יימס

שושו_השועל פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 77
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #5 

אני לא יודע למה, אבל בזמן האחרון השידור מערוץ 2 לא עובד מספיק טוב ונתקע לא מעט. בעוד שאם אני גולש דרך דפדפן נגיד בסטרים של ישארמדיה, זה עובד מצוין.

על כל פנים, אני אשאר עם הסט-אפ הנוכחי שלי. מה שאני כן מעוניין זה להעביר את אבא שלי שנמצא עם YES ומשלם 240 שקלים על תוכן שהוא לא רוצה, לסלקום TV שם הוא יצרוך רק את ערוץ 2, 1 ,5 ו ONE - הערוצים היחידים בהם הוא צופה.

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”