בעיה בטלוויזיה של LG 42pt250 נדלקת ונכבית ישר
אז אני פתחתי מאחורה כי ראיתי שבכמה אתרים צריך רק להחליף כמה קבלים וזה יכול לעבוד..
אז ניסיתי את זה אני פותח את הספק כוח וגיליתי שהוא שבור קצת(ניסיתי להעלות תמונה) קיצר אני לא יודע אם זאת הבעיה..
ובגלל זה אני שואל פה מה לעשות האם להזמין מאיבי את החלק ב450 שקלים.. או לחכות חודש חודשיים שלוש ולקנות חדשה.. הקטע הוא שאני מפחד להזמין ואז זה עדיין לא יעבוד ומה עשיתי פה?
אז ניסיתי את זה אני פותח את הספק כוח וגיליתי שהוא שבור קצת(ניסיתי להעלות תמונה) קיצר אני לא יודע אם זאת הבעיה..
ובגלל זה אני שואל פה מה לעשות האם להזמין מאיבי את החלק ב450 שקלים.. או לחכות חודש חודשיים שלוש ולקנות חדשה.. הקטע הוא שאני מפחד להזמין ואז זה עדיין לא יעבוד ומה עשיתי פה?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
אם תוכל להעלות תמונות ברורות ברזולוציה גבוהה של הנזק ל www.imgur.com נוכל לנסות לעזור.
בעיקרון אם המסך נדלק ואז נכבה אז קיים סיכוי שזאת בעיה בספק, אבל זאת יכולה להיות בעיה של קצר באחד מהלוחות האחרים שגורם לעומס יתר על הספק והוא נכבה.
בלי בדיקה מעמיקה או פשוט ניסיון החלפה יהיה כמעט בלתי אפשרי להגיד מה התקלה.
בעיקרון אם המסך נדלק ואז נכבה אז קיים סיכוי שזאת בעיה בספק, אבל זאת יכולה להיות בעיה של קצר באחד מהלוחות האחרים שגורם לעומס יתר על הספק והוא נכבה.
בלי בדיקה מעמיקה או פשוט ניסיון החלפה יהיה כמעט בלתי אפשרי להגיד מה התקלה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אם אתה קורא לזה תמונה איכותית ברזולוציה גבוהה אז כנראה שיש לנו הבנה קצת שונה בנושא...
בגדול נראה כמו כמה שריטות על גבי הלוח, מה שלא באמת יגרום לבעיה.
בגדול נראה כמו כמה שריטות על גבי הלוח, מה שלא באמת יגרום לבעיה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אם יש שבר\סדק פיסי בלוח (כי בתמונה פשוט לא רואים כלום) אז אכן זה יכול לגרום לבעיות, מן הסתם.
במצב כזה צריך להתחיל מהחלפת הלוח.
כמובן אם יש לך חוש טכני ממש טוב או התמצאות באלקטרוניקה, לצורך בדיקה אפשר לעשות גישור לקווים הפגועים (במידה והם לא רבים) ולראות אם זה פותר את הבעיה או לא. כל זה לא סיפור טריוויאלי, אם אתה לא יודע בדיוק מה אתה עושה לא הייתי נכנס לזה.
במצב כזה צריך להתחיל מהחלפת הלוח.
כמובן אם יש לך חוש טכני ממש טוב או התמצאות באלקטרוניקה, לצורך בדיקה אפשר לעשות גישור לקווים הפגועים (במידה והם לא רבים) ולראות אם זה פותר את הבעיה או לא. כל זה לא סיפור טריוויאלי, אם אתה לא יודע בדיוק מה אתה עושה לא הייתי נכנס לזה.