המלצה לרכישת סט רמקולים לקולנוע ביתי
כולם יהיו בטווח במחיר שלך - אם תיגש לחנות טובה תגלה מחירים הרבה הרבה יותר טובים
המחירים באתר השוואות זאפ אינו משקף את
המחיר של המוצר . אני אישית קניתי בחנות סלון חללית - מרוצה עד הגג .
ימליצו לך עוד עח חברות נוספות
מה שתעשה , בהצלחה !
המחירים באתר השוואות זאפ אינו משקף את
המחיר של המוצר . אני אישית קניתי בחנות סלון חללית - מרוצה עד הגג .
ימליצו לך עוד עח חברות נוספות
מה שתעשה , בהצלחה !
צריך פיס בחיים 
גם רמקולים לווייניים דורשים חיווטavnersv כתב:תודה חבר,
היחיד שהוא פחות או יותר בטווח המחיר שלי זה הmorel prino שנראה דיי טוב.
אגב איך החווט שלו? דורש כבלים בכל הבית או שלוויני? ועוד מידע עליו ממי שמכיר ויכול להמליץ יתקבל בברכה!
(+ המלצות נוספות)....
(אם כי לרוב יסתפקו בכבלים דקים יותר).
נערך לאחרונה על ידי Lee ב 11/02/2016 9:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
זה לא שאין רמקולים אלחוטיים, לרוב הם יהיו יקרים יותר ואולי גם יסבלו מהפרעות שונות.avnersv כתב:כי זה באמת מה שמשתמע - אני לא הייתי ציני (רק לגבי הטלפתיה).
באמת חשבתי שהיום כבר מוכרים רמקולים ללא חיווט - בB.T או משהו..
כנראה שאנחנו עוד לא ממש שם.
תודה!!...
אתה יכול גם להתפשר על מקרן קול שידמה מערכת רמקולים היקפית. זה יחסוך לך חיווטים ארוכים מהרמקולים (בעיקר האחוריים) אל הרסיבר ויסתכם בפאנל אחד מעוצב מתחת למסך, לפעמים בתוספת של סאב. זו פשרה לעומת מערכת רמקולים 5.1 רגילה, בעיקר בדגמים היותר זולים, אבל לפעמים זה פתרון מתבקש למי שחשובה לו בעיקר האסטתיקה.
צריך גם שמבנה החלל יתאים למקרן הקול מבחינה אקוסטית.
@avnersv
·
יש סאונדבארים בלי בלי חיווט לשמע לאחוריים אבל זה לא פותר את הבעייה של החיווט לחשמל לאחוריים. יש בעצם גם סאונדבאר של פיליפס שהאחוריים שלו עם סוללה שנטענת מהסאונדבר ואתה לוקח אותם אחורה רק בשביל השימוש ואז אין להם חוטים בכלל. בכל מקרה זה שתי דוגמאות שקשורות לסאונדבארים. שאלת על רמקולים שמתחברים לרסיבר שזה אני פחות מכיר אבל אולי יש. בכל מקרה רמקולים קבועים גם אם השמע באלחוט עדיין יצטרכו חשמל...
·
יש סאונדבארים בלי בלי חיווט לשמע לאחוריים אבל זה לא פותר את הבעייה של החיווט לחשמל לאחוריים. יש בעצם גם סאונדבאר של פיליפס שהאחוריים שלו עם סוללה שנטענת מהסאונדבר ואתה לוקח אותם אחורה רק בשביל השימוש ואז אין להם חוטים בכלל. בכל מקרה זה שתי דוגמאות שקשורות לסאונדבארים. שאלת על רמקולים שמתחברים לרסיבר שזה אני פחות מכיר אבל אולי יש. בכל מקרה רמקולים קבועים גם אם השמע באלחוט עדיין יצטרכו חשמל...