LG G3: ביקורת חיובית מאוד באיחור של שנתיים.

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
gilg7 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #1 

שלום,
אני יודע שזה פתטי לכתוב ביקורת על טלפון שנמצא שנתיים בשוק.
מי בכלל ירצה לקנות את ה G3 ב 2016 ?
לפחות לגבי השאלה האחרונה יש לי תשובות: אולי חייל קרבי שגנבו לו כבר פעמיים את הנייד בצבא, פנסיונרית שנשבר לה ה גלקסי S3, תיכוניסט שלא מתעניין במותגים וסתם מישהו חסכן ...... כל אחד פוגש לפחות פעם בשבועיים מכר שרוצה טלפון ב 1,000 ש"ח בערך שיעשה טוב את העבודה.
מקובל בפורום להמליץ על Moto G דור 2 או 3 שזו אכן בחירה מצויינת. אבל למי שרוצה מסך 5.5 אינץ' ,מכשיר קל משקל, נוח לאחיזה, עם LTE ואיכותי בתקציב 1,300 ש"ח אפשר להמליץ על LG G3 32GB D855 בלב שלם.

רקע: את הטלפון קניתי בנובמבר 2015 מאמאזון ארה"ב ב 1,200 ש"ח (גירסא בינלאומית) לפני טיול במזרח-אסיה (קמבודיה, ויאטנם). לא רציתי לקחת איתי בתרמיל טלפון יקר יותר. דימיינתי את עצמי יושב באיזה פאב אחרי בירה חמישית או שישית ומגלה פתאום שהטלפון איננו.
הייתה התלבטות בין LG G3 לבין מכשירים אחרים כמו Asus Zenfone 2 ובסופו של דבר מה שהכריע לטובת ה G3 היה נוחות האחיזה ביד. בדקתי את כל הדגמים בחנויות שונות ואף אחד לא היה לי נוח כמוהו.
יש לציין שבדקתי רק דגמים עם תמיכה בכרטיס זיכרון SDXC כי רכשתי כרטיס בגודל 128GB בשביל הטלפון. אגב, המוזיקה מתנגנת באופן חלק מהכרטיס 128GB שמילאתי את כולו במוזיקה בלבד.

שורה תחתונה: המכשיר עבר מבחן דרכים קשה במשך חודש וחצי בהצלחה רבה וללא תקלה כלשהיא.

עמידות: ציון 100. המכשיר עבר טלטלות רבות והיה זרוק בתוך תרמיל גדול או בפאוץ' קטן על הכידון של האופנוע. היו שם גשם, לחות, חום אבק ואפילו עשן. 2 הנקישות על מסך ה G3 העירו אותו לחיים עשרות פעמים ביום. לא הייתה בעיה אפילו פעם אחת.

GPS: ציון 100. לא נשאתי עימי מפות או אמצעי עזר אחר לניווטים, ה G3 היה האמצעי היחיד להתמצאות ברחבי הארץ ובערים גדולות.
נהגתי איתו כ 2,100 ק"מ לאורכה של ויאטנם ובגלל השילוט הגרוע באותה מדינה והסתעפויות כבישים מבלבלות, נזקקתי לגוגל-מפות בערך כל חצי שעה. המכשיר תמיד הראה לי את מיקומי ואת היעד בדיוק רב ובמהירות.
פעמים רבות המיקום שלי (העיגול הכחול במפה) היה מתעדכן שוב אחרי כ 20 שניות אבל את זה אני מייחס לסינכרון עם הלוויין ולא לבעיה במכשיר עצמו. אחרי אותו סינכרון, לא היו שינויים נוספים במיקום שלי.
את אותה רמה של דיוק קיבלתי בערים גדולות וקטנות. הגעתי בקלות בהליכה רגלית לכל המקומות שסימנתי בגוגל-מפות יום לפני כן.

מצלמה: מעולה. אני לא צלם טוב ולא רגיש לאיכויות צילום אבל לצרכים שלי התמונות יצאו בסדר גמור.

טלפון: מעולה. כמו כל הישראלים רכשתי סים מקומי בתאילנד, קמבודיה וויאטנם והמכשיר עבד כמצופה בשיחות טלפון מקומיות ובשימוש ב data.

שימוש בשירותי גוגל ואנדרואיד (גוגל drive, גוגל-תמונות, גוגל-מפות, אפליקציות שונות, דפדפן, ג'ימייל): מעולה. אולי מיותר לכתוב על זה ביקורת כי הדברים האלה עובדים טוב בכל המכשירים אבל אם משהו לא היה עובד כמו שצריך אז הטיול היה משתבש לגמרי וברוך השם, הכל עבד ב 100%.

