אוקיי אז ככה... לאחר חיפושים רבים של מתאם רשת אלחוטי שגם אתם לא הצלחתם לעזור לי בסוף מצאתי. מסתבר שהגיע לארץ המתאמים האלחוטיים [ולמי שלא הבין - שבחדר המרוחק המתאם לא צריך להתחבר חוטי לכלום אלא פשוט להיות מחובר לחשמל כמו נוגד יתושים ומשדר WIFI, עד היום המתאמים שהיו כאן היה חייב לחבר גם את המרוחק חוטי בחדר השני למחשב ולא היה משדר wifi ] בקיצוורר הבנתי גם שהממירים החדשים של הוט עובדים באותה מתכונת! בחדר אחד (הראשי זה עם המודם ) מחליפים את המודם בהוט פייבר בוקס- שמשמש גם כממיר וגם כמודם, ובחדר המרוחק מחליפים את הממיר במיני פייבר בוקס ומשמש גם כממיר וגם כמודם- והחיבור שלו הוא רק לחשמל כמו של הממיר הקודם. ומשדר wifi.
אני מתלבט מה עדיף? אולי אתם פה יש לכם מושג?
אגב המתאם שמצאתי זה זה http://www.p1000.co.il/sales/saledetail ... id=7764937
ברור שעדיף חוטי. אבל בחדר המרוחק אני עם מחשב נייד ואין אפשרות נוחה לחבר אליו חוטי.
רק הפייבר בוקס יחובר חוטי למחשב נייח בחדר הראשי כביכול .
זו המטרה של המיני לספק wifi למקומות עם קליטה פחות טובה.
אבל נכון המיני של הוט מעביר כנראה בדרך אחרת כי יצא לי מראש שיש את הכאבל המוברג הזה (אבל סבבה קיימת גם נקודה בחדר המרוחק אז רק צריך להחליף את המכשיר ולחבר את הכאבלים שכבר קיימים)
אז בקיצור מה עדיף? האופציה של הוט או הזוג מתאמי רשת?
תגיד אחי שרשמת לי שאם משתמשים במגבר אות כזה שרק על חשמל מאבדים המון מהמהירות, התכוונת גם למיני פייבר בוקס או רק למתאמים? ואיפה התכוונת שמאבדים מהמהירות? בחדר המרוחק או גם במחשב נייח שמחובר אליו ישירות כביכול