Philips Hue קניה מחו"ל..

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
smargi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 391
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

רציתי לדעת האם מוצרים של Philips Hue שנקנים בחו"ל בארצות הברית ואירופה מתאים למוצרים שנקנו בארץ והאם הם יתחברו אחד לשני..? כלומר האם ה-bridge שנקנה בארץ יתחבר למפסקים שנקנים בארצות הברית למשל ומה לגבי המנורות..?

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #2 

אני קניתי נורות מאמאזון אירופה שעבדו עם בלום סטארטר קיט שנקנה בארהב. אתה לא יכול לקנות נורות בארהב כי הן רשמית לא נתמכות מבחינת חשמל. אנשים דווקא כתבו שעובד אבל לך תדע כמה הנורות יחזיקו כי לא ברור אם זה אמור לעבוד ככה או שזה מעמיס על הנורה בצורה כלשהי.... אני אוודא מחר מאיזה מדינות רכשתי

smargi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

ומה לגבי ציוד נלווה שנקנה בארצות הברית כמו מתגים לקיר שאינם עובדים על חשמל של סדרת ה-PHILIPS HUE האם הם יתיאמו למנורות והציוד שנקנה בישראל...? מבחינת תדרים וכו'...?

Grappa
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2567
שם מלא: Grappa
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 390 פעמים

שליחה #4 

@smargi
·
יש לפיליפס 2 סוגי מתגים לקיר (אם אני זוכר נכון)
כולם עובדים בZigBee והתדר זהה בכל העולם

Philips Hue tap switch
עובד על אנרגיה קינטית ולא מחובר לחשמל ולכן אין בעיה לרכוש בחול

Philips Hue dimmer switch
עובד עם סוללה ולכן אין בעיה לרכוש בחול.

לגבי הנורות יש לשים לב לתאימות למתח 220-240V ולתדר 50HZ.
ישנם גופי תאורה המגיעים עם ספקים חיצוניים ועד כמה שידוע לי הספקים נתמכים בכל מקום בעולם.
ברור שכל מה שירכש באירופה יתאים לארץ.

לגבי הרכזת Philips Hue bridge אין בעיה הספק החיצוני נתמך בכל המדינות.

שימו לב יש רכזת חדשה וסדרה חדשה של נורות (עוצמת אור גבוהה יותר ודיוק בדימר) אז עדיף לרכוש את העדכני ביותר.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

מבחינת אלחוט המתגים עובדים עם הפרוטוקול של המנורות והנורות כך שאם זה אחיד בכל העולם אז זה כולל את המתגים. מבחינת חשמל שני המתגים לא צריכים חשמל. טאפ מקבל את כוחו מתזוזה. הדימר עובד על סוללות. כמו שנאמר יש דור שני גם של נורות וגם של מח. לא הבדלים גדולים. ההבדל העיקרי ואולי היחיד הוא התממשקות המח החדש עם סירי של אפל. המח החדש מרובע. הישן היה עגול. עד כמה שאני זוכר כל מה שמגיע עם ספק חיצוני מאז ומתמיד היה 110 וגם 220. עוד מהתקופה של ה living colors

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #6 

כל המנורות שלי נרכשו מאירופה והסיבה היא שראיתי שמספר ה SKU של פיליפס שונה בין ארה"ב לאירופה. לא רציתי להסתכן ולכן רכשתי מאנגליה. בדיעבד שחטו והריצו אותי במכס כך שהיום הייתי משלם את הסכום שרוצים בארץ בלי להצטער יותר מידי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

אם אתה רק בשלב של ההתעניינות ולא לחוץ אז שווה לך אולי להמתין בסבלנות כי לפעמים יש עליהם מבצעים. בסוף שנה שעברה כמעט בכל האמאזונים באירופה היה מבצע יומי של בסטארטר קיט עם הנורות (אפילו החדש) והמחיר במקום 200 יורו היה בסביבות 130 140. לא הייתי קונה בארץ בכל מקרה כי אפשר להזמין מאמאזונים יותר בזול עם מחיר סופי אז לא כל כך ברורה לי ההערה שהייתה פה הריצו אותי במכס. אמאזון מגיע עד הביית. הם משחררים במכס.

smargi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

לצורך העניין מה משנה ה-SKU של המוצר לפי מה שהבנתי פה לא משנה איפה אתה קונה בעולם תקן ה-ZIGBEE עובד אצל כולם בתדר זהה אז מה השוני ממדינה למדינה במוצרים המשלימים חוץ מהנורות שעובדות בארצות הברית על חשמל שונה..?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #9 

היות ולי אין קשרים בחברת פיליפס לא יכלתי לברר מה ההבדל בדיוק בין הדגמים האירופאים ואלו המיועדים לארה"ב. היות וזה נקנה לפני כמה שנים והיה יקר בטירוף, לא רציתי להיות שפן הנסיונות הישראלי הראשון, אז הלכתי על בטוח.

במקרה שלי אמזון לא שלחו לארץ. היום אולי זה שונה
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #10 

בזמנו בדקתי ומבחינת המנורות אין הבדלים (וזה מגובה בדיווחים של משתמשים).

עם זאת, בפועל יצא עבורי הכי משתלם להזמין את הקיט של הבקר והנורות הצבעוניות מאמזון גרמניה במבצע Black Friday.

לאחר מכן הוספתי נורות Hue White שגם במקרה זה היה הכי משתלם לרכוש מאמזון גרמניה, ללא מבצע.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”