חוויות עם סוויצ'ר
-
avishay33
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 246
- שם מלא: avishay33
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
מעשה שהיה כך היה (יצא קצת ארוך...),
לפני יותר משנה, שנייה אחרי כתבה בחדשות רכשתי סוויצ'ר....
שמח וטוב לב התקנתי אותו במקום מפסק הדוד והתלהבתי מהגאדג'ט הנחמד
ואז....התחילו הבעיות....
ניתוקים מן הרשת,כיבויים בלתי מוסברים וחוסר תפקוד בסיסי.
כלקוח סבלני (אישתי פחות) פניתי לשירות הלקוחות אשר טיפלו בי בצורה נפלאה (תמיכה מרחוק) עד שלבסוף החליטו להחליף לי את המוצר.
תהליך ההחלפה היה מצויין, שלחו לי יחידה חדשה בדואר ולאחר מכן שלחתי את היחידה התקולה.
התקנתי את היחידה החדשה בסביבות האביב, בדקתי תקינות והמתנתי בציפייה לחורף.
כשהחל החורף הנוכחי חזרו הצרות, הסוויצ'ר החל להכבות ולהתנתק בתדירות גבוהה עד שלא היה ניתן להשתמש בו.
שוב פניתי לחברה ולאחר דין ודברים החליפו לי את היחידה והודו שבגרסה שמותקנת אצלי יש באג שגורם ליחידה להכבות ולהפוך ללבנה לבנה ומעוצבת, לדבריהם, היחידה החדשה הינה בגרסא מעודכנת אשר מתמודדת עם הבאג הספציפי.
to make a long story short וכמו שבוודאי ניחשתם, אחרי תקופה של מספר שבועות בהם השווצתי בבית שזהו נגמרו התקלות, אני שוב בעלים של לבנה .
הצוות הטכני של החברה מגדיר את הסיבות לתקלה ב "סביבת תקשורת בעייתית", אז למרות שעבר קצת יותר מעשור מלימודי ההנדסה שלי, אני בספק שמונח כזה קיים בייחוד כשמדובר ב wifi (לציין שבסמוך לסוויצ'ר מותקנות מצלמת אבטחה אלחוטית וbabycam אשר נהנים מן הסביבה הבעיתית),בנוסף הם יעצו לי לבדוק את הטענה ע"י התקנה במיקום אחר...אז למרות שאני גר בבית פרטי, עדיין יש לי דוד אחד....
לאחר שביקשתי הסבר לגבי המושג "סביבת תקשורת בעייתית" ואף הצעתי להם לבוא ולדבג את היחידה ובכך לפתור את הבאג למערכות הבאות ואחרי שהסברתי שיש לי רק דוד אחד, נעלמו נציגי החברה ואינם מגיבים למיילים.
אז למרות הפירגון על הרעיון , למרות שמדובר בחברה ישראלית ולמרות הסבלנות, צריך להגיד את הדבר הבא...
המוצר לא נבדק בצורה טובה....
לדעתי המוצר לא בשל....
אני בסופ"ש חוזר למפסק old school
לפני יותר משנה, שנייה אחרי כתבה בחדשות רכשתי סוויצ'ר....
שמח וטוב לב התקנתי אותו במקום מפסק הדוד והתלהבתי מהגאדג'ט הנחמד
ואז....התחילו הבעיות....
ניתוקים מן הרשת,כיבויים בלתי מוסברים וחוסר תפקוד בסיסי.
כלקוח סבלני (אישתי פחות) פניתי לשירות הלקוחות אשר טיפלו בי בצורה נפלאה (תמיכה מרחוק) עד שלבסוף החליטו להחליף לי את המוצר.
תהליך ההחלפה היה מצויין, שלחו לי יחידה חדשה בדואר ולאחר מכן שלחתי את היחידה התקולה.
התקנתי את היחידה החדשה בסביבות האביב, בדקתי תקינות והמתנתי בציפייה לחורף.
כשהחל החורף הנוכחי חזרו הצרות, הסוויצ'ר החל להכבות ולהתנתק בתדירות גבוהה עד שלא היה ניתן להשתמש בו.
שוב פניתי לחברה ולאחר דין ודברים החליפו לי את היחידה והודו שבגרסה שמותקנת אצלי יש באג שגורם ליחידה להכבות ולהפוך ללבנה לבנה ומעוצבת, לדבריהם, היחידה החדשה הינה בגרסא מעודכנת אשר מתמודדת עם הבאג הספציפי.
to make a long story short וכמו שבוודאי ניחשתם, אחרי תקופה של מספר שבועות בהם השווצתי בבית שזהו נגמרו התקלות, אני שוב בעלים של לבנה .
