עזרה בבחירת רמקולים לקולנוע ביתי
-
AmielYosipov
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- שם מלא: Amiel Yosipov
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
יש ברשותי רסיבר onkyo tx-sr506 7.1 הרמקולים שברשותי ישנים ובלויים אני לרכוש בכל חדש
אשמח לקבל המלצות להבין איך לבחור תודה רבה
אשמח לקבל המלצות להבין איך לבחור תודה רבה
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10917
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
1. בדיוק כמו שיבגני כתב.
2. שיטת ההאזנה המועדפת עלי:
א, להאזין בסטריאו, גדי לבחור את זוג הקדמיים, ואחר כך לדאוג לסנטר ולסוראונדים, אם אתה לא בוחר סט לוויניים זהים.
ב, לבקש לשמוע תוכן שאתה אוהב ומכיר טוב
ג, לעבור כל פעם בין 2 זוגות רמקולים, ולפסול את זה שנשמע לך פחות נעים לאזניך, ולשים במקומו זוג אחר.
ד, אני מעדיף לשמוע גם רמקולים שמעבר לתקציב, אפילו היקרים בחנות מאותו סוג שאתה מחפש (לוויני/ מדפי/ רצפתי), כדי להבין למה אפשר להגיע מבחינת איכות ולשאוף להכי קרוב לשם שנכנס בתקציב שלך.
בסוף ייתכן ותישאר עם 2-3 דגמים שיהיה קשה לך להחליט ואז תתייעץ, או תבחר את הזול, היפה, או כל סיבה אחרת.
א, להאזין בסטריאו, גדי לבחור את זוג הקדמיים, ואחר כך לדאוג לסנטר ולסוראונדים, אם אתה לא בוחר סט לוויניים זהים.
ג, לעבור כל פעם בין 2 זוגות רמקולים, ולפסול את זה שנשמע לך פחות נעים לאזניך, ולשים במקומו זוג אחר.
ד, אני מעדיף לשמוע גם רמקולים שמעבר לתקציב, אפילו היקרים בחנות מאותו סוג שאתה מחפש (לוויני/ מדפי/ רצפתי), כדי להבין למה אפשר להגיע מבחינת איכות ולשאוף להכי קרוב לשם שנכנס בתקציב שלך.
בסוף ייתכן ותישאר עם 2-3 דגמים שיהיה קשה לך להחליט ואז תתייעץ, או תבחר את הזול, היפה, או כל סיבה אחרת.
-
AmielYosipov
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- שם מלא: Amiel Yosipov
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
השאלה שלי בגדול היא: לפי איזה פרמטרים אני צריך לבחור רמקולים בהתאם לרסיבר הקייםAmir64 כתב:1. בדיוק כמו שיבגני כתב.
בסוף ייתכן ותישאר עם 2-3 דגמים שיהיה קשה לך להחליט ואז תתייעץ, או תבחר את הזול, היפה, או כל סיבה אחרת....
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10917
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
הנתון היחיד החשוב הוא ה- impedance
לפי ההוראות של הרסיבר כל רמקול בעל impedance של 6 אוהם ומעלה, מתאים.
אם אתה לא שומע בווליום גבוה, והרסיבר במקום מאוורר, סביר שגם עם רמקולים המוצהרים שהם 4 אוהם, לא תהיה בעיה.
כל שאר הנתונים, בגדול לא מעניינים,
אבל אני לא הייתי בוחר רמקולים קדמיים כולל הסנטר, שלא יורדים עד 80 הרץ לפחות.
לפי ההוראות של הרסיבר כל רמקול בעל impedance של 6 אוהם ומעלה, מתאים.
אם אתה לא שומע בווליום גבוה, והרסיבר במקום מאוורר, סביר שגם עם רמקולים המוצהרים שהם 4 אוהם, לא תהיה בעיה.
כל שאר הנתונים, בגדול לא מעניינים,
אבל אני לא הייתי בוחר רמקולים קדמיים כולל הסנטר, שלא יורדים עד 80 הרץ לפחות.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7409
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
אם אתה שואל לפי איזה פרמטרים אני צריך לבחור רמקולים אתה לא תקנה עוד הרבה זמן . עזוב אותך כמה הרמקול אם אומים והרצים לא מעניין . אתה צריך לחשוב על 2 . 3 חברות שאתה יודע או שפה באתר תקרא ותראה מה אנשים כתבו איזה טובים .בכמה כסף אתה רוצה לקנות .גדולים או קטנים
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass