ערוצים אמריקאיים דרך KODI או כל תוכנה אחרת

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
maorgr פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 574

שליחה

שלום רב,

הייתי מעוניין לצפות בתכנים אמריקאים, קרי - ערוצים אמריקאים בזמן אמת כגון CBS, NBC וכו'. חשוב להדגיש - איננו מעוניין לצפות בסדרות ספציפיות, אלא בערוצים "שלמים". האם יש אפשרות חינמית לזה ?

תודה מראש

Nzep1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 210

שליחה

@maorgr
תוסף USTVnow.

נרשמים באתר https://www.ustvnow.com/
מתקינים תוסף, וצופים.
החבילה המצומצמת זה בחינם.
אפשר להרחיב בתשלום.

אפשר לצפות גם ללא קודי שם.

maorgr פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 574

שליחה

תודה רבה. יש עוד אתרים כאלה - אולי אפילו כאלו המציעים HBO ?

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485

שליחה

maorgr כתב:תודה רבה. יש עוד אתרים כאלה - אולי אפילו כאלו המציעים HBO ?
...
עדיף שתלך על USTVnow מהסיבה היחידה שהוא לפחות אמור להיות חוקי. לדעתי הוא מציע את HBO בתשלום.

eitan-ro
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99

שליחה

ניסיתי את התוסף (נרשמתי והכנסתי את האי-מיייל שלי והסיסמה) ומשום מה כשאני מנסה לראות את אחד הערוצים הוא מתחיל לטעון ולא מפסיק למשך כמה דקות טובות

avier
טרול
טרול
תגובות: 756

שליחה

ואחרי הזמן המסויים אתה מצליח לקבל את השידור?

eitan-ro
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99

שליחה

לא... או שהוא מפסיק לטעון או שהוא פשוט לא מפסיק לטעון בכלל עד שאני סוגר את קודי

kobi_lo
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 727

שליחה

לצערי אין אפשרות לצפות בשידורי HBO ב USTVNOW. יש שלוש אפשרויות באתר.
חינמי - משהו כמו 6 ערוצים ברזולוציה SD
תשלום - 28 ערוצים כולל HD
תשלום 2 - 28 ערוצים HD כולל הקלטה.
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.

avier
טרול
טרול
תגובות: 756

שליחה

kobi_lo כתב:לצערי אין אפשרות לצפות בשידורי HBO ב USTVNOW. יש שלוש אפשרויות באתר.
חינמי - משהו כמו 6 ערוצים ברזולוציה SD
תשלום - 28 ערוצים כולל HD
תשלום 2 - 28 ערוצים HD כולל הקלטה.
...
·
בנוסף לזה הם לא משקרים אחרי בערך חודש בחינם נשארים עם האיכות שידור הכי פחות טובה אצלהם.וזה מורגש במיוחד במסך שידור מלא.
אני מודה שבזמן ההרשמה לשם אני הרגשתי חוסר נוחות לסמן בהרשמה ב וי שאני מצהיר שאני תושב ארצות הברית כאשר זה בינתים זה לא נכון, אבל לאחר מחשבה נוספת בנושא
אני מבין שלפעמים צריך לפעול לא רק לפי מה שמעדיפים האחרים אלא גם לפי הצורך האישי של האדם
אני מבין שההגבלה שהם רוצים זה רק בגלל זכויות יוצרים וזה שבנטפליקס יש משתמשים בארץ פה שגם עושים את עצמם אזרחי ארצות הברית ושבנטפליקס יודעים שזה הם ושלא מענישים אותם מוכיחה שלא צריך לדאוג מכל דבר במיוחד שזה עניין של זכויות יוצרים לצורך צפיה שהוא פחות חמור מבגידה במדינה כי עם כל הכבוד לאתר שלהם זה לא אתר ממשלתי עם סודות מדינה ששם באמת יש בעיה למי שמשקר בזהות שלו.

kobi_lo
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 727

שליחה

avier כתב:
...
...
·

אני מודה שבזמן ההרשמה לשפ אני הרגשתי חוסר נוחות לסמן בהרשמה ב וי שאני מצהיר שאני תושב ארצות הברית כאשר זה לפחות בינתים זה לא נכון,
אבל לפעמים צריך לפעול לא רק לפי מה שמעדיפים האחרים אלא גם לפי הצורך האישי של האדם
אני מבין שההגבלה שהם רוצים זה רק בגלל זכויות יוצרים וזה שבנטפליקס יש משתמשים בארץ פה שגם עושים את עצמם אזרחי ארצות הברית ושבנטפליקס יודעים שזה הם ושלא מענישים אותם מוכיחה שלא צריך לדאוג מכל דבר במיוחד שזה עניין של זכויות יוצרים לצורך צפיה שהוא פחות חמור מבגידה במדינה כי עם כל הכבוד לאתר שלהם זה לא אתר ממשלתי עם סודות מדינה ששם באמת יש בעיה למי שמשקר בזהות שלו.
...
·
חחח גם אני הרגשתי לא כ״כ בנוח עם הסימון הזה.

חזור אל “תוכנה - KODI”