שלום, אני לא יודע אם זה תת הפורום המתאים אבל חשבתי להתחיל כאן.
יש לי דונגל DVB סיני שעובד פשוט מעולה בחיבור USB2 אבל מקריס את כל מערכת ההפעלה כשמחברים אותו לחיבור USB3 ומנסים לעשות סריקה לערוצים או צפיה בערוץ מרשימה שייבאתי.
לצערי במחשב ה-HTPC שלי יש רק כניסות USB3 ואין דרך "לשנמך" את הכניסות ל-USB2 כי היצרן ביטל את האפשרות הזאת ב-BIOS.
האם מישהו נתקל בבעיה הזאת והאם יש פתרון? היצרן מן הסתם לא מעדכן את הדרייברים אבל אולי יש למישהו פה ניסיון עם דונגל/דרייבר שעובד טוב עם USB3?
דונגל DVB למחשב לא עובד עם USB3
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
נסה אולי לעדכן את הדרייבר של ה-Chipset שלך.tomllic כתב:שלום, אני לא יודע אם זה תת הפורום המתאים אבל חשבתי להתחיל כאן.
יש לי דונגל DVB סיני שעובד פשוט מעולה בחיבור USB2 אבל מקריס את כל מערכת ההפעלה כשמחברים אותו לחיבור USB3 ומנסים לעשות סריקה לערוצים או צפיה בערוץ מרשימה שייבאתי.
לצערי במחשב ה-HTPC שלי יש רק כניסות USB3 ואין דרך "לשנמך" את הכניסות ל-USB2 כי היצרן ביטל את האפשרות הזאת ב-BIOS.
האם מישהו נתקל בבעיה הזאת והאם יש פתרון? היצרן מן הסתם לא מעדכן את הדרייברים אבל אולי יש למישהו פה ניסיון עם דונגל/דרייבר שעובד טוב עם USB3?...
·רעיון מצוין וגם ניסיתי את זה, אבל לא ניתן להסיר/לעדכן את הדרייבר של מיקרוסופט.NegativeIQ כתב:נסה אולי לעדכן את הדרייבר של ה-Chipset שלך..........
בעדכון הוא טוען שיש לי את הדרייבר החדש. הסרה פשוט לא אפשרית.