שאלה בקשר לחיבור מאוורר תקרה ל ZWAVE
שלום לכולם.
יש לי מספר מאווררי תקרה בחדרים (הפעלה של המאוורר עם חוט)
האם ניתן לשלוט באוורור ובאור על ידי שני מפסקים נפרדים? (לא במהירות של המאוורר אלא רק בכיבוי והדלקה)
אם כן איך מחברים את זה לZWAVE? (איזה מודול?)
תודה לעונים
האם ניתן לשלוט באוורור ובאור על ידי שני מפסקים נפרדים? (לא במהירות של המאוורר אלא רק בכיבוי והדלקה)
תודה לעונים
אצלי השליטה במאוורר אחד ע״י מודול פיבארו כפול (הדלקה וכיבוי בלבד של התאורה והמנוע, ללא עמעום או שינוי מהירות).dondi כתב:שלום לכולם.
תודה לעונים...
במאוורר השני התאורה נשלטת ע״י דימר של פיבארו שיושב מאחורי המפסק והמנוע ע״י מודול ריליי של aeon labs שנמצא בתוך גוף המאוורר.
תבדוק מאחורי המפסק, יכול להיות שכבר יש שם עוד פאזה חוזרת (לפעמים הקבלן מכין). אם לא תצטרך להעביר גם פאזה חוזרת וגם אפס.dondi כתב:תודה על התשובה, כנראה הריליי הכפול זה הפתרון להדלקה וכיבוי
אני מניח שצריך להשחיל חוט נוסף בין המאוורר למפסק....
באופציה השניה שרשמתי למעלה, אתה לא צריך להוסיף כלום אבל כמובן שמדובר בעלות כפולה של מודולים.
·איך לא צריך להוסיף כלום?morgi23 כתב:
תבדוק מאחורי המפסק, יכול להיות שכבר יש שם עוד פאזה חוזרת (לפעמים הקבלן מכין). אם לא תצטרך להעביר גם פאזה חוזרת וגם אפס.......
באופציה השניה שרשמתי למעלה, אתה לא צריך להוסיף כלום אבל כמובן שמדובר בעלות כפולה של מודולים....
איך הריליי מקבל פקודות למנוע?
@dondi
בדימר של פיבארו אפשר להשתמש ביציאה s2 לשליטה על מודולים אחרים.
אתה פשוט מחבר מפסק כפול ומחווט את המודול שכל יציאה תחובר למתג אחר.
המתג הראשון ישלוט ישירות על התאורה, המתג השני ישלוט דרך association על הריליי שמחובר למנוע.
בדימר של פיבארו אפשר להשתמש ביציאה s2 לשליטה על מודולים אחרים.
אתה פשוט מחבר מפסק כפול ומחווט את המודול שכל יציאה תחובר למתג אחר.
המתג הראשון ישלוט ישירות על התאורה, המתג השני ישלוט דרך association על הריליי שמחובר למנוע.