מישהו נהג על הסקודה סופרב החדשה ויכול להשוות לרכבים אחרים בסגמנט (נוחות)
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
היי,
מחפש להחליף את הרכב לסגמנט שונה לחלוטין. הדבר החשוב לי ביותר זה יכולת שיכוך המהמורות ובו בזמן לא לרדת המון בכוח. הסופרב 280 עומדת על הפרק. הבעיה היא זמני המתנה לרכב (כשנה). בינתיים אני בוחן מתחרות (אינפיניטי ולקסוס) שעולות יותר בפער לא קטן.
קראתי לא מעט דברים טובים על הסופרב החדשה. ויתרתי על נסיעת מבחן בגלל זמני ההמתנה השערורייתיים. לא פוסל על הסף נסיעת מבחן בעתיד הקרוב אבל אם יש למישהו ניסיון אשמח לשמוע.
תודה מראש.
מחפש להחליף את הרכב לסגמנט שונה לחלוטין. הדבר החשוב לי ביותר זה יכולת שיכוך המהמורות ובו בזמן לא לרדת המון בכוח. הסופרב 280 עומדת על הפרק. הבעיה היא זמני המתנה לרכב (כשנה). בינתיים אני בוחן מתחרות (אינפיניטי ולקסוס) שעולות יותר בפער לא קטן.
קראתי לא מעט דברים טובים על הסופרב החדשה. ויתרתי על נסיעת מבחן בגלל זמני ההמתנה השערורייתיים. לא פוסל על הסף נסיעת מבחן בעתיד הקרוב אבל אם יש למישהו ניסיון אשמח לשמוע.
תודה מראש.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
נוחות וספורט לא הולכים ביחד... ולשלב בינהם זו פשרה או הוצאה כספית גדולה.
ראה לקסוס GS-F.
גם הסופרב החזקות ביותר לא יהיו נוחות בגלל מתלים קשים וחתך צמיגים נמוך מאוד.
הסופרב הזולה והחלשה ביותר תהיה נוחה מהיקרה והחזקה ביותר. בעיה.
תגדיר תקציב.... תבצע נסיעת מבחן על אלו שנכנסות בתקציב ותתקדם משם.
ראה לקסוס GS-F.
גם הסופרב החזקות ביותר לא יהיו נוחות בגלל מתלים קשים וחתך צמיגים נמוך מאוד.
הסופרב הזולה והחלשה ביותר תהיה נוחה מהיקרה והחזקה ביותר. בעיה.
תגדיר תקציב.... תבצע נסיעת מבחן על אלו שנכנסות בתקציב ותתקדם משם.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

יש הכל.
לקחתי בסופ"ש הקודם את ה Q50 ההיברידית. ביצועים כמעט כמו הרכב הנוכחי אבל מתלים קשיחים ולא נעימים.
בסופ"ש הנוכחי אני על ה Q70 ההיברידית. מתלים הרבה יותר רכים ונעימים אבל לא מרצדס E class.
סופ"ש הבא אני בוחן את ה GS450.
אני שואל על הסקודה כי טוענים שבהרבה פחות כסף היא לא נופלת מאלה שהזכרתי
לקחתי בסופ"ש הקודם את ה Q50 ההיברידית. ביצועים כמעט כמו הרכב הנוכחי אבל מתלים קשיחים ולא נעימים.
בסופ"ש הנוכחי אני על ה Q70 ההיברידית. מתלים הרבה יותר רכים ונעימים אבל לא מרצדס E class.
סופ"ש הבא אני בוחן את ה GS450.
אני שואל על הסקודה כי טוענים שבהרבה פחות כסף היא לא נופלת מאלה שהזכרתי
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

·kobbi כתב:בצחוק ידידי, צרות של עשירים
העניים קונים אוקטביה 1.8tsi ובתוספת 2500 שח מעדכנים תוכנת ניהול מנוע ל 210 כס....
לא היתה לי בעיה אם זה גם היה ברצינות אבל לא הבנתי מה מבאס. חשבתי שמעבר מרכב ספורטיבי לרכב פאר מבאס אותך
אוקטביה עם צ'יפ זה יופי של דבר. היה לי פולו GTI לפני והתלהבתי מאוד מהכוח שלו שדומה מאוד לאוקטביה.
נסעתי באלפא גם כן שנתיים אבל לצערי זה לא רכב שפוי לאחזקה בנסיעה יום יומית. צריכת דלק ⛽ גבוהה, עלות חלפים יקרה ועוד.
ולכן נרכשה גם האוקטביה ושודרגה כך שתביא תוצאות. ואכן היא מדהימה לאחר השדרוג, ללא ספק הרכב המשפחתי הטוב בקבוצה ולאחר השדרוג מיישר קו עם מרבית רכבי הספורט השפויים.
אבל אם היתה מצויה בכיסי הפרוטה לא היתי מתלבט ועל אחוריה של מכוניתי היו מתנוססים אותיות הקסם AMG או M...
ולכן נרכשה גם האוקטביה ושודרגה כך שתביא תוצאות. ואכן היא מדהימה לאחר השדרוג, ללא ספק הרכב המשפחתי הטוב בקבוצה ולאחר השדרוג מיישר קו עם מרבית רכבי הספורט השפויים.
אבל אם היתה מצויה בכיסי הפרוטה לא היתי מתלבט ועל אחוריה של מכוניתי היו מתנוססים אותיות הקסם AMG או M...
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

