אהלן
רכשתי טלוויזיה לסלון (קטנטן) מדגם ua43j5100 של סמסונג.
המטרה: KODI (ג'נסיס, סדרות וסרטים, עם כתוביות באנגלית) ועידן פלוס (ערוץ 1/10/2) באיכות סבירה+ כמה שניתן
יש ראוטר VDSL 100 מגה
מה הדברים שעליי לרכוש בכדי לקבל את התוצר הנ"ל?
הבנתי שיש בטלוויזיה הזו ממיר מובנה של עידן פלוס, עד כמה הוא עובד?
מבין הסטרימרים השונים, אני ממש אבוד
אשמח להמלצה למוצר(ים?) שיספקו את הדרישות למעלה, אין בעית תקציב אבל גם אין צורך לבזבז סתם
תודה רבה
קצת אבוד צריך כיוון
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
הממיר המובנה בטלוויזיות מצוין, אתה צריך לבדוק את קליטת השידור באזורך. [קונים אנטנה אקטיבית של עידן פלוס בעלות של 20-30 ש"ח ומנסים]
התוצאה הכי יציבה מהירה וטובה שתומכת בכל הפורמטים, בכל התוכנות בהכי פחות התעסקות - HTPC.
במלים אחרות, מחשב נייח, מעבד I3, זיכרון של 8GB, כונן SSD בעלות של 1500-2300 ש"ח יתנו לך פתרון יציב לאורך שנים.
התוצאה הכי יציבה מהירה וטובה שתומכת בכל הפורמטים, בכל התוכנות בהכי פחות התעסקות - HTPC.
במלים אחרות, מחשב נייח, מעבד I3, זיכרון של 8GB, כונן SSD בעלות של 1500-2300 ש"ח יתנו לך פתרון יציב לאורך שנים.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20180
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
למטרות קודי אפשר להסתדר גם עם קופסת אדנרויד (אפשר גם להתקין עליה OpenELEC אם אין צורך בכל המסביב לקודי).
וזה עולה $55 או פחות, תלוי בדגם.
אני משתמש בטורנטר וגם בקופסה זה עובד מצויין, אין צורך במחשב בשביל זה. וממש אין צורך ב-i3 כשאפשר להסתפק באטום או מחשב סלרון N3150 של Eglobal מה שמזיל את העסק.
ג'נסיס כבר מת, יש כמה חלופות חדשות. ממליץ להריץ חיפוש.
וזה עולה $55 או פחות, תלוי בדגם.
אני משתמש בטורנטר וגם בקופסה זה עובד מצויין, אין צורך במחשב בשביל זה. וממש אין צורך ב-i3 כשאפשר להסתפק באטום או מחשב סלרון N3150 של Eglobal מה שמזיל את העסק.
ג'נסיס כבר מת, יש כמה חלופות חדשות. ממליץ להריץ חיפוש.