זהו לעכשיו. אני מרגיש שקיבלתי תמורה טובה לכספי ומרוצה מאוד מהמכשיר גם אם הוא מעט מיושן.
מכיוון שיש בו תמיכה ב LTE אני לא מצליח לחשוב כרגע על שיפור מהותי כלשהו שיש בדגמים יותר מתקדמים.
כמובן, כל שנה יש שיפורים. אני מתכוון למשהו מהותי למשתמש מלבד איכות מצלמה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

מסכים עם הביקורת. מאז שניתן להשיג את המכשיר באילת בכ-1300 ש"ח עם שנתיים אחריות, אני כבר לא ממליץ על ה-Moto G, שהוא מצויין אך נחות יותר בביצועים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

boazj
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374
נתן תודות: 155 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

ה G3 מעולה, אין להשוות בכלל ל Moto G

שליחה #3 

אני עם ה moto G, דרך אגב, נמכר כבר ב 100$. לשני ילדים LG G3. ה G3 טוב לעין שיעור ומומלץ.
בארץ, כנראה רק שיש יבוא מקביל וגם עוברים שנתיים משחרור הטלפון, רק אז נהיה סביר לקנות אותו כאן.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ

gilg7 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

Re: ה G3 מעולה, אין להשוות בכלל ל Moto G

שליחה #4 

boazj כתב:אני עם ה moto G, דרך אגב, נמכר כבר ב 100$. לשני ילדים LG G3. ה G3 טוב לעין שיעור ומומלץ.
בארץ, כנראה רק שיש יבוא מקביל וגם עוברים שנתיים משחרור הטלפון, רק אז נהיה סביר לקנות אותו כאן.
...
איזה Moto G יש לך ?
לאשתי יש דור2 כבר כמעט שנה והוא מצויין בשבילה. החיסרון העיקרי לגביה הוא שגודל המסך 5 אינץ' ולא 5.5 אינץ'.

השוויתי מפרטים טכניים של LG G3 עם Moto G דור3 ועדיין LG G3 לוקח בגדול מלבד תכונה יפה שיש ל Moto G דור3 והיא עמידות למים בעומק נמוך. אם LG G3 יוסיפו עמידות למים בעומק של אקווריום (או אסלה) הוא יהיה מושלם.
shoki222
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 547
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #5 

gilg7 כתב:שלום,
אני יודע שזה פתטי לכתוב ביקורת על טלפון שנמצא שנתיים בשוק.
מי בכלל ירצה לקנות את ה G3 ב 2016 ?
לפחות לגבי השאלה האחרונה יש לי תשובות: אולי חייל קרבי שגנבו לו כבר פעמיים את הנייד בצבא, פנסיונרית שנשבר לה ה גלקסי S3, תיכוניסט שלא מתעניין במותגים וסתם מישהו חסכן ...... כל אחד פוגש לפחות פעם בשבועיים מכר שרוצה טלפון ב 1,000 ש"ח בערך שיעשה טוב את העבודה.
מקובל בפורום להמליץ על Moto G דור 2 או 3 שזו אכן בחירה מצויינת. אבל למי שרוצה מסך 5.5 אינץ' ,מכשיר קל משקל, נוח לאחיזה, עם LTE ואיכותי בתקציב 1,300 ש"ח אפשר להמליץ על LG G3 32GB D855 בלב שלם.

רקע: את הטלפון קניתי בנובמבר 2015 מאמאזון ארה"ב ב 1,200 ש"ח (גירסא בינלאומית) לפני טיול במזרח-אסיה (קמבודיה, ויאטנם). לא רציתי לקחת איתי בתרמיל טלפון יקר יותר. דימיינתי את עצמי יושב באיזה פאב אחרי בירה חמישית או שישית ומגלה פתאום שהטלפון איננו.
הייתה התלבטות בין LG G3 לבין מכשירים אחרים כמו Asus Zenfone 2 ובסופו של דבר מה שהכריע לטובת ה G3 היה נוחות האחיזה ביד. בדקתי את כל הדגמים בחנויות שונות ואף אחד לא היה לי נוח כמוהו.
יש לציין שבדקתי רק דגמים עם תמיכה בכרטיס זיכרון SDXC כי רכשתי כרטיס בגודל 128GB בשביל הטלפון. אגב, המוזיקה מתנגנת באופן חלק מהכרטיס 128GB שמילאתי את כולו במוזיקה בלבד.

