שוב נעלמים לי סרטים מה VOD איזה מין שרות זה!
- IditVahadat
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 156
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
@HTuser1
·
אתה בטוח צוחק, סרטי מהיר ועצבני נרקבו בVOD במשך 10 חודשים
סוף סוף מתחילים לרענן את הסרטים, הגיע הזמן לתחלופה קצת יותר סבירה מפעם באף פעם
·
אתה בטוח צוחק, סרטי מהיר ועצבני נרקבו בVOD במשך 10 חודשים
סוף סוף מתחילים לרענן את הסרטים, הגיע הזמן לתחלופה קצת יותר סבירה מפעם באף פעם
למה צריך להוריד מה VOD???? נגמר לכם שטח הדיסק?
אפשר לרענן ולהוסיף סרטים חדשים ולשים אותם בראש הדף, אבל מה ההגיון למחוק סרטים???
נרקבו 10 חודשים? ומי שהצטרף לשרות לפני חודש גם לו נרקבו הסרטים 10 חודשים? חשבון פשוט של כיתה א' .
כבר פעם שלישית מורידים לי סרטים שלא 'הספקתי' לראות, פשוט לידיעת חברי הפורום.
העיקר יש פרסומות שרעננו עם סרטי בחזרה לעתיד ופארק היורה...זה מצחיק לדעתי.
אפשר לרענן ולהוסיף סרטים חדשים ולשים אותם בראש הדף, אבל מה ההגיון למחוק סרטים???
נרקבו 10 חודשים? ומי שהצטרף לשרות לפני חודש גם לו נרקבו הסרטים 10 חודשים? חשבון פשוט של כיתה א' .
העיקר יש פרסומות שרעננו עם סרטי בחזרה לעתיד ופארק היורה...זה מצחיק לדעתי.
חשוב לעקוב אחרי הרענונים שלהם
- בסרטים יש קטגוריה שנקראת "הזדמנות אחרונה"
- אם נכנסים לסרט - והוא עומד לרדת בתוך חודש/חודשיים - לפחות בממיר - רשום "יורד משירות בתאריך X"
- בסדרות יש פס צהוב על אומר שזה עומד לרדת.
דווקא תחלופה של סרטים זה רעיון טוב
הסדרות שהם קונים מ ABC זה דוגמה רעה (מחשבות פליליות / אבודים שעלו לכמה חודשים ונעלמו)
צריך לזכור שהם "חברה קטנה" כלומר יש להם עשרות אלפי לקוחות ולא מאות אלפי כמו למתחרות,
כל תוכן שמשאירים בשירות עולה כסף - כתוצאה מכך יש צורך בלהוריד תכנים ישנים על מנת לעשות תחלופה ועדכון של תכנים.
דווקא בחודש האחרון עלו לא מעט סרטים חדשים, וגם לא מעט קלאסיקות (תמהיל מעורב כמו בכל שאר החברות)
- בסרטים יש קטגוריה שנקראת "הזדמנות אחרונה"
- אם נכנסים לסרט - והוא עומד לרדת בתוך חודש/חודשיים - לפחות בממיר - רשום "יורד משירות בתאריך X"
- בסדרות יש פס צהוב על אומר שזה עומד לרדת.
דווקא תחלופה של סרטים זה רעיון טוב
הסדרות שהם קונים מ ABC זה דוגמה רעה (מחשבות פליליות / אבודים שעלו לכמה חודשים ונעלמו)
צריך לזכור שהם "חברה קטנה" כלומר יש להם עשרות אלפי לקוחות ולא מאות אלפי כמו למתחרות,
כל תוכן שמשאירים בשירות עולה כסף - כתוצאה מכך יש צורך בלהוריד תכנים ישנים על מנת לעשות תחלופה ועדכון של תכנים.
דווקא בחודש האחרון עלו לא מעט סרטים חדשים, וגם לא מעט קלאסיקות (תמהיל מעורב כמו בכל שאר החברות)
- GalitAharon-shemesh
- חבר פעיל

- תגובות: 75
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
@eyalbs
·
אייל
אשמח באם תחדד את הבעיה עם "אבודים" , הסדרה עלתה בחודש ספטמבר, זה מעל לחצי שנה לסדרה (ישנה) בת 5 עונות
למה אתה מוצא בזה "דוגמא רעה"?
