שרשור תגובות: סוני מכריזה על מצלמה חדשה, ה- A6300

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
IdoJacoby פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

למאמר: סוני מכריזה על מצלמה חדשה, ה- A6300

תמונה
במשך כמה חודשים נשמעו הצהרות אודות המצלמה, סוני הבטיחו שהיא תשנה את השוק, ולפי המפרט נראה שהיא אכן תעשה כן.סוני מרעידה את השוק עם ההכרזה על המצלמה, חסרת המראה, ממעמד הביניים, ה-A6300.

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 938
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #2 

נראית כמו מצלמה מבטיחה, רק חבל שאין בה IBIS שכל כך נחוץ ובנוסף גם מסך מגע היה יכול להועיל.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7042
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1463 פעמים

שליחה #3 

תודה על הסקירה, אכן מצלמה רבת מעלות.

לאט לאט המצלמות ללא מראה תופסות את מקומן של המצלמול עם המראה.

עבורי למצלמה דיגיטלית אין שום צורך להיות מצלמה עם מראה

במיוחד במהירויות הפוקוס ובכמות האיזורים שבו הפוקוס מתבצע

ayael01
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

נראית מצלמה נהדרת אך למי שכבר יש את ה A6000 המדהימה, לא רואה סיבה להשתדרג...

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #5 

יופי, יש להם את הגוף הקומפקטי הלא-פול-פריים הכי טוב שיש אבל את הדבר הכי חשוב הם שכחו, עדשות! צילום זה בעיקר עדשות ולסוני אין עדשות כניסה טובות וגם אין עדשות בניים. או *** של הזבל או עדשות ב1000$. אז מה זה עוזר שיש להם גוף חדש, יש גם עדשות חדשות?

Yaron_M
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
שם מלא: ירון מ.
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #6 

הוכרזו גם עדשות חדשות, אבל יקרות:
http://petapixel.com/2016/02/03/sony-un ... hip-lenses

בכל מקרה, זאת ככל הנראה תהיה המצלמה הבאה שלי
נערך לאחרונה על ידי Yaron_M ב 15/02/2016 21:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
!I do my own stunts

ayael01
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

@BUGY
·
אני לא יודע על איזה סטמדרטים אתה מדבר.
יש לי את ה A6000 ו שתי עדשות נוספות: 50mm f 1.8 ו את ה 18-105 F4. אלו לא עדשות זולות אבל ממש לא אלף דולר. התוצאות לא פחות ממדהימות.

Yaron_M
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

אני מתכנן לקנות את ה-18-105 בתור התחלה. שמח לשמוע שאתה מרוצה ממנה. יש מצב ללינק לתמונה/גלריה לדוגמה?
!I do my own stunts

ayael01
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

@Yaron_M
·
פשוט תכתוב: "sony 18-105 f4 review" בגוגל או יוטיוב ותקבל אין ספור סקירות ודוגמאות.
אני בעיקר אוהב לצלם וידאו ולערוך. השילוב של ה a6000 עם העדשות האלו זה פשוט קולנוע...
תאמין לי אתה תהנה... כמובן שאין סוף למה שאפשר לקבל יותר אבל זה כבר שאלה של תקציב.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

@ayael01

טוב, לא אלף דולר אבל ה18-105 F4 היא עדשה של 600$, שזה המון בשביל עדשת בניים לקרופ, למרות שהיא מעולה, זה מחיר מוגזם. כל הפריימים שלהם, חוץ מה 50 1.8, יקרות ואין עדשות קיט נורמליות. אני ממש רוצה לטעות פה אז אנה, תקן אותי אם אני ממש לא בכיוון כי אני כן רוצה את הגוף אבל המחסור בעדשות טובות וזולות, כמו שיש לכולם חוץ מסוני, ממש עוצר אותי (לא רוצה להתחיל להשקיע כסף על מערכת שניה, כי כבר יש לי מערכת קרופ של קנון).

ayael01
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #11 

@BUGY
·
מאחר ואני "פריק" של סוני (סתם עניין של מסורת), לא יודע מה נותנות חברות כמו קנון או ניקון בתקציב הזה. אין ספק שעדשת הקיט (15-55 f3.5-f6.3) שבאה עם המצלמה היא בדיחה! ולכן מהר מאוד אתה מבין שאתה חייב להשקיע באיזה שתי עדשות טובות. העדשות שהזכרתי כאן נותנות תמורה מעולה להשקעה (לדעתי) אבל אם אתה חושב שאתה יכול להפיק את אותה איכות עם עדשות יותר זולות לא הייתי מחליף גוף.

