Onkyo TX-RZ800 or Denon AVR-X4200W
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8136
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 475 פעמים
לדנון מערכת כיול טובה יותר. זו הסיבה היחידה ( והחשובה ) שבגללה היתי בוחר בדנון.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אני דווקא ממליץ על האונקיו
היה לי דנון מהסדרה הזו ועכשיו יש לי אונקיו 900 שהוא מאד דומה ל 800
יש הבדל עצום באיכות הסאונד בסטריאו לטובת האונקיו
חוץ מזה יש כמה מגבלות טפשיות לדנון כמו למשל שהוא יכול להוציא ל pre out רק מה שהגיע מכניסה אנלוגית (לא hdmi)
היה לי דנון מהסדרה הזו ועכשיו יש לי אונקיו 900 שהוא מאד דומה ל 800
יש הבדל עצום באיכות הסאונד בסטריאו לטובת האונקיו
חוץ מזה יש כמה מגבלות טפשיות לדנון כמו למשל שהוא יכול להוציא ל pre out רק מה שהגיע מכניסה אנלוגית (לא hdmi)
את זה צריך לבדוק במבחן עיוור.יש הבדל עצום באיכות הסאונד בסטריאו לטובת האונקיו...
זה פשוט לא נכון.חוץ מזה יש כמה מגבלות טפשיות לדנון כמו למשל שהוא יכול להוציא ל pre out רק מה שהגיע מכניסה אנלוגית (לא hdmi)·...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
לא הגיוני בעליל.למשל שהוא יכול להוציא ל pre out רק מה שהגיע מכניסה אנלוגית (לא hdmi)...
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·dor17 כתב:המלצות?
מתחבר למערכת B&W סדרה 600...
מערכת הכיול של האונקיו ביזיונית לחלוטין, תחשוב שכאילו אין שם מערכת כיול, לא הייתי שם עליו שקל.
@istarmini
·לגבי ה - ״לא הגיוני בעליל״ שלך
בדקתי שוב ואכן לגבי הדגם הזה אין בעיה אבל דגם קרוב אליו 2200 סובל מהבעיה הזו וזו גם התשובה הרשמית שקיבלתי מהיבואן
ציתות היבואן: יציאות pre out מיועדות לחיבור zone 2 ולכן אפשר להוציא אליהן רק כניסות אנלוגיות
אני לא יודע מה ההגיון כאן אבל זה עובדה
לגבי הדגם הנ״ל 4200 כנראה שאין את הבעיה הזו אבל אני הייתי בודק ליתר ביטחון
·לגבי ה - ״לא הגיוני בעליל״ שלך
בדקתי שוב ואכן לגבי הדגם הזה אין בעיה אבל דגם קרוב אליו 2200 סובל מהבעיה הזו וזו גם התשובה הרשמית שקיבלתי מהיבואן
ציתות היבואן: יציאות pre out מיועדות לחיבור zone 2 ולכן אפשר להוציא אליהן רק כניסות אנלוגיות
אני לא יודע מה ההגיון כאן אבל זה עובדה
לגבי הדגם הנ״ל 4200 כנראה שאין את הבעיה הזו אבל אני הייתי בודק ליתר ביטחון
אבל הדגם 2200 אפילו לא קרוב ל4200 ואין לו בכלל pre-out מלא (חוץ מzone 2 וסאב) אז למה זה קשור לעניין?
מה שלא הגיוני בדברייך הוא של4200 יהיו יציאות pre לכל הערוצים אבל לא תהיה אפשרות לנצל אותם כי כפי שאתה אומר מHDMI הוא לא יכול להעביר לpre וגם אין לו כניסות סראונד אנלוגיות.
מה שלא הגיוני בדברייך הוא של4200 יהיו יציאות pre לכל הערוצים אבל לא תהיה אפשרות לנצל אותם כי כפי שאתה אומר מHDMI הוא לא יכול להעביר לpre וגם אין לו כניסות סראונד אנלוגיות.