·
אייל
אשמח באם תחדד את הבעיה עם "אבודים" , הסדרה עלתה בחודש ספטמבר, זה מעל לחצי שנה לסדרה (ישנה) בת 5 עונות
למה אתה מוצא בזה "דוגמא רעה"?
·GalitAharon-shemesh כתב:@eyalbs
·
אייל
למה אתה מוצא בזה "דוגמא רעה"?...
כי כל הפואנטה ב VOD זה שאני אוכל לראות סדרה בזמן שנוח שלי ולא יכריחו אותי לצפות במרתון / לראות 22 פרקים בחודש.
תעשי חישוב כמה זמן הייתה מחשבות פליליות (9 עונות) - אותה תקופת זמן בערך, וכל עונה היא 22 פרקים.
(לא ברור לי למה ציינת שזה סדרה ישנה, זה לא קשור לדיון בכלל)
יש להם שם בעיה גם עם החוזה שלהם מול ABC ובכלל - הניהול תוכן שם שגוי.
לפני כמה שנים ראיתי ראיון עם העורך תוכן של יס שאמר שהדבר הכי חשוב שהם עשו זה שהם הבינו שהלקוחות רוצים לקבל את הסדרות בצמוד לשידור בחול - ושהם לא מוכנים לחכות לחברה עד שהיא תחליט להביא את התכנים.
כמעט ואין סדרות שסלקום מביאה אותם באופן עקבי:
- Once Upon a time של ABC שעלתה ל-2 עונות וירדה (במקום להביא את שאר העונות)
- האחות ג'קי - במקום להביא את עונות 6 ו-7 הם מורידים את הסדרה מהשירות.
- הרשימה השחורה - עונה 2 הביאו בסמוך לשידור עם ארה"ב, עונה 3 יותר מחצי שנה אחרי ששודרה וגם אז מעלים בטפטוף
- אורפן בלאק - עונה 4 כבר משודרת באפריל. בסלקום עדיין אין את עונה 3 ולא יפתיע אותי אם הסדרה פשוט תרד
כשאני מצטרף ל Yes אני יודע שאני מקבל את משחקי הכס ואת המפץ הגדול,
שאני רואה סדרה בהוט אני מבין שיש להוט זכויות עליה ולכן אני אקבל את שאר העונות שיצאו.
סלקום מתנהלת בצורה שמעודדת לקוחות לעזוב אותה,
לקוח שמתחיל לראות סדרה - רוצה להמשיך לראות אותה,
אם הם מעלים 4 חצאי סדרות שמשודרות בהוט- ויש לקוח ש"התמכר" לכל הארבעה,
והוא רואה ומשודרות בעקביות בהוט - יעדיף להיות לקוח של הוט.
- GalitAharon-shemesh
- חבר פעיל

@eyalbs
·
בוא נעשה הפרדה בין סדרות שמועד שידורן החל לפני השקת סלקום TV לבין סדרות שהתחילו פחות או יותר יחד
סלקום הושק על פי "לוחות השידור" בארצות הברית בחורף 2015
מוצארט בג'ונגל, סמוך על סול, טרנספרנט, מנהטן,קוונטיקו, קוד בלאק, גוונים של כחול, עיר הרשע וכ"ו
העונה הראשונה והעונה השנייה (במידה וקיימת) שודרו במקביל (פחות או יותר) למועד השידור בחו"ל
סדרות שמועד שידורן החל לפני השקת סלקוםTV באופן טבעי יש איתן בעיה ונדרש "צמצום פערים" , המשמעות של עונה 12 הוא שהיא משודרת כבר 12 שנה...
קודם כל, לא כל אחד מתחיל לראות סדרה שבמכה מעלים 12 עונות שלה, זה קצת מייאש מראש להתחיל,אבל נשים את הטענה הזאת בצד..
עכשיו, נגיד ושמת 9 עונות של סדרה מסוימת וכמות הצופים היא נמוכה האם תמשיך לשלם ותרכוש גם את העונה ה-10 וה-11 או שלה?
לא עדיף לרכוש במקום 2-3 סדרות קצרות יותר שאולי יהנו מנתח צפייה גבוה יותר?
