מקרן חדש מחו"ל ואני רואה עיגול מוזר
שלום רב,
התקנתי מקרן benq w1110 שקניתי בגרמניה ושהמסך שחור אני רואה עיגול מוזר . ניסיתי לנקות בעדינות את העדשה אבל לא הזיז לזה. זה גם עיגול מושלם. אני מצרף תמונה אחת עם חיצים שמראה בדיוק איפה זה ואחת בלי החיצים.
אשמח לדעתכם בנושא.
תודה.
התקנתי מקרן benq w1110 שקניתי בגרמניה ושהמסך שחור אני רואה עיגול מוזר . ניסיתי לנקות בעדינות את העדשה אבל לא הזיז לזה. זה גם עיגול מושלם. אני מצרף תמונה אחת עם חיצים שמראה בדיוק איפה זה ואחת בלי החיצים.
אשמח לדעתכם בנושא.
תודה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
שאלה אולי מפגרת אבל... ניסית להקרין במקום אחר? (אולי הבעיה היא במסך)
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אמנם חסר מידע על אופן הרכישה ועניין האחריות אך מהנסיון שלי זה יכול להיות פאק במקרן שהוא אינו חדש אלא מחודש.
יצא לי להתקל בלקוח שרכש מקרן מחו"ל, לאחר התקנה היו כמה עיגולים בהקרנה, שניים בחלקו העליון ואחד באמצע.
הלקוח רכש מחנות שהיה בארופה ולאחר החלפת מיילים איתם הוא שלח להם חזרה את המקרן, הם החזירו לו מייל שזה מקרן "מחודש" ולא חדש ולכן הם יכולים לזכות אותו או למכור לו חדש במחיר גבוהה יותר, הלקוח קיבל את הזיכוי ורכש מקרן בארץ עם אחריות מקומים לשנתיים ומאז הכל תקין ועובד ללא שום בעיה.
יצא לי להתקל בלקוח שרכש מקרן מחו"ל, לאחר התקנה היו כמה עיגולים בהקרנה, שניים בחלקו העליון ואחד באמצע.
הלקוח רכש מחנות שהיה בארופה ולאחר החלפת מיילים איתם הוא שלח להם חזרה את המקרן, הם החזירו לו מייל שזה מקרן "מחודש" ולא חדש ולכן הם יכולים לזכות אותו או למכור לו חדש במחיר גבוהה יותר, הלקוח קיבל את הזיכוי ורכש מקרן בארץ עם אחריות מקומים לשנתיים ומאז הכל תקין ועובד ללא שום בעיה.
- oris74
- חבר במועדון HT

ולי יצא להיתקל במישהו שקנה בארץ מקרן במחיר מופקע וכשרצה לממש אחריות טירטרו אותו בלי סוף...
מה זה אומר?
מספיק עם הנסיונות האלו להכליל בשביל להצדיק רכישה בארץ. בינתיים רוב הסיפורים הטובים על שירות לקוחות מגיעים מאמזון (שלא נדבר על המחיר)
מה זה אומר?
מספיק עם הנסיונות האלו להכליל בשביל להצדיק רכישה בארץ. בינתיים רוב הסיפורים הטובים על שירות לקוחות מגיעים מאמזון (שלא נדבר על המחיר)
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
·חח אתה גאון!oris74 כתב:ולי יצא להיתקל במישהו שקנה בארץ מקרן במחיר מופקע וכשרצה לממש אחריות טירטרו אותו בלי סוף...
מה זה אומר?
מספיק עם הנסיונות האלו להכליל בשביל להצדיק רכישה בארץ. בינתיים רוב הסיפורים הטובים על שירות לקוחות מגיעים מאמזון (שלא נדבר על המחיר)...
- oris74
- חבר במועדון HT

ממי רכשת? פנה לחנות / מוכר
- oris74
- חבר במועדון HT

קורה לפעמים. לא רואה סיבה לא להזמין שוב עם שירות לקוחות כזה טוב ומחיר אטקרטיבי. אולי הם אפילו יסכימו לשילוח מהיר ללא תוספת תשלום כפיצוי
לפי מה שאני קורה זה יכול להיות אבק (dust blobs)
איך תוך יומיים עבודה כבר היה לי?
אולי זה אומר שכל מקרן שיהיה לי יקרה כך ??
פה יש תמונה של העיגול שלי היה רק לזה יש הרבה
http://i171.photobucket.com/albums/u305 ... orBlu-.png
http://i171.photobucket.com/albums/u305 ... orBlu-.png
- oris74
- חבר במועדון HT

נכון אבל מצד שני ינוכה לך המע"מ המקומי כי אתה שולח אותו מחוץ לאיחוד האירופאיRodzila כתב:הבעיה שעכשיו אצטרך לשלם מיסים .....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הם מחזירים לך כסף על המשלוח? למרות שהם לא שלחו את זה לפה?
טוב לדעת!
בכל מקרה - תראה כמה יעלה לך להזמין לארץ, אז הם מורידים את המע"מ בגרמניה וזה יוצא בד"כ כמו המחיר המקומי (לאחר המשלוח ומע"מ ישראלי).
טוב לדעת!
בכל מקרה - תראה כמה יעלה לך להזמין לארץ, אז הם מורידים את המע"מ בגרמניה וזה יוצא בד"כ כמו המחיר המקומי (לאחר המשלוח ומע"מ ישראלי).
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
·גם לדעתי זה ניראה כמו dust blobs, השאלה כמה יעלה לבצע ניקוי בארץ.....אולי יצא הכי זול.Rodzila כתב:לפי מה שאני קורה זה יכול להיות אבק (dust blobs)
http://i171.photobucket.com/albums/u305 ... orBlu-.png...