הקלטה של רדיו על hauppaugge pvr 150 mce
שלום וברכה,
בשעה טובה קניתי את ה- PVR 150 MCE ,והתקנתי אותו על המחשב שלי.
במחשב שלי יש XP רגיל,ולמרות זאת,הצלחתי להפעיל את האפליקציות,
לקלוט שידורים,לבצע הקלטות,ואפילו תכנתתי את ה- IR blaster שמגיע איתו כדי להעביר ערוצים בממיר.
הבעיה היחידה היא הקלטת רדיו - אמנם ,אני מצליח להפעיל את הרדיו במכשיר,ולמצוא תחנות (עובד יופי), אבל ,ראיתי שאם אני רוצה להקליט דרך זה,צריך לרכוש מ- HaupPauge מוצר נוסף ,ושאין אפשרות לנסות אם זה עובד.
השאלה שלי:
האם אתם מכירים תוכנות/כלים שמשתלבים עם הכרטיס הזה ,ומאפשרים הקלטת רדיו לקבצי קול (בפורמט MP3 ,או MP4)?
לתשובתכם אודה
בשעה טובה קניתי את ה- PVR 150 MCE ,והתקנתי אותו על המחשב שלי.
במחשב שלי יש XP רגיל,ולמרות זאת,הצלחתי להפעיל את האפליקציות,
לקלוט שידורים,לבצע הקלטות,ואפילו תכנתתי את ה- IR blaster שמגיע איתו כדי להעביר ערוצים בממיר.
הבעיה היחידה היא הקלטת רדיו - אמנם ,אני מצליח להפעיל את הרדיו במכשיר,ולמצוא תחנות (עובד יופי), אבל ,ראיתי שאם אני רוצה להקליט דרך זה,צריך לרכוש מ- HaupPauge מוצר נוסף ,ושאין אפשרות לנסות אם זה עובד.
השאלה שלי:
האם אתם מכירים תוכנות/כלים שמשתלבים עם הכרטיס הזה ,ומאפשרים הקלטת רדיו לקבצי קול (בפורמט MP3 ,או MP4)?
לתשובתכם אודה
שלום,udif כתב:אמנם עבר המון זמן מאז שהפעלתי אותו לאחרונה, אבל למיטב זכרוני, הכרטיס עם התוכנה הסטנדרטית של Hauppauge כולל scheduler שיודע גם להקליט שידורי רדיו....
אולי בגרסאות ישנות - לא בחדשה.
במקרה זה ,אפשר להקליט,אבל צריך לרכוש את התוכנה בעוד 10$.
קניתי אצל מישהו מיקירי האתר.mzs כתב:היכן קנית?
האם קיבלת שלט ו IR BLASTER ?
באיזה מחיר?
...
קיבלתי שלט ו- IR BLASTER אחד שמתאים ל- MCE.
מבחינת חומרה,קיבלתי כרטיס יותר טוב מה- 150 הרגיל.
מבחינת תוכנות - אין לי MCE ,אז אפשר לומר שכלום.
את כל ה"תפירות" עשיתי בסיוע של אנשים,כולל חיפושים בפורום הזה,ביחד עם common sence.
לגבי השלט - אני לא משתמש בו,ולא ברור לי כרגע למה צריך אותו,מאחר ואין לי HTPC אלא
סתם PVR.
אולי בעתיד...
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2083
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
התוכנה בתשלום שאתה מדבר עליה היא WinTV Audio Recorder 2.3.3 אני מניח (פעם ראשונה שנתקלתי בה).
תסתכל ב-
http://www.shspvr.com/pvr2_drv-apps.html
תחת Lite-CD תמצא פרוט. אם אני זוכר נכון אזי "Hauppauge Radio/TV Scheduler 2.4.24158 אמור לעשות את העבודה.
תסתכל ב-
http://www.shspvr.com/pvr2_drv-apps.html
תחת Lite-CD תמצא פרוט. אם אני זוכר נכון אזי "Hauppauge Radio/TV Scheduler 2.4.24158 אמור לעשות את העבודה.