·kobbi כתב: אבל אם היתה מצויה בכיסי הפרוטה לא היתי מתלבט ועל אחוריה של מכוניתי היו מתנוססים אותיות הקסם AMG או M......
אני רק יכול להמליץ לך לא להפסיק לחלום. אם הייתי אומר לי לפני 10 שנים שיהיה לי AMG הייתי מאשפז אותך.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
·kingikra כתב:י
סופ"ש הבא אני בוחן את ה GS450....
GS-f לא בתקציב?
http://m.caranddriver.com/features/f-is ... cs-feature
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
אני לא מת על ה-VAG.
אני הייתי בודק את הסדרה 3, ליתר דיוק את ה-328.
אם אתה מוכן למתוח את התקציב הייתי גם בודק את ה428.
אגב, קיימת גם 428 GC שהיא סדרה 4 עם 4 דלתות ונראית ספורטיבית יותר מהסדרה 3.
אני חושב שהשילוב של הנעה אחורית, כוח ואיכות נותן פה תוצאה מעניינת.
כמובן, שניתן תמיד לקחת את הM ולהשיג יותר כוח אבל הן קשיחות יותר.
גם אפשר לחזק אותן אצל E&A והם יכולים לעזור בהרבה שדרוגים מעניינים שישיגו לך את המבוקש.
אני הייתי בודק את הסדרה 3, ליתר דיוק את ה-328.
אם אתה מוכן למתוח את התקציב הייתי גם בודק את ה428.
אגב, קיימת גם 428 GC שהיא סדרה 4 עם 4 דלתות ונראית ספורטיבית יותר מהסדרה 3.
אני חושב שהשילוב של הנעה אחורית, כוח ואיכות נותן פה תוצאה מעניינת.
כמובן, שניתן תמיד לקחת את הM ולהשיג יותר כוח אבל הן קשיחות יותר.
גם אפשר לחזק אותן אצל E&A והם יכולים לעזור בהרבה שדרוגים מעניינים שישיגו לך את המבוקש.
של כל דבר עם 4 גלגלים!
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

ה RCF שמביאים לארץ עולה כ 700-800 אלף. רחוק מאוד מהתקציב. ה GSF תעלה בטח יותר אם תגיע בכלל. בכסף של ה RCF הייתי לוקח M3 בלי בכלל לחשוב פעמיים. בביקורות שקראתי היא מקבלת ציונים נמוכים מאוד. על GSF לא זוכר שקראתי אבל פה כבר נכנס בתקציב החלום שלי שזה ניסן GTR ומן הסתם הייתי לוקח אותה....
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

זה לא שדרוג של אוקטביה אלא שדרוג פשוט שניתן לעשות לכל רכב בעל מנוע עם מגדש טורבו. וכן גם לסופרב שלך, מן הסתם, ניתן לעשות כזה. מה שקורה בעצם זה שאתה מכניס את האוטו שלך לאחת מהסדנאות המתמחות, הם מתחברים לתוכנת הניהול של המנוע שלה ומשנים אותה שתספק עוד כמה סוסים ועוד קצת מומנט תוך כדי שיפור רצועת המומנט לאורך הסל"ד.psibeast כתב:החלום שלי זה קורבט![]()
מה זה השדרוג של האוקטביה? זה משהו שאפשר לעשות לכל מנועי ה 1.8 TSI?
יש לי כרגע את הסופרב דור קודם עם מנוע 1.8 TSI, היא גם ברת שדרוג?...
מקווה שזה לא היה מסובך מידי
צא רק מנקודת הנחה שברכב באחריות, האחריות מתבטלת אם עולים עליך (לא תמיד ניתן לעלות)
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

לפני שרכשתי את המרצדס, ביקרתי בבאוואריאן מוטורס שמתמחה בייבוא רכבים. הם אמרו לי שהיום כבר לא כל כך משתלם לעשות יבוא. בטח לא בתקציב שלי. כמובן שאם אעשה לבד זה יצא משתלם אבל זו התעסקות כבדה ואין לי כוח לזה.Dbso כתב:@kingikra
מה עם ב.מ.וו או אודי? M או s, ביבוא אישי המחיר הרבה יותר אטרקטיבי, האמת שגם הגרסאות החזקות שלהם מאוד מהנות לנהיגה...
אודי S לא יתן לי ביצועים טובים יותר מהמרצדס. ה M2 רכב נהיגה טוב יותר מהמרצדס אבל שוב לא ייתן כלום בביצועים. M3 או M4 לדעתי לא יכנסו בתקציב גם בייבוא אישי.