ולהפך, התחברתי בחודש מרץ ו"לאישה הטובה" היו 2 עונות בלבד, כרגע יש 5.. נכון שאין את כל ה-7 עונות אבל אותם 7 עונות שודרו על רצף זמן של 7 שנים כך שיש כאן "צמצום פערים" טבעי שלוקח זמן
מטבע הדברים שירות חדש נתון לטעויות של מתחילים וקיימת אצלו עקומת למידה
הרי טרם השקת השירות כל המידע שהיה בידיהם נבע "מסקרים" או "קבוצות מיקוד" שזה שונה לגמרי מהמידע החי שאתה מקבל על נתוני הצפייה בפועל
האם אתה לא יכול להעיד שעקומת הלמידה בסלקום באה לידי ביטוי?
·
בוא נעשה הפרדה בין סדרות שמועד שידורן החל לפני השקת סלקום TV לבין סדרות שהתחילו פחות או יותר יחד
סלקום הושק על פי "לוחות השידור" בארצות הברית בחורף 2015
מוצארט בג'ונגל, סמוך על סול, טרנספרנט, מנהטן,קוונטיקו, קוד בלאק, גוונים של כחול, עיר הרשע וכ"ו
העונה הראשונה והעונה השנייה (במידה וקיימת) שודרו במקביל (פחות או יותר) למועד השידור בחו"ל
סדרות שמועד שידורן החל לפני השקת סלקוםTV באופן טבעי יש איתן בעיה ונדרש "צמצום פערים" , המשמעות של עונה 12 הוא שהיא משודרת כבר 12 שנה...
קודם כל, לא כל אחד מתחיל לראות סדרה שבמכה מעלים 12 עונות שלה, זה קצת מייאש מראש להתחיל,אבל נשים את הטענה הזאת בצד..
עכשיו, נגיד ושמת 9 עונות של סדרה מסוימת וכמות הצופים היא נמוכה האם תמשיך לשלם ותרכוש גם את העונה ה-10 וה-11 או שלה?
לא עדיף לרכוש במקום 2-3 סדרות קצרות יותר שאולי יהנו מנתח צפייה גבוה יותר?
ולהפך, התחברתי בחודש מרץ ו"לאישה הטובה" היו 2 עונות בלבד, כרגע יש 5.. נכון שאין את כל ה-7 עונות אבל אותם 7 עונות שודרו על רצף זמן של 7 שנים כך שיש כאן "צמצום פערים" טבעי שלוקח זמן
מטבע הדברים שירות חדש נתון לטעויות של מתחילים וקיימת אצלו עקומת למידה
הרי טרם השקת השירות כל המידע שהיה בידיהם נבע "מסקרים" או "קבוצות מיקוד" שזה שונה לגמרי מהמידע החי שאתה מקבל על נתוני הצפייה בפועל
האם אתה לא יכול להעיד שעקומת הלמידה בסלקום באה לידי ביטוי?
התחלתי לצפות באבודים מהתחלה כי מעולם לא ראיתי את הסדרה רק שמעתי עליה, לפני כחודש עשיתי הפסקה עקב מעבר דירה....אני עכשיו בעונה השישית, מזל שאתם רושמים שהיא יורדת ב 29 מזל משמיים אחרת הייתי משתגע....
ואני כבר רציתי להמליץ לאחי להתחבר לסלקום כדי לצפות בסדרה הזו גם, טוב כבר לא כדאי להמליץ לו כנראה...
בבקשה תסבירו לי לפחות איפה, לדוגמא אבודים אני רואה שכתוב את תאריך הירידה מהמסך?
ואני כבר רציתי להמליץ לאחי להתחבר לסלקום כדי לצפות בסדרה הזו גם, טוב כבר לא כדאי להמליץ לו כנראה...
בבקשה תסבירו לי לפחות איפה, לדוגמא אבודים אני רואה שכתוב את תאריך הירידה מהמסך?
·HTuser1 כתב:למה צריך להוריד מה VOD???? נגמר לכם שטח הדיסק?
העיקר יש פרסומות שרעננו עם סרטי בחזרה לעתיד ופארק היורה...זה מצחיק לדעתי....
למה להוריד? כי מדובר בתמלוגים.
אין להם ספריה אין סופית זה עולה כסף. הרבה כסף.
ולכן כדי להוסיף תוכן חדש הם מורידים תוכן ישן... אחד תמורת אחד... פשוט.
