עזרה בנוגע להזמנת מסך מחשב מחול
-
MegaDickHead
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
אני החלטתי להזמין את האייסר XB271HU מחול
הנה אתר שאני מזמין ממנו אנגלי https://www.scan.co.uk/products/27-acer ... -speakers-
שבעיקרון מציע את המסך במחיר של 499.27 לירה שטרלינג = 2804 ש"ח.
השאלה שלי היא כזאת , בעצם אני מזמין את המסך במשלוח אווירי דרך חברת משלוחים ( globalflight אם מישהו מכיר )
האם יש סיכון יותר גבוה מאשר משלוח ימי? למישהו יש ניסיון?.
אגב יש בעיה שאני נתקל בה. שאני רוצה להזמין אז אני רואה את המחיר 499.27 Ex VAT
שזה אומר לפני מיסים שחלים על בריטניה. מה שאני לא אמור לשלם כי אני לא אזרח UK
אבל משום מה שאני בא לעשות checkout אז זה נותן לי את המחיר הנ"ל 599.12 Inc VAT
כלומר עם מיסים , מישהו יודע איך אני עוקף את זה?
תודה
הנה אתר שאני מזמין ממנו אנגלי https://www.scan.co.uk/products/27-acer ... -speakers-
שבעיקרון מציע את המסך במחיר של 499.27 לירה שטרלינג = 2804 ש"ח.
השאלה שלי היא כזאת , בעצם אני מזמין את המסך במשלוח אווירי דרך חברת משלוחים ( globalflight אם מישהו מכיר )
האם יש סיכון יותר גבוה מאשר משלוח ימי? למישהו יש ניסיון?.
אגב יש בעיה שאני נתקל בה. שאני רוצה להזמין אז אני רואה את המחיר 499.27 Ex VAT
שזה אומר לפני מיסים שחלים על בריטניה. מה שאני לא אמור לשלם כי אני לא אזרח UK
אבל משום מה שאני בא לעשות checkout אז זה נותן לי את המחיר הנ"ל 599.12 Inc VAT
כלומר עם מיסים , מישהו יודע איך אני עוקף את זה?
תודה
- olorin
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2002
- zaxxon82
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 302
-
MegaDickHead
-
- חבר שרק התחיל

olorin - אי אפשר . בגלל זה החברת משלוחים.
zaxxon82 - יפה אבל יש לי בלי המסים הבריטניים מהאתר האנגלי יוצא שיש לי מחיר יותר אטרקטיבי 3536 ש"ח אנגליה כולל 17% מעמ ועלות 57 דולר על ההובלה האווירית של גלובלפלייט + עלות 'שיחרור' של 35 שקלים.
הקטע עם המסים עכשיו קראתי באיזה אתר מחול שביציאה מהארץ שלהם אז המסים חוזרים רטרואקטיבית אליי לחשבון אבל אני לא בדיוק יודע איך זה עובד
zaxxon82 - יפה אבל יש לי בלי המסים הבריטניים מהאתר האנגלי יוצא שיש לי מחיר יותר אטרקטיבי 3536 ש"ח אנגליה כולל 17% מעמ ועלות 57 דולר על ההובלה האווירית של גלובלפלייט + עלות 'שיחרור' של 35 שקלים.
הקטע עם המסים עכשיו קראתי באיזה אתר מחול שביציאה מהארץ שלהם אז המסים חוזרים רטרואקטיבית אליי לחשבון אבל אני לא בדיוק יודע איך זה עובד
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
@MegaDickHead
·הייתי הולך על אמזון וראש שקט. יש מצב שיש לך עוד מס קניה 15% שלא לקחת בחשבון. בקיצור או שתבדוק טוב טוב כמה זה באמת יעלה לך עד הבית או תזמין בראש שקט מאמזון.
·הייתי הולך על אמזון וראש שקט. יש מצב שיש לך עוד מס קניה 15% שלא לקחת בחשבון. בקיצור או שתבדוק טוב טוב כמה זה באמת יעלה לך עד הבית או תזמין בראש שקט מאמזון.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
ברגע שאתה משתמש בחברת משלוח, הכתובת שאתה שולח אליה מהאתר נמצאת באותה מדינה, ולכן אתה לא תקבל הורדת מעמ.
תנסה ליצור קשר עם החנות ותבדוק מה אפשר לעשות.
תנסה ליצור קשר עם החנות ותבדוק מה אפשר לעשות.
-
MegaDickHead
-
- חבר שרק התחיל

·זה נכון השאלה אם אני מוציא את המסך מהארץ במטוס אז אני מקבל את הכסף בחזרה רטרואקטיבית.TheCoolest כתב:ברגע שאתה משתמש בחברת משלוח, הכתובת שאתה שולח אליה מהאתר נמצאת באותה מדינה, ולכן אתה לא תקבל הורדת מעמ.
תנסה ליצור קשר עם החנות ותבדוק מה אפשר לעשות....
האמת שכן יצרתי איתם קשר ענה לי איזה נציג שלהם בצאט לייב הוא אמר להתקשר אליהם מחר אני אטלפן אליו.
-
MegaDickHead
-
- חבר שרק התחיל

וואלה מגניב ביותר דיברתי עם הנציג האנגלי בטלפון , נחמדים בצורה לא רגילה אמר לי שאני רק צריך 'הוכחות' שקניתי ומחזירים לי את הכסף של המסים בחזרה אליי לחשבון. אני מקווה רק שהמסך לא ייהרס לי בטיסה S :
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
מצויין.
נקודה חשובה לטובת אמזון, אם מזמינים ישירות מהם, הם אחראים על המוצר מרגע ההזמנה ועד לרגע המסירה.
ובמידה ויהיה במסך פגם כלשהו, או שהוא נפגע בזמן המשלוח הם אוספים ומחליפים אותו על חשבונם. (או לפחות ככה אמור להיות).
לכן ממליץ לבדוק טוב טוב מה קורה במצב דומה עם חברת השילוח שבחרת.
נקודה חשובה לטובת אמזון, אם מזמינים ישירות מהם, הם אחראים על המוצר מרגע ההזמנה ועד לרגע המסירה.
ובמידה ויהיה במסך פגם כלשהו, או שהוא נפגע בזמן המשלוח הם אוספים ומחליפים אותו על חשבונם. (או לפחות ככה אמור להיות).
לכן ממליץ לבדוק טוב טוב מה קורה במצב דומה עם חברת השילוח שבחרת.
-
MegaDickHead
-
- חבר שרק התחיל

·שאלה למסך מחשב מעל 25 אינץ יש מס גדול יותר של 35%? או שאני טועה.. כי שמעתי את זה באיזשהו מקום חייב לברר את זה כי בדרך כלל זה אמור להיות 17% מעמ רק.TheCoolest כתב:מצויין.
לכן ממליץ לבדוק טוב טוב מה קורה במצב דומה עם חברת השילוח שבחרת....