הפנסוניק AS700 שודרגה לפני כשבוע וחצי ל- LG 60LF650Y

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Coresh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 358
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

לפני כשנה וחצי, לאחר פרסום ביקורת משבחת פה באתר, קניתי פנסוניק AS700 60" מארמגדון לאחר צפיה מהירה במסך בחנות. הטיפול והיחס של קובי שעבד שם היו מצויינים והאספקה היתה יחסית סבירה (כ-10 ימים).

אולם מסיבות שונות לא הייתי מרוצה מהמסך, והוא הוחלף פעמיים במהלך החודש וחצי הראשונים (בהזדמנות זו אני רוצה להודות לחבר'ה מפנסוניק על השירות והטיפול המצויין). המסך השלישי היה הסביר ביותר לטעמי והחלטתי להשאירו, תוך שאני גם מחליט שבהזדמנות הראשונה הוא יוחלף במשהו איכותי וטוב יותר.

לפני כשבועיים, לאחר התרשמות ובדיקה של ה-LF650Y אצל קרובי משפחה, עשיתי בארמגדון טריידאין על ה-AS700 וקניתי את ה-60LF650Y. זוהר ואבי מארמגדון דאגו שהדברים יזוזו מהר, והמסך הגיע אליי בתוך כ- 3 ימים, תוך שאני אפילו מקבל מארמגדון מסך זמני לסופ"ש.

ההתרשמות הראשונית מה-LG היתה מצויינת, ולאחר מעט יותר משבוע עם המסך, אני בינתיים מאוד מרוצה. ה-LG איכותית יותר מהפנסוניק בכל פרמטר, לדעתי האישית. בשונה מהפנסוניק, זויות הצפיה רחבות יותר, ללא עננות נראית לעין והתמונה כמעט נקיה לחלוטין בתנועה מהירה על רקע בהיר. התמונה עצמה גם נראית בעיניי מצויין לאחר כוונון בסיסי, טובה הרבה יותר מזו של הפנסוניק. ה-Smart נוח ומתקדם יותר, והכי חשוב רלוונטי יותר למשתמש הישראלי, היות והסמארט בפנסוניק היה מלא באפליקציות לא רלוונטיות.

תלת המימד מצויין. המסך ניגן סרט תלת מימד (Man of Steel) ישירות מהמחשב ללא קירטועים או קפיצות, עם צבעים חדות ובהירות מצויינים. את אותו סרט הפנסוניק התקשתה להזרים בתלת מימד באופן קבוע, והסרט קפץ פעמים רבות מתלת מימד לדו מימד, משהו שלא קורה ב-LG. ה-LG גם מנגנת מהמחשב קבצי MKV שהפנסוניק לא הצליחה, ואפילו הדפדפן פותח אתרים שהפנסוניק לא הצליחה (פורומים בתפוז למשל).

ככלל, התחושה שמתקבלת מה-LG היא של מסך איכותי ומודרני יותר מהפנסוניק, ולמרות שמדובר בשני דגמים בגודל זהה עם אותה טכנולוגיה, מדובר בשדרוג משמעותי, לדעתי.

לסיום, אני רוצה להודות באופן מיוחד למני דהן ( @keyser בפורום), שסייע אישית בעניין ספציפי באופן מקצועי ומהיר, תוך מתן הרגשה שאכפת לו מהלקוח ומהאדם מולו ושיש על מי לסמוך. זה לא משהו מובן מאליו כלל, ועל כך אני מודה לו.

* הדברים הנ"ל נכתבו על בסיס התרשמותי, נסיוני וטעמי האישיים בלבד.

tomernoy
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 724
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #2 

נו זה היה ברור פנסוניק לצערנו כבר לא מה שהייתה פעם ברוב המסכים וחבל :?

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #3 

לא מסכים עם דעתך.
אל תשכח שמדובר בסדרה ישנה שלהם.
הסדרה הנוכחית CX לא רעה בכלל, במיוחד בדגמי ה 600-700
תוסיף לזה 5 שנות אחריות וזו חבילה מעניינת.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #4 

ראשית ..... תתחדש ותהנה מהמסך החדש שרכשת. (Y)
ושנית .... כמו שאני תמיד מציין . הכי טוב לרכוש מחנות מתמחה איכותית .(Y)

יום טוב .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”