גובה מינימאלי של נישה בשביל מכונת כביסה ומייבש - 169.2 ס"מ מספיק?
שלום ,
מכיוון שהנגר שעשה לי את הארון בחדר הכביסה עשו עבודה מאד גרועה (חברת וולבד - לא ממליץ לעבוד איתם בשום פנים ואופן ואשמח לספק מידע בפרטי בלי שום קשר לפוסט) נוצר מצב שבנישה של מכונת הכביסה והמייבש יש בחלק הכי נמוך 169.2 ס"מ (כן , הארון שמעל מותקן עקום).
רציתי לשאול האם הגובה הזה מספיק , מכונת הכביסה שיש לנו היום היא של סמסונג בגובה סטנדרטי של 85 ס"מ והמייבש שאני שוקל לקנות הוא של סימנס Siemens WT46B200 ובמפרט רשום שהוא 84.2 ס"מ גובה.
מכיוון שאני ממש לא רוצה ליצור קשר שוב עם הנגר כדי לבקש ממנו להגיע להגביה את הארון שמעל המייבש (לעתיד) רציתי לשאול האם יספיקו לי 169.2 ס"מ (שזה בדיוק 85+84.2).
כמו כן , אני שם לב שמכונת הכביסה עומדת על רגליים מתברגות כאלו , האם אפשר להבריג את הרגליים האלו עד הסוף וכך בעצם להנמיך את מכונת הכביסה בס"מ נוסף?
תודה על העזרה.
מכיוון שהנגר שעשה לי את הארון בחדר הכביסה עשו עבודה מאד גרועה (חברת וולבד - לא ממליץ לעבוד איתם בשום פנים ואופן ואשמח לספק מידע בפרטי בלי שום קשר לפוסט) נוצר מצב שבנישה של מכונת הכביסה והמייבש יש בחלק הכי נמוך 169.2 ס"מ (כן , הארון שמעל מותקן עקום).
רציתי לשאול האם הגובה הזה מספיק , מכונת הכביסה שיש לנו היום היא של סמסונג בגובה סטנדרטי של 85 ס"מ והמייבש שאני שוקל לקנות הוא של סימנס Siemens WT46B200 ובמפרט רשום שהוא 84.2 ס"מ גובה.
מכיוון שאני ממש לא רוצה ליצור קשר שוב עם הנגר כדי לבקש ממנו להגיע להגביה את הארון שמעל המייבש (לעתיד) רציתי לשאול האם יספיקו לי 169.2 ס"מ (שזה בדיוק 85+84.2).
כמו כן , אני שם לב שמכונת הכביסה עומדת על רגליים מתברגות כאלו , האם אפשר להבריג את הרגליים האלו עד הסוף וכך בעצם להנמיך את מכונת הכביסה בס"מ נוסף?
תודה על העזרה.
כן , אני תכננתי מראש שיהיה בדיוק 170 ס"מ , מאמין שמספיק פעם אחת לחבר הכל ומקווה לא להצטרך להוציא את המכונות שוב פעם החוצה , לפחות לא עד שהם ילכו לעולמן ויוחלפו בחדשות.JEXY כתב:כמו חניית לחץ בתל אביב, בטוח תשפשף את המכונות, ריצוף ונגרות...
אצלי הגובה של שני המכשירים 169.5 ס"מ ומדף מעל ב190 ס"מ, נוח מאוד לגישה לשקע חשמל ושינוי עתידי....
בכל מקרה ,השאלה היא אם אני יכול לקצר קצת את הרגליים של מכונת הכביסה , כי אם כן אז אני חושב שבוודאות המייבש יכנס והכל יהיה בסדר.
אני מדבר על הרגליים שנראות כמו בתמונה הזו
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
1.אתה יכול לקצר את הרגליים כמה שאתה רוצה בתנאי שאתה נעזר בפלס שמאל-ימין וקדימה-אחורה אחרת המכונה תתחיל לרקוד לך בזמן הסחיטה
2.אם חסר לך גובה אתה יכול להוריד את המכסה העליון של המייבש שגובהו כ- 2.5 ס"מ.ואם אתה בכל אופן צריך את המשטח למעלה לאכסון דברים שונים אתה יכול להתאים פלטה מדיקט דק שתעשה את אותה עבודה כמו הפלטה המקורית
2.אם חסר לך גובה אתה יכול להוריד את המכסה העליון של המייבש שגובהו כ- 2.5 ס"מ.ואם אתה בכל אופן צריך את המשטח למעלה לאכסון דברים שונים אתה יכול להתאים פלטה מדיקט דק שתעשה את אותה עבודה כמו הפלטה המקורית
קראתי שלא ממש מומלץ לפרק את המכסה הזה.קרוקס44 כתב:1.אתה יכול לקצר את הרגליים כמה שאתה רוצה בתנאי שאתה נעזר בפלס שמאל-ימין וקדימה-אחורה אחרת המכונה תתחיל לרקוד לך בזמן הסחיטה
2.אם חסר לך גובה אתה יכול להוריד את המכסה העליון של המייבש שגובהו כ- 2.5 ס"מ.ואם אתה בכל אופן צריך את המשטח למעלה לאכסון דברים שונים אתה יכול להתאים פלטה מדיקט דק שתעשה את אותה עבודה כמו הפלטה המקורית...
ומעל המייבש זה לא מדף , זה ארון גדול