מחפש טלוויזיה חדשה לסלון והתבלבלתי לגמרי

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
AmosHadad פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מחפש טלוויזיה איכותית לסלון שתחזיק כמה שנים טובות, הבנתי שיש המון חידושים בתחום (תלת מימד אקטיבי/פסיבי, חכמה, אנדרואיד, 4K)

כל החידושים האלו בילבלו אותי לגמרי אני מחפש טלוויזיה טובה שרואים בה טוב ותספיק למשתמש הממוצע המרחק הוא 2.5-3 מטר, התקציב הוא 4000 עם חריגה ל4500.
העדיפות העליונה היא אמינות, עדיף עם כמה שיותר אחריות.
לטלוויזיה יחובר מחשב לקודי, והוט. רוב הצפייה תהיה דרך הוט.
אשמח לדגמים שעונים על הדרישות האלו
תודה רבה מראש!

JamesStone
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1605
שם מלא: James Stone
נתן תודות: 520 פעמים
קיבל תודות: 148 פעמים

קח סוני

שליחה #2 

אני קניתי סוני גרסת 2014 ללא אנדרואיד (עוד גימיק שנועד לעלות יותר)
זהו. אחריות שלוש שנים של ישפאר, ביצועים מעולים, תמונה מעולה. 3D אקטיבי על אף שיגידו לך שאף אחד לא באמת משתמש בזה אני קצת משתמש, בעיקר לסרטים ברזולוציה גבוהה וכאלה "שיש מה לראות ב-3D" כמו טיטאניק, PAN וכיוצ"ב.

בהצלחה,

ג'יימס

AmosHadad פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

Re: קח סוני

שליחה #3 

@JamesStone
·
ראיתי באלמ מבצעים על טלוויזיות מתצוגה עם אחריות יבואן.

בין היתר היה שם את הדגם החדש של סוני ב55 אינטץ וחשבתי לקנות אותו.
בכל מקרה אני אחכה לעוד תגובות

JamesStone
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1605
שם מלא: James Stone
נתן תודות: 520 פעמים
קיבל תודות: 148 פעמים

Re: קח סוני

שליחה #4 

ראיתי באלמ מבצעים על טלוויזיות מתצוגה עם אחריות יבואן.
בין היתר היה שם את הדגם החדש של סוני ב55 אינטץ וחשבתי לקנות אותו.
...
קח בחשבון שקיימת קפיצת מדרגה במיסוי הרבה מעבר לערך של ה "עוד 5 אינטש".
משהו כמו מכוניות עד 1600 ומעל 1600.. (המס הרבה יותר גבוה)

לגבי טלביזיה מתצוגה - אם זה חצי מחיר, ניחא. אבל אם יותר יקר, לא הייתי נוגע.

ג'יימס

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #5 

סיכום קצר של הדברים -
  • טלויזיה חכמה - אפשרות להתקין אפליקציות שונות על הטלויזיה. זה לכאורה שימושי כי בעולם של היום שהמון דברים מגיעים בסטרימינג מהאינטרנט אתה תרצה להשתמש באפליקציות כאלה - עם זאת בפועל זה כנראה השיקול הכי פחות קריטי כי אתה תמיד יכול להשיג בדיוק את אותה תוצאה ע"י חיבור סטרימר חיצוני. יש אפילו דונגלים קטנים שכבר עושים את זה.
  • אנדרואיד - הטלויזיות החכמות מגיעות עם מגוון של מערכות הפעלה. רובן מריצות איזו מערכת מיוחדת אבל חלק קטן מריץ אנדרואיד, ואלה כנראה הטלויזיות החכמות היחידות שבאמת שוות משהו, מהסיבה הפשוטה שהיצע האפליקציות כמעט לכל מערכת אחרת הוא עלוב. באנדרואיד אתה יכול להתקין פחות או יותר כל אפליקציה שאפשר להתקין בטלפון הנייד, ויש גם קודי. בכל מקרה יש גם לא מעט סטרימרים מבוססי אנדרואיד, אז שוב אפשר גם לוותר עכשיו ולהוסיף אח"כ.
  • תלת-מימד - חלק גדול מסרטי הקולנוע יוצאים לאחרונה בתלת-מימד אם כי תמיד יש גם גרסה רגילה. תכלס זה עניין של העדפה - אם כשאתה הולך לקולנוע אתה רואה סרטים בתלת-מימד אז תשקיע טיפה ותקנה טלויזיה תומכת. אם אתה לא רואה את זה בקולנוע אז גם אין סיבה להשקיע בטלויזיה. בכל מקרה זה כן משהו שאתה צריך להחליט עכשיו כי זאת תכונה של המסך עצמו, זה לא משהו שאפשר לחבר משהו חיצוני אח"כ כמו בסמארט. אם אתה הולך על זה אז יש שתי טכנולוגיות מתחרות - תלת-מימד אקטיבי ופאסיבי. לכל טכנולוגיה יש את היתרונות והחסרונות שלה וכבר היו לא מעט השוואות ודיונים.
  • 4K - הרזולוציה של הדור הבא. חדה פי 4 מה-Full HD (הסטנדרט היום). נכון להיום עוד אין כמעט תכנים ברזולוציה הזאת, אבל אני מניח שנתחיל לראות בשנים הקרובות. בגדול הייתי אומר שכלל האצבע בעניין הזה הוא שאם אתה מתכוון להחזיק את הטלויזיה לפחות 5 שנים אז יש מצב ששווה להשקיע בזה. אם אתה מתכוון לרכוש טלויזיה נוספת בטווח של 5 או אפילו 10 שנים כנראה שלא.

AmosHadad פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

@NegativeIQ
·
אחרי שכל זה נאמר וסוכם אני יודע בוודאות שאין לי צורך באף אחת מהתכונות האלו.
תוכל להמליץ לי על טלוויזיה איכותית ללא התכונות האלו ובמחיר טוב?

חשבתי על LG 55LB561

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”