@evgenetic
·גם לי לא נראה הגיוני שאני לא יכול לחבר מגבר משולב ליציאה של pre out אם האודיו מגיע מהמחשב דרך hdmi
אם הכניסה היא אנלוגית אז אין בעיה לחבר מגבר
מה ההגיון? הרי ממיר יש להם אז מה הבעיה לנתב את האודיו שמגיע מהמחשב דרך הממיר ואז ל pre out ? לא יודע
שאלתי את היבואן, שאלתי את המוכר והתשובה שקיבלתי היא ״ככה זה״
פותח השרשור שאל שאלה - אני עניתי את דעתי וגם הסבתי את תשומת ליבו שיבדוק עניין מסויים
·גם לי לא נראה הגיוני שאני לא יכול לחבר מגבר משולב ליציאה של pre out אם האודיו מגיע מהמחשב דרך hdmi
אם הכניסה היא אנלוגית אז אין בעיה לחבר מגבר
מה ההגיון? הרי ממיר יש להם אז מה הבעיה לנתב את האודיו שמגיע מהמחשב דרך הממיר ואז ל pre out ? לא יודע
שאלתי את היבואן, שאלתי את המוכר והתשובה שקיבלתי היא ״ככה זה״
פותח השרשור שאל שאלה - אני עניתי את דעתי וגם הסבתי את תשומת ליבו שיבדוק עניין מסויים
אני לא מטעה סתם
רק הסבתי תשומת לב לבדיקה שכדאי לו לעשות כי אני התאכזבתי מדנון והחזרתי את המוצר שלהם ואני לא אקנה מהם יותר לעולם
לדעתי - וזו רק דעתי, אתה יכול לא להסכים איתי, מבחינת איכות סאונד בסטריאו האונקיו אוכל אותו בלי מלח
יכול להיות שאתה סוכן של דנון ואם עיצבנתי אותך - מתנצל
רק הסבתי תשומת לב לבדיקה שכדאי לו לעשות כי אני התאכזבתי מדנון והחזרתי את המוצר שלהם ואני לא אקנה מהם יותר לעולם
לדעתי - וזו רק דעתי, אתה יכול לא להסכים איתי, מבחינת איכות סאונד בסטריאו האונקיו אוכל אותו בלי מלח
יכול להיות שאתה סוכן של דנון ואם עיצבנתי אותך - מתנצל
אני לא סוכן של שום דבר, פשוט לא אוהב כשמדברים שטויותף במיוחד כשעושים זאת בביטחון מלא.
אין שום סיבה הגיונית לבדוק את עניין הפרה בדנון 4200, אתה סתם זורע ספק ובלבול מיותר. דעתך בנוגע לאיכות של אונקיו בהשוואה לדנון לא רלוונטית כי לא עשית את ההשוואה בתנאים מתאימים כדי לטעון משהו כזה.
אין שום סיבה הגיונית לבדוק את עניין הפרה בדנון 4200, אתה סתם זורע ספק ובלבול מיותר. דעתך בנוגע לאיכות של אונקיו בהשוואה לדנון לא רלוונטית כי לא עשית את ההשוואה בתנאים מתאימים כדי לטעון משהו כזה.
לשיטתך אתה יכול להגיב כאן בפורום רק אם אתה מומחה על , בדקת את כל המוצרים ובסלון של כל אחד
אם לא וסתם יש לך הערה לכתוב אז נא לא להגיב כאן
כדאי שתפנה למנהלי הפורום שישנו את הכללים כי זה לא מה שכתוב
או שתפתח לך אתר משלך עם פורום מומחים בלבד ושם כל הודעה תעבור אישור שלך לפני שתפורסם
אם לא וסתם יש לך הערה לכתוב אז נא לא להגיב כאן
כדאי שתפנה למנהלי הפורום שישנו את הכללים כי זה לא מה שכתוב
או שתפתח לך אתר משלך עם פורום מומחים בלבד ושם כל הודעה תעבור אישור שלך לפני שתפורסם
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
@לירן_ב
·לא צריך להיכנס לעימות חזיתי. באמת אמרת משפט מאוד מטעה. זה גם היה מקובל באונקיו לא לנתב HDMI לpre out. תבדיל בין רסיברים בסדרות גבוהות שיש להם pre out עבור כל הערוצים שהם יודעים לפענח (7/9/11) לבין הסדרות הנמוכות ששם יש יציאת pre סטאריו עבור zone 2 (וזה לא נדיר שאין אפשרות להשתמש בכניסה דיגיטאלית כמקור).