Yaron_M
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

@BUGY
·
מה לגבי מתאם לעדשות קנון, שכבר יש לך?
מניח שזה לא פיתרון מושלם, אבל הוא יתן לך גישה ל"זכוכית" איכותית וזמינה

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #13 

Yaron_M כתב:@BUGY
·
מה לגבי מתאם לעדשות קנון, שכבר יש לך?
מניח שזה לא פיתרון מושלם, אבל הוא יתן לך גישה ל"זכוכית" איכותית וזמינה
...
·זה ממש לא הפתרון. אני יגדיר את הבעיה:
אני רוצה מערכת משנית לDSRL שלי, רוצה גוף קטן, ללא מראה, ועדשת קיט טובה ושני פריימים, 35 ו85. אבל שהכל יהיה קטן וקל עד כמה שניתן. הבעיה גדולה כי אני "רגיל" למהירות צילום ופוקוס של מערכות DSLR ואין הרב גופים שיכולים לתת לי את מה שאני רוצה.

סוני עם ה6X00 שלה זה הפתרון המושלם לגוף, באמת שאין לו מתחרים (בקרופ עם חיישן גדול) אבל סוני לא מייצרת עדשות פשוטות, אין עדשות קיט טובות כמו שיש לכל האחרים, ה18-55 של כל החברה אחרת היא עדשה מעולה אבל ה16-50, עדשת הקיט של סוני, היא אחת העדשות הכי גרועות, היא עד כדי כך גרוע שבלי התיקון הפנימי שהמצלמה עושה, התמונות חסרות שימוש.

וזאת הבעיה של סוני (זה מה שמשגע אותי), יש להם גופים מעולים אבל המחירים לעדשות לא פרופורציונליים, ה35 ממ תעלה לי כ1900 שקל, שזה סביר, בערך, אבל ה85 תעלה לי, רגע, בעצם אין להם 85. יש להם אחת חדשה שרק עכשיו יצאה לגופים הגדולים אבל היא עולה מעל 10K :?. נכון, יש אופציואת מחברות אחרת, כמו Rokinon, אבל לא רוצה עדשות ידניות.

אז כל הכבוד לסוני על הגופים אבל נו-נו-נו אחד גדול על זה שהם שכחו שהחלק הלא פחות חשוב ואולי אפילו יותר חשוב זאת העדשה, הגיע הזמן שהם ישקיעו בפיתוח עדשות כמו שהם משקיעים בגופים.

jango883
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה #14 

האם לדעתכם המחיר הגבוה (במיוחד בארץ) מצדיק את הרכישה אולי עדיף ךרכוש את הסוני a6000?
מישהו התנסה בשימוש במתאם mc11 של סיגמא ויכול לדווח

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #15 

jango883 כתב:האם לדעתכם המחיר הגבוה (במיוחד בארץ) מצדיק את הרכישה אולי עדיף ךרכוש את הסוני a6000?
מישהו התנסה בשימוש במתאם mc11 של סיגמא ויכול לדווח
...
·תלוי מה אתה מפחש, מה חשוב לך, עד כמה הווידיאו פקטור...אבל אני ממליץ שתתחיל מעדשות ואז גוף.

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #16 

מבאס שאי אפשר לשכור עדשות בארץ לנסיון לפני קניה. יש לי את nex 6 (הקודם של a6000), קיט 16-50 נעשית סבירה כשעוברים את 30mm (אבל כשמכבים את המצלמה חוזרת לבד ל 16). קניתי גם את 55-210, שגם סבירה פלוס. פריימים זולים שעושים את העבודה של סיגמה, קניתי 3 - 19, 30 ו 60. עלו בסביבות 150 יורו כל אחת מאמזון. בעיה שסוני מתרכזת בעדשות למצלמות alpha 7 ומזניחה את השאר.

יש גם מבחר קטן לזייס, אבל בלי לנסות קודם ובלי אופציה להחליף (ולא חסר תלונות של אנשים שעברו כמה עדשות עד שקיבלו פריט נורמלי) לא רוצה להיתקע

drorhh
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 539
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #17 

גם לי יש את ה-a6000 עם 2 עדשות פריים Sony 50mm 1.8 ו - Sigma 30mm 2.8 (לא חובב עדשות זום :D ).
מאוד מרוצה מהתוצאות.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”