מה הדרך להשיג מקורות איכותיים בהמתנה אפסית עם תרגום עברי דרך Kodi?
אני מקנפג את המערכת שלי כרגע להשגת תוכן בצפייה ישירה (RPi2 + Openelec). משתמש ב-TheWiz שעושה אחלה עבודה!!
יש לי כרגע כמה בעיות בנוגע לתוכן:
- לוקח זמן עד שמוצאים מקורות ועד שהתוכן מופעל (עובר דרך Stream All Sources שלוקח לו זמן להציג מקורות)
- הכתוביות שקיימות לא מתאימות למקורות שאני מפעיל
הרבה יותר קל להתאים תוכן לכתוביות כשהתוכן מקורו בשחרורים רשמיים ושהשם של התוכן הוא זהה לכתוביות.
אני רוצה להשתמש ב-AutoSubs אבל עדיין זה לא מתאים בשבילי.
אני אשלם על חשבון Real-Debrid ואני מניח שזה יעזור למהירות השגת מקורות (דעתכם?).
מה בנוגע למקורות איכותיים שהכתוביות לרוב מתאימות להם וששם התוכן שהם מצהירים עליו הוא בפורמט רשמי כמו שמפרסמים כתוביות?
תודה!!
- לוקח זמן עד שמוצאים מקורות ועד שהתוכן מופעל (עובר דרך Stream All Sources שלוקח לו זמן להציג מקורות)
הרבה יותר קל להתאים תוכן לכתוביות כשהתוכן מקורו בשחרורים רשמיים ושהשם של התוכן הוא זהה לכתוביות.
מה בנוגע למקורות איכותיים שהכתוביות לרוב מתאימות להם וששם התוכן שהם מצהירים עליו הוא בפורמט רשמי כמו שמפרסמים כתוביות?
תודה!!
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
·yairts כתב:אני מקנפג את המערכת שלי כרגע להשגת תוכן בצפייה ישירה (RPi2 + Openelec). משתמש ב-TheWiz שעושה אחלה עבודה!!
תודה!!...
אני מניח שזה תלוי ברשת שלך ובמה אתה צופה. אם אני צופה בסדרת טלוויזיה בד"כ ב-SALTS יש לי 1080P באיכות של הוידאו וזה בד"כ עובד טוב (יש מקורות טובים יותר מאחרים, כמובן). אם לוקח לו הרבה זמן לטעון מקורות יכול להיות שהבעיה היא ה-RPI 2 ולא קודי. על קופסת האנדרואיד שלי הביצועים ממש טובים. לא PC אבל ממש טובים.
מבחינת כתוביות - בד"כ אין בעיה אבל לפעמים כן. זו תמיד הייתה בעיה בקודי כי הוא לא מחפש ע"פ שם קובץ. כבר מזמן הפרקים והסרטים שמועלים לא מכילים שמות מקוריים כי אחרת קל מדי להוריד אותם. ולכן, קודי סומך על כך שכותבי התוספים ממלאים את ה-META DATA של הוידאו בתוך הנגן כמו שצריך. מן הסתם אין שם "גרסת שיחרור" ודברים שכאלה..