שורה תחתונה: המכשיר עבר מבחן דרכים קשה במשך חודש וחצי בהצלחה רבה וללא תקלה כלשהיא.

עמידות: ציון 100. המכשיר עבר טלטלות רבות והיה זרוק בתוך תרמיל גדול או בפאוץ' קטן על הכידון של האופנוע. היו שם גשם, לחות, חום אבק ואפילו עשן. 2 הנקישות על מסך ה G3 העירו אותו לחיים עשרות פעמים ביום. לא הייתה בעיה אפילו פעם אחת.

GPS: ציון 100. לא נשאתי עימי מפות או אמצעי עזר אחר לניווטים, ה G3 היה האמצעי היחיד להתמצאות ברחבי הארץ ובערים גדולות.
נהגתי איתו כ 2,100 ק"מ לאורכה של ויאטנם ובגלל השילוט הגרוע באותה מדינה והסתעפויות כבישים מבלבלות, נזקקתי לגוגל-מפות בערך כל חצי שעה. המכשיר תמיד הראה לי את מיקומי ואת היעד בדיוק רב ובמהירות.
פעמים רבות המיקום שלי (העיגול הכחול במפה) היה מתעדכן שוב אחרי כ 20 שניות אבל את זה אני מייחס לסינכרון עם הלוויין ולא לבעיה במכשיר עצמו. אחרי אותו סינכרון, לא היו שינויים נוספים במיקום שלי.
את אותה רמה של דיוק קיבלתי בערים גדולות וקטנות. הגעתי בקלות בהליכה רגלית לכל המקומות שסימנתי בגוגל-מפות יום לפני כן.

מצלמה: מעולה. אני לא צלם טוב ולא רגיש לאיכויות צילום אבל לצרכים שלי התמונות יצאו בסדר גמור.

טלפון: מעולה. כמו כל הישראלים רכשתי סים מקומי בתאילנד, קמבודיה וויאטנם והמכשיר עבד כמצופה בשיחות טלפון מקומיות ובשימוש ב data.

שימוש בשירותי גוגל ואנדרואיד (גוגל drive, גוגל-תמונות, גוגל-מפות, אפליקציות שונות, דפדפן, ג'ימייל): מעולה. אולי מיותר לכתוב על זה ביקורת כי הדברים האלה עובדים טוב בכל המכשירים אבל אם משהו לא היה עובד כמו שצריך אז הטיול היה משתבש לגמרי וברוך השם, הכל עבד ב 100%.

זהו לעכשיו. אני מרגיש שקיבלתי תמורה טובה לכספי ומרוצה מאוד מהמכשיר גם אם הוא מעט מיושן.
מכיוון שיש בו תמיכה ב LTE אני לא מצליח לחשוב כרגע על שיפור מהותי כלשהו שיש בדגמים יותר מתקדמים.
כמובן, כל שנה יש שיפורים. אני מתכוון למשהו מהותי למשתמש מלבד איכות מצלמה.

·מי שקונה LG g3 מהיבואן הרשמי סובל מבאג חמור שלא תוקן עד היום. על המסך מופיע בתדירות משתנה הודעת שגיאה בדמות "מסך הבית הופסק" שאתה מאשר את הודעת השגיאה הטלפון עובר תהליך רענון של 10 שניות לערך בו המסך נעלם.

הבאג לא קיים אצל מי שקונה את המכשיר בחברות הסלולר\ חו"ל

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #6 

או ביבוא מקביל, שאגב לפחות אצל KSP מגיע עם תמיכה מלאה בעברית ובלי שום בעיות בתחום זה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

gilg7 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

shoki222 כתב:
...
...
·מי שקונה LG g3 מהיבואן הרשמי סובל מבאג חמור שלא תוקן עד היום. על המסך מופיע בתדירות משתנה הודעת שגיאה בדמות "מסך הבית הופסק" שאתה מאשר את הודעת השגיאה הטלפון עובר תהליך רענון של 10 שניות לערך בו המסך נעלם.

הבאג לא קיים אצל מי שקונה את המכשיר בחברות הסלולר\ חו"ל
...
קניתי את המכשיר מאמאזון ארה"ב ולא ניתקלתי אפילו בבעיה אחת.
הבעיה הידועה היא שהיבואן הישראלי גרם ל LG לבטל את התפריטים בעברית אחרי כל שידרוג שלא נעשה דרכם.
למזלי אני לא משתמש בתפריטים בעברית אף פעם אז זה לא משפיע עליי.

