רכישת טלויזיה סמסונג ju6400 אינטצ'-50: מספר שאלות
-
Shaulnetzer
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
לאחר שהיתייעצתי, ביררתי ורהלכתי לראות בחנות החלטתי בשעה טובה לקנות את הju6400 של סמסונג בגודל 50 אינטצ'!
1. אני רוצה לבצע את הקנייה אבל לא בוער לי לקנות דווקא עכשיו, כדאי לי לחכות ללפני פסח בכדי שאולי תיהיה ירידת מחירים או מבצעים לכבוד החג?
2. לפי הבדיקה שלי המחירים באינטרנט יותר זולים והמוצר הוא אותו מוצר כולל האחריות של היבואן הרישמי "סם ליין" ל3 שנים, איפה הכי כדאי לקנות, באינטרנט או בחנות? ובאיזה חנות או אתר אינטנרט ממולץ לקנות? (אני גר בירושלים).
3. אני מחפש לקנות גם מגן ברקים לטלויזיה, איזה דגם כדאי לקנות ואיפה כדאי לקנות אותו?
4. אני מחפש לקנות גם זרוע מתכווננת לטלויזיה, איזה דגם כדאי לקנות ואיפה כדאי לקנות אותו? כדאי לקחת את השידרוג של תוספת זרוע ברכישה של הטלויזיה שמציעים לי בתוספת תשלום?
1. אני רוצה לבצע את הקנייה אבל לא בוער לי לקנות דווקא עכשיו, כדאי לי לחכות ללפני פסח בכדי שאולי תיהיה ירידת מחירים או מבצעים לכבוד החג?
2. לפי הבדיקה שלי המחירים באינטרנט יותר זולים והמוצר הוא אותו מוצר כולל האחריות של היבואן הרישמי "סם ליין" ל3 שנים, איפה הכי כדאי לקנות, באינטרנט או בחנות? ובאיזה חנות או אתר אינטנרט ממולץ לקנות? (אני גר בירושלים).
3. אני מחפש לקנות גם מגן ברקים לטלויזיה, איזה דגם כדאי לקנות ואיפה כדאי לקנות אותו?
4. אני מחפש לקנות גם זרוע מתכווננת לטלויזיה, איזה דגם כדאי לקנות ואיפה כדאי לקנות אותו? כדאי לקחת את השידרוג של תוספת זרוע ברכישה של הטלויזיה שמציעים לי בתוספת תשלום?
-
Shaulnetzer
-
- חבר שרק התחיל

עוד מישהו יכול להיתייחס בבקשה? אני צריך כאן עזרה...
עוד מישהו יכול להיתייחס בבקשה? אני צריך כאן עזרה...
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
יש לך כאן דיל הרבה יותר טוב ויותר זול:
מסך טוב יותר עם HDR ומחיר זול משמעותית ואחריות של אמזון.
http://www.hometheater.co.il/vp2366953#2366953
מסך טוב יותר עם HDR ומחיר זול משמעותית ואחריות של אמזון.
http://www.hometheater.co.il/vp2366953#2366953
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
-
Shaulnetzer
-
- חבר שרק התחיל

הזמנת טלויזיה מאמאזון
@shraga007
·
האחריות של אמאזון טובה? איך מממשים אותה? מול מי מדברים בישראל? לכמה שנים האחריות?
·
האחריות של אמאזון טובה? איך מממשים אותה? מול מי מדברים בישראל? לכמה שנים האחריות?
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
Re: הזמנת טלויזיה מאמאזון
@Shaulnetzer
·
האחריות של אמזון הרבה יותר טובה משל היבואן בארץ זה בטוח.
הם נותנים שנה ונותנים לך במהלך ההזמנה להוסיף עוד 2.
אתה מדבר איתם ישירות במייל(אמזון גרמניה).
שלא כמו בארץ הם עונים ישר, לא מתעסקים בקטנות, רוב הסיכויים שתקבל גם החזר על המיסים.
·
האחריות של אמזון הרבה יותר טובה משל היבואן בארץ זה בטוח.
הם נותנים שנה ונותנים לך במהלך ההזמנה להוסיף עוד 2.
אתה מדבר איתם ישירות במייל(אמזון גרמניה).
שלא כמו בארץ הם עונים ישר, לא מתעסקים בקטנות, רוב הסיכויים שתקבל גם החזר על המיסים.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם