שלום רב, לאחותי יש בבית את המסך הנל
http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=4057#
יש להם את הממיר של YES הגדול.
חיברתי בין המסך לממיר באמצעות כבל SCART TO SCART,
וכאשר אני מוציא מהממיר אותו RGB אני עדיין ממשיך לראות את אותה תמונה.
אני חושב שעדיין יוצא משם אות COMPOSITE, ניסיתי לחפש קצת, אני גם בכלל לא בטוח שהטלוזיה תומכת ב RGB, התמיכה היא לכל טלויזיה בעלת כניסת SCART? חיפשתי באפשרויות של הטלויזיה ואני לא מצאתי אפשרות להגדיר את הכניסה כ RGB.
אין לאחותי את החוברת של הטלוזיה ומחיפוש באינטרנט קיימים אתרים מישראל בלבד.
יש לTV גם חיבור SVIDEO, חשבתי על מתאם SCART TO SVIDEO ולהגדיר בממיר SVIDEO, האם יהיה שיפור ניכר בתמונה?
תודה רבה.
חיבור המסך לממיר YES
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
Wאללה. איזו הפתעה.style007 כתב: ... ומחיפוש באינטרנט קיימים אתרים מישראל בלבד....
אני לא ממש מצליח להבין למה אתה מתכןן במשפט הזה. נסה להבהיר את כוונתך.style007 כתב: וכאשר אני מוציא מהממיר אותו RGB אני עדיין ממשיך לראות את אותה תמונה....
שמע, הבעיה היא שאי אפשר לדעת איזה מסך זה באמת כי זו מדבקה ודגם מדבקה שהיבואן הישראלי המציא ואין דגם כזה בעולם.
אז צריך למצוא מישהו שיש לו את הדגם הזה בדיוק או ללכת ליבואן ולקבל עוד חוברת הוראות.
דבר ראשון תודה רבה.
אז ככה, ראיתי הרבה מוצרים שהדגם שלהם בישראל שונה, והם אותו מוצר.
אני לא שולל שזה מדבקה אבל אולי זה לא.
בקשר למשפט הלא מובן שלי, אני אומר שכאשר אני משנה ל RGB אני עדיין ממשיך לראות באיכות זהה לזו שמועברת בקומפוזיט ולכן אני משער שיכול להיות שהממיר מוציא בנוסף לאות RGB גם אות קומפוזיט בSCART והטלוזיה ממשיכה לבחור את הקומפוזיט?
אני אמור לקבוע את הטלוזיה שבכניסה הנל לקבל RGB? זה אמור להיות באחד התפריטים? או באיזה תפריט חבוי (טכנאי משהו).
בקשר ליבואן, זה נורמאלי שאני אתקשר אלייהם ואבקש מהם חוברת MANUAL? אשלם על זה?
שוב תודה רבה.
אז ככה, ראיתי הרבה מוצרים שהדגם שלהם בישראל שונה, והם אותו מוצר.
אני לא שולל שזה מדבקה אבל אולי זה לא.
בקשר למשפט הלא מובן שלי, אני אומר שכאשר אני משנה ל RGB אני עדיין ממשיך לראות באיכות זהה לזו שמועברת בקומפוזיט ולכן אני משער שיכול להיות שהממיר מוציא בנוסף לאות RGB גם אות קומפוזיט בSCART והטלוזיה ממשיכה לבחור את הקומפוזיט?
אני אמור לקבוע את הטלוזיה שבכניסה הנל לקבל RGB? זה אמור להיות באחד התפריטים? או באיזה תפריט חבוי (טכנאי משהו).
בקשר ליבואן, זה נורמאלי שאני אתקשר אלייהם ואבקש מהם חוברת MANUAL? אשלם על זה?
שוב תודה רבה.