הצוות הטכני של החברה מגדיר את הסיבות לתקלה ב "סביבת תקשורת בעייתית", אז למרות שעבר קצת יותר מעשור מלימודי ההנדסה שלי, אני בספק שמונח כזה קיים בייחוד כשמדובר ב wifi (לציין שבסמוך לסוויצ'ר מותקנות מצלמת אבטחה אלחוטית וbabycam אשר נהנים מן הסביבה הבעיתית),בנוסף הם יעצו לי לבדוק את הטענה ע"י התקנה במיקום אחר...אז למרות שאני גר בבית פרטי, עדיין יש לי דוד אחד....
לאחר שביקשתי הסבר לגבי המושג "סביבת תקשורת בעייתית" ואף הצעתי להם לבוא ולדבג את היחידה ובכך לפתור את הבאג למערכות הבאות ואחרי שהסברתי שיש לי רק דוד אחד, נעלמו נציגי החברה ואינם מגיבים למיילים.
אז למרות הפירגון על הרעיון , למרות שמדובר בחברה ישראלית ולמרות הסבלנות, צריך להגיד את הדבר הבא...
המוצר לא נבדק בצורה טובה....
לדעתי המוצר לא בשל....
אני בסופ"ש חוזר למפסק old school
נערך לאחרונה על ידי avishay33 ב 08/02/2016 22:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
אין ספק שרכיב ה- Wifi בו הם משתמשים לא מן המשובחים.
אני עדיין עם יחידה מקורית, בהתחלה סבל מניתוקים תכופים מאוד שדרשו הורדה של המפסק בלוח החשמל והחזרתו כדי לשדל אותו להתחבר.
מאז עדכוני תוכנה, בזמן האחרון הוא עובד ברוב המקרים לא רע, אבל עדיין קורה פה ושם שהוא מתנתק.
אבל ממצב בהתחלה שפעם ביומיים הייתי צריך לכבות ולהפעיל אותו, עכשיו אולי פעם בשבועיים אני מזהה שהוא לא מסונכרן מתי שאני צריך אותו.
אני עדיין עם יחידה מקורית, בהתחלה סבל מניתוקים תכופים מאוד שדרשו הורדה של המפסק בלוח החשמל והחזרתו כדי לשדל אותו להתחבר.
מאז עדכוני תוכנה, בזמן האחרון הוא עובד ברוב המקרים לא רע, אבל עדיין קורה פה ושם שהוא מתנתק.
אבל ממצב בהתחלה שפעם ביומיים הייתי צריך לכבות ולהפעיל אותו, עכשיו אולי פעם בשבועיים אני מזהה שהוא לא מסונכרן מתי שאני צריך אותו.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אתה לא טועה, כפי Nemesis בהתחלה היו מעט בעיות של אי התחברות, בסוף זה היה בגלל הראוטר של בזק.
מאז העידכון שלו, הכל עובד חלק, כמובן שפעם בכמה חודשים הוא מתנתק וזה בסדר מצידי, הגדרה של שניה.
מאז העידכון שלו, הכל עובד חלק, כמובן שפעם בכמה חודשים הוא מתנתק וזה בסדר מצידי, הגדרה של שניה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
גם אני עם ASUS RT-AC66U וחווה ניתוקים כל הזמן, שדורשים הורדת/העלאת המפסק.
התמיכה מאוד התשדלו לעזור ואף עודכנה התוכנה לעדכנית ביותר לפני כחודש ועדיין כל ערב כשאני חוזר מהעבודה ורוצה להדליק את הדוד הוא מנותק.
התמיכה מאוד התשדלו לעזור ואף עודכנה התוכנה לעדכנית ביותר לפני כחודש ועדיין כל ערב כשאני חוזר מהעבודה ורוצה להדליק את הדוד הוא מנותק.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אצלי הוא די אמין, כלומר מתנתק ומשתגע רק פעם בשבועיים. הראוטר שלי הוא ZYXEL VMG3926-B10A דרך אגב, הבעיה שלי היא יותר שהוא נשאר תלוי באוויר ולא צמוד לקיר ולכן זה חתיכת כיעור לא רגיל (לדעתי האישית כמובן).
מבחינת תקשורת, לא הייתי מתנגד אם באפליקציה יציגו את כתובת ה IP של הסוויצר. ככה הייתי יכול לבדוק מרחוק ולוודא האם הוא בכלל עדיין מקושר לרשת וזה היה חוסך ממני המון תסכולים. כי אז היה באפשרותי לבקש ממערכת הבית החכם לשלוח לי מייל התראה במידה של ניתוק מהרשת.
