היי
יש לי פטפון טורנס TD160 MK2 עם הזרוע המקורית וראש סטנטון 681EEE שאני נוגע בידית מתכת של הזרוע הפטיפון עושה רעש של בזז מישהו יודע למה זה ואיך אפשר לסדר את זה בנוסף אני מחפש לקנות רצועה מקורית של טורנס מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזאת ומה העלות?
ושאלה אחרונה איפה אני יכול להחליף לו את הכבלי אודיאו הישנים וגם מה העלות של זה?
רעשים בפטיפון טורנס TD 160
-
freman1989
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- שם מלא: Asaf Cohen
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הי,
רצועה זה קל - יש גם אחת, מאותו מקור, שכתוב עליה Thorens ומתיימרת להיות "מקורית", ועולה עוד כמה יורו. אני לא רואה איך היא מקורית יותר, או טובה יותר
רעשים זה קצת יותר מורכב:
לפני ש"הופכים עולמות" נסה שני דברים:
א) יש לראש לוחית מתכת קטנה (די זעירה) שמאריקה את הגוף של הראש לאחד הפינים של החיווט (לא זוכר איזה מהם) - אני מניח שהיא מחוברת אצלך? נתק אותה ובדוק אם יעזור.
ב) לראש יש מעין "תותבות" פלסטיק שאפשר להתקין על לשוניות המתכת איתן מתחבר הראש לשילה. התפקיד שלהן כפול: לחסוך את הצורך באומים לברגים, ולבודד את הראש מהזרוע. הפוך את המצב הקיים (אם הן מותקנות הסר אותן, ולהפך), ובדוק אם עזר.
אל תטפל ב- א), וגם ב- ב) בבת אחת, כי יכול להיות שתפתור את הבעיה, ותיצור אותה מחדש - ניסוי, ניסוי, בסבלנות
הנה תמונה שמראה למה התכוונתי -
רצועה זה קל - יש גם אחת, מאותו מקור, שכתוב עליה Thorens ומתיימרת להיות "מקורית", ועולה עוד כמה יורו. אני לא רואה איך היא מקורית יותר, או טובה יותר
רעשים זה קצת יותר מורכב:
לפני ש"הופכים עולמות" נסה שני דברים:
א) יש לראש לוחית מתכת קטנה (די זעירה) שמאריקה את הגוף של הראש לאחד הפינים של החיווט (לא זוכר איזה מהם) - אני מניח שהיא מחוברת אצלך? נתק אותה ובדוק אם יעזור.
ב) לראש יש מעין "תותבות" פלסטיק שאפשר להתקין על לשוניות המתכת איתן מתחבר הראש לשילה. התפקיד שלהן כפול: לחסוך את הצורך באומים לברגים, ולבודד את הראש מהזרוע. הפוך את המצב הקיים (אם הן מותקנות הסר אותן, ולהפך), ובדוק אם עזר.
אל תטפל ב- א), וגם ב- ב) בבת אחת, כי יכול להיות שתפתור את הבעיה, ותיצור אותה מחדש - ניסוי, ניסוי, בסבלנות
הנה תמונה שמראה למה התכוונתי -