@GalitAharon-shemesh
·
אם זה כרוניקה ידועה של סדרה עם יותר מדי פרקים שאנשים לא יראו ויורידו אותה באמצע.
אז למה להביא את brother & sisters? עקרות בית נואשות? למה מלכתכילה העלו את אבודים?
למה להעלות את Agents of shield שאנחנו יודעים שתרד בקרוב?
מה תעשי שיורידו את האישה הטובה אחרי 5 עונות מהשירות ולא יביאו את ההמשך - זה לא יפריע לך?
לצערי אני לא מרגיש עקומת למידה - כי הם ממשיכים לרכוש סדרות שגורלם נחרץ מראש.
כי אני יכול לתת היום רשימה לא קטנה של סדרות שהתחלתי לראות בסלקום והדרך החוקית היחידה שלי להמשיך אותם היא לעבור להוט.
לפני סלקום אגב - היה לי רק עידן+
סלקום בעצם מעודדים אותי לעבור לחברה המתחרה בכך שנתנו לי לראות הרבה חצאי סדרות שיש אצלה את ההמשך שלהם.
·
אם זה כרוניקה ידועה של סדרה עם יותר מדי פרקים שאנשים לא יראו ויורידו אותה באמצע.
אז למה להביא את brother & sisters? עקרות בית נואשות? למה מלכתכילה העלו את אבודים?
למה להעלות את Agents of shield שאנחנו יודעים שתרד בקרוב?
אם ב "2-3 סדרות קצרות" את מדברת על להעלות 3 חצאי סדרות - אז עדיף שלא.לא עדיף לרכוש במקום 2-3 סדרות קצרות יותר שאולי יהנו מנתח צפייה גבוה יותר?...
מה תעשי שיורידו את האישה הטובה אחרי 5 עונות מהשירות ולא יביאו את ההמשך - זה לא יפריע לך?
לצערי אני לא מרגיש עקומת למידה - כי הם ממשיכים לרכוש סדרות שגורלם נחרץ מראש.
כי אני יכול לתת היום רשימה לא קטנה של סדרות שהתחלתי לראות בסלקום והדרך החוקית היחידה שלי להמשיך אותם היא לעבור להוט.
לפני סלקום אגב - היה לי רק עידן+
סלקום בעצם מעודדים אותי לעבור לחברה המתחרה בכך שנתנו לי לראות הרבה חצאי סדרות שיש אצלה את ההמשך שלהם.
@HTuser1
·
בממיר רשום על ה"תמונה" של הסדרה שהיא יורדת בקרוב,
ואם תכנס לאחד הפרקים (רגע לפני שאתה עושה "צפיה") מופיע למטה מתי הסדרה יורדת.
זה גורם לי לתהות אם לא עדיף במקום להוריד את כל הסדרה במכה - להתחיל להוריד אותה לפי עונות - כלומר כל חודש להוריד עונה ישנה יותר ולאפשר למי שכבר התחיל לראות להמשיך לראות אותה.
·
בממיר רשום על ה"תמונה" של הסדרה שהיא יורדת בקרוב,
ואם תכנס לאחד הפרקים (רגע לפני שאתה עושה "צפיה") מופיע למטה מתי הסדרה יורדת.
זה גורם לי לתהות אם לא עדיף במקום להוריד את כל הסדרה במכה - להתחיל להוריד אותה לפי עונות - כלומר כל חודש להוריד עונה ישנה יותר ולאפשר למי שכבר התחיל לראות להמשיך לראות אותה.
- בנישוורץ
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 416
- שם מלא: בני שוורץ
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
@eyalbs
·
מספר הערות לגבי ABC
1. ראשית, מי שמנהל בעבור סלקום את תוכנית הרכש בחו"ל זו חברת vubiquity הבריטית
החברה מנהלת רכש תוכן בעבור מספר פלטפורמות ברחבי העולם
וההסכם בינהם לבין ABC תקף לכל הפחות לעד 2020 ככה שהסקת המסקנות לגבי הורדת סדרות ו/או אי חידושן לא מבוסס
http://www.vubiquity.com/
* אבודים הייתה הסדרה הנצפית ביותר בסלקום בשנת 2015
כשבחודש ספטמבר רשמתי שהיא עולה בקרוב זכיתי פה לקיטונות של לעג על היותה "מיושנת" ולא רלוונטית...
