תקלה במסך Samsung Es8000
אהלן חברים אני בבעיה רצינית, לפני כמעט 3 שנים רכשתי את טלויזית הדגל של סמסונג es8000 ב15,000 שח ובדיוק בסוף 2015 הצרות הגיעו בצרורות, (רכשתי אותה באחראיות של י.שלום שנה מקיפה ושנתיים על חלפים). שמתי לב שניהיה לי פס אדום לאורך הטלויזיה בצד שמאל הקיצוני של המסך ועוד קטע כהה שנראה לעין ברקע של דשא במשחקי כדורגל, בהמשך הופיע מלבן לבן שקוף בתחתית המסך לרוחבה, באותו רגע התקשרתי ליבואן ובאורך ״פלא״ הוא התנער מהאחראיות שזה לא עומד בתקנון והציע להביא אותה למעבדה לבדיקה ושרוב הסיכויים שזה לא בר תיקון. האלטרנטיבה שלהם היא להזדכות עליה ולקנות מסך חדש במחיר מסובסד, האם יש מעבדות שמתקנות דבר כזה? זה טלויזיה שעד היום עולה 14k וכואב הלב .. מה אתם היתם עושים?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
מה הכוונה לא עומד בתקנון?
יש לך את התקנון? קראת אותו? תבדוק אם יש תקנון מעודכן באתר האינטרנט שלהם או שתדרוש מהם לספק לך אותו.
אם המסך עדיין באחריות ההיתי מתעקש על תיקון או החלפה במסך חדש בעל גודל ופונקציונאליות דומה\זהה כמו שדרוש לפי חוק.
ואם לא, אל תפחד לאיים גם בהגשת תביעה לבי"מ לתביעות קטנות.
יש לך את התקנון? קראת אותו? תבדוק אם יש תקנון מעודכן באתר האינטרנט שלהם או שתדרוש מהם לספק לך אותו.
אם המסך עדיין באחריות ההיתי מתעקש על תיקון או החלפה במסך חדש בעל גודל ופונקציונאליות דומה\זהה כמו שדרוש לפי חוק.
ואם לא, אל תפחד לאיים גם בהגשת תביעה לבי"מ לתביעות קטנות.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
כמות התקלות בפנלים של סאמסונג פשוט מעוררת התפעלות.
זה מעצבן מאוד מאוד מאוד, לרכוש מסך יקר שאינו בר תיקון.
ליבי איתך.
לשאלתך, אני גם לא מבין את ההגדרה של "לא תחת אחריות"
תעלה בבקשה צילום של כתב האחריות ומשם נמשיך.
זה מעצבן מאוד מאוד מאוד, לרכוש מסך יקר שאינו בר תיקון.
ליבי איתך.
לשאלתך, אני גם לא מבין את ההגדרה של "לא תחת אחריות"
תעלה בבקשה צילום של כתב האחריות ומשם נמשיך.
זה מה שאני אעשה באמת, אבקש מהם את הנוסח של האחראיות כי יש שמה משהו מסריח באמת בשרות הזוועה שלהם , איך שהתקשרתי ישר אמרו אין אחראיות בלי אפילו לראות את התקלה בלי כלום ככה בעל פה. לכלל הפורום פשוט שלא תעברו את זה אל תקנו ב- י.שלום!!!