שוקל להרשם לשירות, אשמח לייעוץ
-
שושו_השועל
-
- חבר פעיל

- תגובות: 77
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
שלום לכם,
אנחנו זוג שמאז שעברנו לגור ביחד (3 וחצי שנים), אנחנו ללא כבלים. די בטוח שהייתי מהראשונים שהריצו XBMC והסתדרנו עם זה בסדר גמור עד היום. הבעיה היחידה הייתה ערוצי 2 ו -10 שאנחנו רואים מפעם לפעם, ובקודי אין פיתרון מושלם מספיק שמריץ אותם טוב.
כרגע אני משלם לבזק ו 012 130 שקל עבור ספק ותשתית של 100 מגה.
חשבתי שאם סלקום עולים 170 שקל, ה-40 שקל האלה בחודש יכולים לעזור לי עם מכשיר שיקלוט לי עידן פלוס + הפיצ׳רים הנוספים שיש לסלקום TV, וגם אינטרנט על הדרך.
כמה שאלות בבקשה!
האם אתם מרוצים מהשירות?
מה הפרוצדורה מול ספק האינטרנט והתשתית עכשיו אם האינטרנט הוא דרך בזק? אני צריך להתנתק? סלקום עושים את זה בשבילי?
האם המהירות המקסימלית היא 40? אני מעדיף להשאר עם ה 100 שיש לי כעת.
האם באמת בזק מבצעים THROTTLE בקו?
אנחנו זוג שמאז שעברנו לגור ביחד (3 וחצי שנים), אנחנו ללא כבלים. די בטוח שהייתי מהראשונים שהריצו XBMC והסתדרנו עם זה בסדר גמור עד היום. הבעיה היחידה הייתה ערוצי 2 ו -10 שאנחנו רואים מפעם לפעם, ובקודי אין פיתרון מושלם מספיק שמריץ אותם טוב.
כרגע אני משלם לבזק ו 012 130 שקל עבור ספק ותשתית של 100 מגה.
חשבתי שאם סלקום עולים 170 שקל, ה-40 שקל האלה בחודש יכולים לעזור לי עם מכשיר שיקלוט לי עידן פלוס + הפיצ׳רים הנוספים שיש לסלקום TV, וגם אינטרנט על הדרך.
כמה שאלות בבקשה!
האם אתם מרוצים מהשירות?
מה הפרוצדורה מול ספק האינטרנט והתשתית עכשיו אם האינטרנט הוא דרך בזק? אני צריך להתנתק? סלקום עושים את זה בשבילי?
האם המהירות המקסימלית היא 40? אני מעדיף להשאר עם ה 100 שיש לי כעת.
האם באמת בזק מבצעים THROTTLE בקו?
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
איך הגעת ל-170?
הצורך היחידי שלך הוא ערוצי עידן פלוס? אתה מחפש לחסוך כסף?
- בעניין האינטרנט: אתה יכול לבחור ב-100MB גם בסלקום. אתה יכול בלי קשר לסלקום לשלם משמעותית פחות על 100 מגה.
- אתה יכול לקנות עידן פלוס בעלות חד פעמית נמוכה של 100 ש"ח וליהנות מהערוצים האלה ללא עלות חודשית.
הצורך היחידי שלך הוא ערוצי עידן פלוס? אתה מחפש לחסוך כסף?
- בעניין האינטרנט: אתה יכול לבחור ב-100MB גם בסלקום. אתה יכול בלי קשר לסלקום לשלם משמעותית פחות על 100 מגה.
- אתה יכול לקנות עידן פלוס בעלות חד פעמית נמוכה של 100 ש"ח וליהנות מהערוצים האלה ללא עלות חודשית.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
למה לא לקנות מקלט DTT למחשב? עלות של כ-5-10 דולר...
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1604
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 520 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
הפתעת אותי עם האמירה הזו. מזתומרת אין?שושו_השועל כתב:הבעיה היחידה הייתה ערוצי 2 ו -10 שאנחנו רואים מפעם לפעם, ובקודי אין פיתרון מושלם מספיק שמריץ אותם טוב....
יש לך ערוצי טלביזיה חיה כולל את כל הערוצים הישראלים ועוד עשרות מחו"ל.
מה לא בסדר בקליטה שלהם דרך הקודי?
לי יש גם עידן (בטלביזיה) ואני אף פעם לא טורח להציץ בו. אם אני רוצה לראות שידור חי, אז דרך ה-TV בקודי. שלא נגיד שיש את (כמעט) כל התוכניות מוקלטות וסדורות במערך התוכניות שם, כך שממילא אתה יכול לצפות בכל תוכנית בזמנך החופשי והיתרון הגדול במוקלטות - אין את ההפסקות לפרסומות שמבחינתי זה פלוס ענק.
בקיצור, לא הבנתי מה חסר לך
ג'יימס
-
שושו_השועל
-
- חבר פעיל

- תגובות: 77
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
אני לא יודע למה, אבל בזמן האחרון השידור מערוץ 2 לא עובד מספיק טוב ונתקע לא מעט. בעוד שאם אני גולש דרך דפדפן נגיד בסטרים של ישארמדיה, זה עובד מצוין.
על כל פנים, אני אשאר עם הסט-אפ הנוכחי שלי. מה שאני כן מעוניין זה להעביר את אבא שלי שנמצא עם YES ומשלם 240 שקלים על תוכן שהוא לא רוצה, לסלקום TV שם הוא יצרוך רק את ערוץ 2, 1 ,5 ו ONE - הערוצים היחידים בהם הוא צופה.
על כל פנים, אני אשאר עם הסט-אפ הנוכחי שלי. מה שאני כן מעוניין זה להעביר את אבא שלי שנמצא עם YES ומשלם 240 שקלים על תוכן שהוא לא רוצה, לסלקום TV שם הוא יצרוך רק את ערוץ 2, 1 ,5 ו ONE - הערוצים היחידים בהם הוא צופה.