שכן שלי שכן משתמש בתפריטים בעברית קנה ביבוא מקביל איפהשהו בדיזינגוף סנטר ואז אחרי שידרוג גרסה אי אפשר היה להחזיר אותם. המוכר בדיזינגוף סנטר אמר לו שיביא את המכשיר והוא ייסדר לו את זה.
מתוך הסקרנות וגם בשביל לעזור לשכן התקנתי את MoreLocale 2 אצלי במכשיר ולפי הוראות בפורומים באינטרנט ראיתי שאני יכול לפתור את הבעיה ולהגדיר תפריטים בעברית במכשיר שלי בלי בעיות כל עוד MoreLocale 2 מותקן.
מייד אחרי שעבד לי, הסרתי את MoreLocale 2 כי אין לי צורך בה.
mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7662
נתן תודות: 488 פעמים
קיבל תודות: 888 פעמים

שליחה #8 

אני שוקל להחליף את הנייד ומתלבט בין סמסונג ל LG , אני לא מחפש דגם היי אנד, אני מכוון למשהו סביב 800 שח או קצת יותר אם ממש יש סיבה טובה. ואם כבר עוסקים פה ב LG G3 , יש גם דעה איך דגם ה G3 beat ? עד כמה חשובה גרסת מערכת ההפעלה?

gilg7 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

mulder כתב:אני שוקל להחליף את הנייד ומתלבט בין סמסונג ל LG , אני לא מחפש דגם היי אנד, אני מכוון למשהו סביב 800 שח או קצת יותר אם ממש יש סיבה טובה. ואם כבר עוסקים פה ב LG G3 , יש גם דעה איך דגם ה G3 beat ? עד כמה חשובה גרסת מערכת ההפעלה?
...
קראתי על ה G3 beat ביקורות פחות טובות אבל אין לי מושג.
בתקציב שרשמת ה Moto G gen2 זה האופציה הכי טובה או להזמין xiaomi mi4 מחו"ל ולקוות שלא יקחו עליו מיסים. המחיר של ה mi4 צנח ל 650 ש"ח עקב התחלת מכירה של Mi5. מדובר בטלפון איכותי לדעתי, יש אותו לבן שלי.

לגבי ה Moto G gen2: מערכת ההפעלה עודכנה ב OTA לפני שבוע בערך ל אנדרואיד 6 (marshmallow). אישתי משתמשת בו ולא סיפרהעל משהו מיוחד. אישית עוד לא השתמשתי ב marshmallow.

לגבי גרסת מערכת הפעלה של LG G3: הוא היה אמור לקבל כבר אנדרואיד 6 ב OTA מזמן ויש דחיות כל שבוע. התאריך הבא לפי השמועות הוא 29.3 אבל לא כדאי לבנות על זה.
כפי שכתבתי, הטלפון עובד מצויין גם עם אנדרואיד 5.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #10 

הרבה אנשים מעדיפים לקנות מכשיר שהיה מצויין כאשר הושק אבל רק אחרי שנה שנה וחצי מהסיבה הפשוטה .

1. זה שיש מכשירים טובים יותר לא הופכך את אותו מכשיר לפחות טוב ממה שהוא היה כשהושק
2. המחיר נחתך בערך בשני שליש
3. לא תמיד יש באמת קפיצה טכנולוגית בין מכשירים שמשפיעה על התפעול היום יומי .

אז נכון שיש את אלה שתמיד רצים את המכשיר הכי חדש ומוכנים גם לשלם עבורו בין 4000 ל 5000 שקלים.
(או לעבור שבעה מדורי גיהנום בשביל לקנות אותו מחנות עלומה בבלגיה ב 123 שקלים פחות מבארץ רק בשביל להגיד שהמחיר פה קריעה)
אבל אצל רוב האנשים , לפחות אלה שאני מכיר, רכישה בכלל ורכישה של מכשיר טלפון בפרט היא תמיד נגזרת של יחס עלות מול תועלת.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9462
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #11 

הבן שלי משתמש במוטו G דור 2 והוא אומר שהשידרוג למרשמלו שיפר מאד את הביצועים

giladk123
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 448
נתן תודות: 169 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #12 

היי,

אני מעוניין לקנות מכשיר בערך בטווח מחירים הזה.
מה אתם חושבים על הG3 לעומת הONEPLUS X? או אולי מכשיר אחר שלא חשבתי עליו..?

liad555
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 470
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #13 

מוטו G לא מגיע לקרסוליים של G3.
הבדל של יום ולילה.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”