·לא צריך להיכנס לעימות חזיתי. באמת אמרת משפט מאוד מטעה. זה גם היה מקובל באונקיו לא לנתב HDMI לpre out. תבדיל בין רסיברים בסדרות גבוהות שיש להם pre out עבור כל הערוצים שהם יודעים לפענח (7/9/11) לבין הסדרות הנמוכות ששם יש יציאת pre סטאריו עבור zone 2 (וזה לא נדיר שאין אפשרות להשתמש בכניסה דיגיטאלית כמקור).
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

זה נורא פשוט.
אף חברה לא המציאה פה את הגלגל. הרסיברים דיי דומים במאפיינים וביכולות שלהם. מכיוון שמגבר הוא מגבר וההבדלים אם קיימים הם זניחים, ומכיוון שפענוח האודיו הוא פעולה שמתבצעת ב digital domain ולכאורה התוצאה היא ליניארית בכל הרסיברים, מה שמשפיע הכי הרבה על חתימת הצליל ואיכות הרסיבר זו מערכת הכיול.
לדנון מערכת כיול מצויינת, לאונקיו מערכת כיול בסיסית.
הדנון יתמודד טוב יותר עם בעיות אקוסטיות בחדר ולכן ישמע טוב יותר.
בהצלחה.
אף חברה לא המציאה פה את הגלגל. הרסיברים דיי דומים במאפיינים וביכולות שלהם. מכיוון שמגבר הוא מגבר וההבדלים אם קיימים הם זניחים, ומכיוון שפענוח האודיו הוא פעולה שמתבצעת ב digital domain ולכאורה התוצאה היא ליניארית בכל הרסיברים, מה שמשפיע הכי הרבה על חתימת הצליל ואיכות הרסיבר זו מערכת הכיול.
בהצלחה.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
·Lior_M כתב:זה נורא פשוט.
בהצלחה....
חבר
רק אינפורמציה שראוי לציין,
בהגדרה-לקולנוע בייתי גם אני חייב אודסי ואני מסכים איתך....אבל,אונקיו בסידרה הזאת שמה דגש ושנאי מיוחד וגדול במיוחד בשביל סטריאו!!!
לכן שווה לשמוע את שנייהם ולבחור לפי הצרכים!!
כיף חיים.
מי ייתן לו לשמוע שני רסיברים בעיוור, אחד מול השני, ועם תיאום ווליום מדויק בחנות? למה שוב לדחוף ההצעות חסרות משמעות ולא פרקטיות בעליל?
וגם מה הקשר בין שנאי לביצועי סטריאו? אם כבר צריך שנאי רציני יותר אז זה בשביל להניע את כל הערוצים בו זמנית, לא לסטריאו.
וגם מה הקשר בין שנאי לביצועי סטריאו? אם כבר צריך שנאי רציני יותר אז זה בשביל להניע את כל הערוצים בו זמנית, לא לסטריאו.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

·royla כתב:·......
חבר
רק אינפורמציה שראוי לציין,
בהגדרה-לקולנוע בייתי גם אני חייב אודסי ואני מסכים איתך....אבל,אונקיו בסידרה הזאת שמה דגש ושנאי מיוחד וגדול במיוחד בשביל סטריאו!!!
לכן שווה לשמוע את שנייהם ולבחור לפי הצרכים!!...
רועי,
ברור שבסופו של דבר רצוי לשמוע ואז להחליט,
לגבי השנאי אני לא מתרגש. פעם פרסמתי פה טבלה עם כמות הוואטים שנדרשת בשביל להניע רמקול לפי הנצילות שלו.
בגדול אתה לא עובר את ה 5 וואט גם אם אתה משתולל, וכשמדובר בשני רמקולים בלבד אז אתה לא אמור להיות בכלל בבעיה אלא אם יש לך רמקול שהוא מאוד איזוטרי.
אחפש את הטבלה ואצרף אותה לשרשור.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה