Marantz SR7010 מול Pioneer SC LX79

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
wegabi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 590
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

שליחה #1 

אהלן,
מתלבט בין 2 הרסיברים האלה. יש לי אפשרות לקנות אותם במחיר דומה (הפיוניר הוא Elite SC97 שזו המקבילה האמריקאית של ה-LX79 בארץ).
אני מחפש רסיבר תואם את כל הפורמטים החדשים, כולל Atmos ו-DTS:X ובעל יכולת לספק 5.1.4 לפחות.
אני מתכוון להשתמש בפאוור רב-ערוצי אז מספר ערוצי ההגברה ועוצמתם פחות קריטיים עבורי.
השימוש הוא ק"ב וגיימינג בלבד - 30% פלייסטיישן, 20% סרטים והיתר סדרות (יש סטאפ נפרד לסטריאו בבית).

ההתלבטות שלי היא בעיקר ביחס למערכת הכיול בפיוניר לעומת המאראנץ, נוחות השימוש והאמינות לאורך שנים.

הפיוניר לא ממש גורף מחמאות בדיוני משתמשים בחו"ל, בעוד שהמרנץ (ודנון) הם הקונצנזוס, וגם Yamaha 3050 (שלא זמין במשלוח לארץ מאמאזון.

אשמח להמלצות\עצות מבעלי המכשירים האלה (או דגמים מקבילים משנים קודמות).

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #2 

אתה פוסל פרוססור בגלל המחיר?
אם חשוב לך הDTS:X אז אולי כדאי להמתין עוד טיפונת כי יש איזה חוסר בהירות לגבי התמיכה בפועל ע״י עדכוני תוכנה. כתבו פה על זה. לדעתי mdb.

idan90
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

מארנץ ודנון זהים ויש להם אופי שונה לחלוטין מהפיוניר שהוא יותר מפורט ויותר פאנצ'י!

wegabi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 590
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

שליחה #4 

אלון, אני פוסל פרופסור כי המגבר שלי מספק רק 5 ערוצים, אני עדיין צריך מישהומשידחוף את יתר הערוצים. הדנון 4200 גם עלה כאופציה, זול בהרבה ונותן על פניו מענה לצרכים שלי.
מישהו קנה כבר ויכול לחוות דעה לגביו?

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7407
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #5 

לא שהוא פוסל פרוססור פשוט לא צריך אותו אם אתה קונה את אחד מהרסיברים האלה.
Sony 1040
Monitor mass

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”