מבחינת תקשורת, לא הייתי מתנגד אם באפליקציה יציגו את כתובת ה IP של הסוויצר. ככה הייתי יכול לבדוק מרחוק ולוודא האם הוא בכלל עדיין מקושר לרשת וזה היה חוסך ממני המון תסכולים. כי אז היה באפשרותי לבקש ממערכת הבית החכם לשלוח לי מייל התראה במידה של ניתוק מהרשת.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אז זהו שלא. מה שהראוטר מחזיר לי זה כתובת IP כנגד MAC. אפשר להשלים את הזיהוי עם NETBIOS וסריקת WMI שמשלימה נתונים לגבי מחשבים ברשת, אבל רוב ההתקנים שאינם מחשבים או מדפסות לא מחזירים מספיק כדי לוודא מה כל דבר וכרגע יש לי 3 כתובות ברשת שאני יודע בוודאות שהן שייכות להתקנים שונים ומשונים אצלי בבית אבל אני לא בטוח ב 100% בזהות שלהם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
איך בודקים את גרסת התוכנה במכשיר?
אצלי הוא מתנתק לכמה דקות ביום וחוזר לעצמו (dhcp lease time? כי ככה זה מוגדר אצלי), פעם בשבוע/שבועים הוא מתנתק לגמרי מהראוטר ואני צריך ללחוץ על הכפתור של ה reset, זה שיפור גדול לעומת הקיץ שבו הוא רוב הזמן היה מנותק:x כנראה טרם שדרוג התוכנה שלהם או שהבין שאין בו צורך.
במצב הניתוק אפילו הדלקה ידנית לא אפשרית וברגע שזה יקרה לאישתי והיא לא תוכל להדליק אותו אפילו ידנית - אפשר לצבוע אותו כחול ולזרוק לים.
זה לגמרי מוצר לא בשל, כנראה שזה בחירת חומרה רעה.
אבל כמו שאמרו, כשזה עובד זה מעולה.
מבחינת כתובת IP למי ששאל - אצלי יש לו DHCP עם הקצאה קבועה.
אצלי הוא מתנתק לכמה דקות ביום וחוזר לעצמו (dhcp lease time? כי ככה זה מוגדר אצלי), פעם בשבוע/שבועים הוא מתנתק לגמרי מהראוטר ואני צריך ללחוץ על הכפתור של ה reset, זה שיפור גדול לעומת הקיץ שבו הוא רוב הזמן היה מנותק:x כנראה טרם שדרוג התוכנה שלהם או שהבין שאין בו צורך.
במצב הניתוק אפילו הדלקה ידנית לא אפשרית וברגע שזה יקרה לאישתי והיא לא תוכל להדליק אותו אפילו ידנית - אפשר לצבוע אותו כחול ולזרוק לים.
זה לגמרי מוצר לא בשל, כנראה שזה בחירת חומרה רעה.
אבל כמו שאמרו, כשזה עובד זה מעולה.
מבחינת כתובת IP למי ששאל - אצלי יש לו DHCP עם הקצאה קבועה.
- עזי
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- שם מלא: עזי
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
לקרוא ל-Switcher מוצר "לא בשל" זו מחמאה. לא עובר יום שהוא לא מתנתק אצלי מהרשת ונתקע. לרשת הביתית שלי הוא מעולם לא הצליח להתחבר וחיברתי עבורו נקודת גישה יעודית.
המפסק הזה כל כך חכם שנאלצתי להגדיר תזכורת בסמארטפון בשעות הלילה כדי לבדוק שהוא מחובר ויהיו מים חמים בבוקר....
רק העצלנות שלי מונעת ממני לזרוק אותו לים כמו שהציע המגיב הקודם ולחבר בחזרה את הטיימר המכני שמעולם לא איכזב.
המפסק הזה כל כך חכם שנאלצתי להגדיר תזכורת בסמארטפון בשעות הלילה כדי לבדוק שהוא מחובר ויהיו מים חמים בבוקר....
רק העצלנות שלי מונעת ממני לזרוק אותו לים כמו שהציע המגיב הקודם ולחבר בחזרה את הטיימר המכני שמעולם לא איכזב.
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 550
- נתן תודות: 66 פעמים
- קיבל תודות: 50 פעמים
אני שייך לקבוצה השניה שרכשה את המוצר (אחרי שנגמר המלאי הראשון).
אצלי, כמו אצל Nemesis, היתה התחלה מזעזעת, אבל אחרי זמן מה זה התחיל להסתדר,
רכיב הWifi הוא באמת לא מספיק טוב לדעתי, וגם כיום עושה בעיות, אבל בגדול זה עובד
אצלי, כמו אצל Nemesis, היתה התחלה מזעזעת, אבל אחרי זמן מה זה התחיל להסתדר,
רכיב הWifi הוא באמת לא מספיק טוב לדעתי, וגם כיום עושה בעיות, אבל בגדול זה עובד