אז אני סולח לכל המלעיזים
* הסדרה The Family מבית ABC שעונתה הראשונה תשודר בארצות הברית החל מ2.3.16 תשודר בסלקום בסמיכות
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEnt ... Id=7300578
מצטרפת ל"קוד בלק" ו"קוונטיקו" של ABC שגם הן משודרות בסמיכות לשידור בארצות הברית
* "אחים ואחיות" היא דווקא דוגמא להפקת לקחים או עקומת למידה כמו שאמרו פה..
סדרה עם כמות בינונית של עונות (5) אשר סיימה את שידוריה בארצות הברית
ומעלים, בדומה לאבודים, את כל העונת .. אין צורך להשלים עונות וכיו"ב
* הערה אחרונה לגבי קצב עדכון התכנים, הוט חוגגת כעת 11 שנים ל-VOD , הפרסום שלהם בעמוד הפייסבוק מתגאה בעונות 1-2 של ריי דונובון, עונה ראשונה של מוצארט בג'ונגל ועונה 2 של הרשימה השחורה (למרות שרשמת שהעונה השלישית כבר משודרת מזמן)
עכשיו.. אני לא בא להפחית מערכה של הוט, רק אומר שזה טבעי שלא בכל הסדרות יהיה שידור מקביל וסמוך למועד בארצות הברית
https://www.facebook.com/hot.net.il/pho ... =3&theater
·
מספר הערות לגבי ABC
1. ראשית, מי שמנהל בעבור סלקום את תוכנית הרכש בחו"ל זו חברת vubiquity הבריטית
החברה מנהלת רכש תוכן בעבור מספר פלטפורמות ברחבי העולם
וההסכם בינהם לבין ABC תקף לכל הפחות לעד 2020 ככה שהסקת המסקנות לגבי הורדת סדרות ו/או אי חידושן לא מבוסס
http://www.vubiquity.com/
* אבודים הייתה הסדרה הנצפית ביותר בסלקום בשנת 2015
כשבחודש ספטמבר רשמתי שהיא עולה בקרוב זכיתי פה לקיטונות של לעג על היותה "מיושנת" ולא רלוונטית...
אז אני סולח לכל המלעיזים
* הסדרה The Family מבית ABC שעונתה הראשונה תשודר בארצות הברית החל מ2.3.16 תשודר בסלקום בסמיכות
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEnt ... Id=7300578
מצטרפת ל"קוד בלק" ו"קוונטיקו" של ABC שגם הן משודרות בסמיכות לשידור בארצות הברית
* "אחים ואחיות" היא דווקא דוגמא להפקת לקחים או עקומת למידה כמו שאמרו פה..
סדרה עם כמות בינונית של עונות (5) אשר סיימה את שידוריה בארצות הברית
ומעלים, בדומה לאבודים, את כל העונת .. אין צורך להשלים עונות וכיו"ב
* הערה אחרונה לגבי קצב עדכון התכנים, הוט חוגגת כעת 11 שנים ל-VOD , הפרסום שלהם בעמוד הפייסבוק מתגאה בעונות 1-2 של ריי דונובון, עונה ראשונה של מוצארט בג'ונגל ועונה 2 של הרשימה השחורה (למרות שרשמת שהעונה השלישית כבר משודרת מזמן)
עכשיו.. אני לא בא להפחית מערכה של הוט, רק אומר שזה טבעי שלא בכל הסדרות יהיה שידור מקביל וסמוך למועד בארצות הברית
https://www.facebook.com/hot.net.il/pho ... =3&theater
תודה איל על המידע.
אני התחלתי רק עם סלקום, היום יש לי גם הוט.
ומכיוון שעברתי בית ורכשתי מערכת קולנוע ביתית 5.1 והבנתי שסלקום משדרים רק בסטראו לעומת הוט שהסרטים שם בדולבי סלקום הופכת פחות רלוונטית ואשקול אפשרות הפסקה בקרוב.
אני התחלתי רק עם סלקום, היום יש לי גם הוט.
ומכיוון שעברתי בית ורכשתי מערכת קולנוע ביתית 5.1 והבנתי שסלקום משדרים רק בסטראו לעומת הוט שהסרטים שם בדולבי סלקום הופכת פחות רלוונטית ואשקול אפשרות הפסקה בקרוב.
