אשמח לקבל חוות דעת רגע לפני רכישת מיני פיסי.
שלום לכולם,
אני מעוניין לרכוש מחשב מיני פיסי חזק,
שבא על חשבון מחשב נייח ישן.
אני רוצה שהוא יצליח להריץ משחקים,
כגון פרו,פיפא,
שיהיה לו כרטיס רשת אלחוטי שתומך בגלישה של 100 מגה,
בלוטוס כמובן.
והאם יש אפשרות במקום ווינדוס 10 לקחת ווינדוס 8.1
אני מצרף לינק למחשב שאני רוצה לקנות.
Windows Mini pc i7 Barebone HTPC Intel Nuc Fanless Computer Broadwell 5Gen Core i7 5500U i5 5257U Graphics Iris 6100 5500 Wifi
http://s.aliexpress.com/bieMfMRB
אשמח לדעת כמה מיסים אני אמור לשלם,
אשמח לקבל חוות דעת לפני שאני מזמין,
תודה רבה למומחים.
אני מעוניין לרכוש מחשב מיני פיסי חזק,
שבא על חשבון מחשב נייח ישן.
אני רוצה שהוא יצליח להריץ משחקים,
כגון פרו,פיפא,
שיהיה לו כרטיס רשת אלחוטי שתומך בגלישה של 100 מגה,
בלוטוס כמובן.
והאם יש אפשרות במקום ווינדוס 10 לקחת ווינדוס 8.1
אני מצרף לינק למחשב שאני רוצה לקנות.
Windows Mini pc i7 Barebone HTPC Intel Nuc Fanless Computer Broadwell 5Gen Core i7 5500U i5 5257U Graphics Iris 6100 5500 Wifi
http://s.aliexpress.com/bieMfMRB
אשמח לדעת כמה מיסים אני אמור לשלם,
אשמח לקבל חוות דעת לפני שאני מזמין,
תודה רבה למומחים.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20186
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
לא ממליץ לקנות את המחשבים של איגלובל עם IRIS 6100. הם פולטים הרבה יותר חום מהמעבדים הרגילי 28W מול 15W ועלולים להתחמם יותר מדי ולהגביל ביצועים. עדיף לקחת אחד עם מעבד רגיל, עם סיומת 0U ולא 7U.
מעבר לזה, לא יודע איזה גרסה של פיפא אתה רוצה להריץ, אבל לא נראה לי שעל המעבדים הרגילים תוכל להריץ את הגרסאות מהשנים האחרונות באיכות סבירה - אולי אני טועה, אבל הליבה הגראפית שלהם בסיסית יחסית מבחינת ביצועים.
לגבי כ.רשת אלחוטי, הוא תומך ב5G אבל אני דיי בטוח שהוא עדיין יעבוד רק בתקן N.
מה שכן, תמיד אפשר לקנות כרטיס חדש בנפרד שיתמוך ב 802.11AC. אם אתה באמת חייב לקבל מקסימום ביצועים מהרשת האלחוטית. (כמובן אתה צריך ראוטר שתומך בזה גם)
EGLOBAL בד"כ שולחים את המחשבים שלהם דרך DHL עם הצהרת ערך נמוכה שלא דורשת ממך תשלום מסים כלשהם, אבל כמובן אף אחד לא יכול להתחייב על זה ב-100%. הסיכוי נמוך שהמחשב ייתפס.
EGLOBAL לא מספקת מערכת הפעלה, עד כמה שידוע לי. מקסימום יתקינו לך גרסה לא מאוקטבת או פרוצה של וינדוס.
אני מניח שאתה יכול פשוט לדבר איתם ולשאול מה הם יכולים לעשות, באופן כללי לא חושב שישנה להם אם תקח את וינ8, למרות שאם כבר אז כבר. 10 עדיף על 8.
מעבר לזה, לא יודע איזה גרסה של פיפא אתה רוצה להריץ, אבל לא נראה לי שעל המעבדים הרגילים תוכל להריץ את הגרסאות מהשנים האחרונות באיכות סבירה - אולי אני טועה, אבל הליבה הגראפית שלהם בסיסית יחסית מבחינת ביצועים.
לגבי כ.רשת אלחוטי, הוא תומך ב5G אבל אני דיי בטוח שהוא עדיין יעבוד רק בתקן N.
מה שכן, תמיד אפשר לקנות כרטיס חדש בנפרד שיתמוך ב 802.11AC. אם אתה באמת חייב לקבל מקסימום ביצועים מהרשת האלחוטית. (כמובן אתה צריך ראוטר שתומך בזה גם)
EGLOBAL בד"כ שולחים את המחשבים שלהם דרך DHL עם הצהרת ערך נמוכה שלא דורשת ממך תשלום מסים כלשהם, אבל כמובן אף אחד לא יכול להתחייב על זה ב-100%. הסיכוי נמוך שהמחשב ייתפס.
EGLOBAL לא מספקת מערכת הפעלה, עד כמה שידוע לי. מקסימום יתקינו לך גרסה לא מאוקטבת או פרוצה של וינדוס.
אני מניח שאתה יכול פשוט לדבר איתם ולשאול מה הם יכולים לעשות, באופן כללי לא חושב שישנה להם אם תקח את וינ8, למרות שאם כבר אז כבר. 10 עדיף על 8.