ערוצים אמריקאיים דרך KODI או כל תוכנה אחרת
-
maorgr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 574
שלום רב,
הייתי מעוניין לצפות בתכנים אמריקאים, קרי - ערוצים אמריקאים בזמן אמת כגון CBS, NBC וכו'. חשוב להדגיש - איננו מעוניין לצפות בסדרות ספציפיות, אלא בערוצים "שלמים". האם יש אפשרות חינמית לזה ?
תודה מראש
הייתי מעוניין לצפות בתכנים אמריקאים, קרי - ערוצים אמריקאים בזמן אמת כגון CBS, NBC וכו'. חשוב להדגיש - איננו מעוניין לצפות בסדרות ספציפיות, אלא בערוצים "שלמים". האם יש אפשרות חינמית לזה ?
תודה מראש
- Nzep1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 210
@maorgr
תוסף USTVnow.
נרשמים באתר https://www.ustvnow.com/
מתקינים תוסף, וצופים.
החבילה המצומצמת זה בחינם.
אפשר להרחיב בתשלום.
אפשר לצפות גם ללא קודי שם.
תוסף USTVnow.
נרשמים באתר https://www.ustvnow.com/
מתקינים תוסף, וצופים.
החבילה המצומצמת זה בחינם.
אפשר להרחיב בתשלום.
אפשר לצפות גם ללא קודי שם.
-
maorgr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 574
תודה רבה. יש עוד אתרים כאלה - אולי אפילו כאלו המציעים HBO ?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
עדיף שתלך על USTVnow מהסיבה היחידה שהוא לפחות אמור להיות חוקי. לדעתי הוא מציע את HBO בתשלום.maorgr כתב:תודה רבה. יש עוד אתרים כאלה - אולי אפילו כאלו המציעים HBO ?...
- eitan-ro
-
- חבר פעיל

- תגובות: 99
ניסיתי את התוסף (נרשמתי והכנסתי את האי-מיייל שלי והסיסמה) ומשום מה כשאני מנסה לראות את אחד הערוצים הוא מתחיל לטעון ולא מפסיק למשך כמה דקות טובות
- avier
-
- טרול

- תגובות: 756
ואחרי הזמן המסויים אתה מצליח לקבל את השידור?
- eitan-ro
-
- חבר פעיל

- תגובות: 99
לא... או שהוא מפסיק לטעון או שהוא פשוט לא מפסיק לטעון בכלל עד שאני סוגר את קודי
- kobi_lo
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 727
לצערי אין אפשרות לצפות בשידורי HBO ב USTVNOW. יש שלוש אפשרויות באתר.
חינמי - משהו כמו 6 ערוצים ברזולוציה SD
תשלום - 28 ערוצים כולל HD
תשלום 2 - 28 ערוצים HD כולל הקלטה.
תשלום 2 - 28 ערוצים HD כולל הקלטה.
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.
- avier
-
- טרול

- תגובות: 756
·kobi_lo כתב:לצערי אין אפשרות לצפות בשידורי HBO ב USTVNOW. יש שלוש אפשרויות באתר.
תשלום 2 - 28 ערוצים HD כולל הקלטה....
בנוסף לזה הם לא משקרים אחרי בערך חודש בחינם נשארים עם האיכות שידור הכי פחות טובה אצלהם.וזה מורגש במיוחד במסך שידור מלא.
אני מודה שבזמן ההרשמה לשם אני הרגשתי חוסר נוחות לסמן בהרשמה ב וי שאני מצהיר שאני תושב ארצות הברית כאשר זה בינתים זה לא נכון, אבל לאחר מחשבה נוספת בנושא
אני מבין שלפעמים צריך לפעול לא רק לפי מה שמעדיפים האחרים אלא גם לפי הצורך האישי של האדם
אני מבין שההגבלה שהם רוצים זה רק בגלל זכויות יוצרים וזה שבנטפליקס יש משתמשים בארץ פה שגם עושים את עצמם אזרחי ארצות הברית ושבנטפליקס יודעים שזה הם ושלא מענישים אותם מוכיחה שלא צריך לדאוג מכל דבר במיוחד שזה עניין של זכויות יוצרים לצורך צפיה שהוא פחות חמור מבגידה במדינה כי עם כל הכבוד לאתר שלהם זה לא אתר ממשלתי עם סודות מדינה ששם באמת יש בעיה למי שמשקר בזהות שלו.
- kobi_lo
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 727
·avier כתב:·......
אני מודה שבזמן ההרשמה לשפ אני הרגשתי חוסר נוחות לסמן בהרשמה ב וי שאני מצהיר שאני תושב ארצות הברית כאשר זה לפחות בינתים זה לא נכון,
אבל לפעמים צריך לפעול לא רק לפי מה שמעדיפים האחרים אלא גם לפי הצורך האישי של האדם
אני מבין שההגבלה שהם רוצים זה רק בגלל זכויות יוצרים וזה שבנטפליקס יש משתמשים בארץ פה שגם עושים את עצמם אזרחי ארצות הברית ושבנטפליקס יודעים שזה הם ושלא מענישים אותם מוכיחה שלא צריך לדאוג מכל דבר במיוחד שזה עניין של זכויות יוצרים לצורך צפיה שהוא פחות חמור מבגידה במדינה כי עם כל הכבוד לאתר שלהם זה לא אתר ממשלתי עם סודות מדינה ששם באמת יש בעיה למי שמשקר בזהות שלו.
...
חחח גם אני הרגשתי לא כ״כ בנוח עם הסימון הזה.