@בנישוורץ
·
היי בני,
1. ביססתי את זה על בדיקה אמפירית - המצב היום בסלקום הוא שחצאי סדרות של ABC באות והולכות כמו מים - לפחות לסדרות שהתחילו לפני שהשירות הושק.
חצאי סדרות שכבר ירדו כמו: האנטומיה של גרי, סקנדל, once upon a time
חצאי סדרות שעלו ובטח ירדו בקרוב: agent of shield, cougar town, הוואי חמש אפס
ולא הזכרתי סדרות שעלו במלואן לתקופה קצרה כמו אבודים.
ואמרו פה הפקת לקחים? ארץ הפלאות צריכה להעלות בקרוב (בטח חלקית ותרד מהר)
וזה שאבודים הייתה הכי נצפית ויורדת אחרי 5 חודשים רק סותר את הטענה של @GalitAharon-shemesh - כי אחרת למה להוריד את הסדרה כל כך מהר?
זה שיש הסכם לא משנה את העובדה שבפועל יש תחלופה גבוהה מדי.
·
היי בני,
1. ביססתי את זה על בדיקה אמפירית - המצב היום בסלקום הוא שחצאי סדרות של ABC באות והולכות כמו מים - לפחות לסדרות שהתחילו לפני שהשירות הושק.
חצאי סדרות שכבר ירדו כמו: האנטומיה של גרי, סקנדל, once upon a time
חצאי סדרות שעלו ובטח ירדו בקרוב: agent of shield, cougar town, הוואי חמש אפס
ולא הזכרתי סדרות שעלו במלואן לתקופה קצרה כמו אבודים.
ואמרו פה הפקת לקחים? ארץ הפלאות צריכה להעלות בקרוב (בטח חלקית ותרד מהר)
וזה שאבודים הייתה הכי נצפית ויורדת אחרי 5 חודשים רק סותר את הטענה של @GalitAharon-shemesh - כי אחרת למה להוריד את הסדרה כל כך מהר?
זה שיש הסכם לא משנה את העובדה שבפועל יש תחלופה גבוהה מדי.
- בנישוורץ
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 416
- שם מלא: בני שוורץ
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
@eyalbs
·
אבל הבדיקה צריכה להיות לאורך זמן מסויים...
וסלקום באוויר רק 13 חודשים, אין כאן מספיק זמן כדי בכדי להגיע להכרעה חד משמעית.
הוואי 0-5 (של ABC) עלתה עם 3 עונות בהשקת השירות בינואר 2015, ירדה מהשירות באביב, וחזרה לפני כחודש עם עונה נוספת (רביעית)
·
אבל הבדיקה צריכה להיות לאורך זמן מסויים...
וסלקום באוויר רק 13 חודשים, אין כאן מספיק זמן כדי בכדי להגיע להכרעה חד משמעית.
הוואי 0-5 (של ABC) עלתה עם 3 עונות בהשקת השירות בינואר 2015, ירדה מהשירות באביב, וחזרה לפני כחודש עם עונה נוספת (רביעית)
בנישוורץ
לא הדיע הזמן שתקבל את "עוסק בתחום" בפרופיל?
לא הדיע הזמן שתקבל את "עוסק בתחום" בפרופיל?
- GalitAharon-shemesh
- חבר פעיל

@eyalbs
·
אייל
רוב התלונות ששומעים כנגד פלטפורמות רב ערוציות (לא רק סלקום) היא שהתחלופה אטית מידי
< עונה 3 של שנות ה-70 שודרה בהוט קומדי סנטרל בלופ אין סופי של שנים.... >
לצורך הדיון, אשמח לדעת מה לדעת פרק הזמן שבו אמורה להיות משודרת עונה/סדרה ?
·
אייל
רוב התלונות ששומעים כנגד פלטפורמות רב ערוציות (לא רק סלקום) היא שהתחלופה אטית מידי
< עונה 3 של שנות ה-70 שודרה בהוט קומדי סנטרל בלופ אין סופי של שנים.... >
לצורך הדיון, אשמח לדעת מה לדעת פרק הזמן שבו אמורה להיות משודרת עונה/סדרה ?