האם אפשר להשתמש בקודי(לצפייה בסרטים) גם ללא חיבור לרשת?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
ברור, אתה יכול פשוט לנגן את קבצי הוידאו שיש לך בדיסק. למען האמת כשקודי מותקן בלי תוספים בכלל זה בערך כל מה שהוא יודע לעשות.maor23 כתב:שלום חברים
הייתי רוצה לדעת האם אפשר לצפות בסרטים/סדרות גם ללא חיבור לרשת?...
מה שכן שים-לב שבלי חיבור לאינטרנט לא יהיה לך כל מיני תוספות כמו תקצירים, מידע נוסף וכו'.
·אני מדבר על האפליקציה בטלפון.. יש אופציה לזה?NegativeIQ כתב:ברור, אתה יכול פשוט לנגן את קבצי הוידאו שיש לך בדיסק. למען האמת כשקודי מותקן בלי תוספים בכלל זה בערך כל מה שהוא יודע לעשות.......
מה שכן שים-לב שבלי חיבור לאינטרנט לא יהיה לך כל מיני תוספות כמו תקצירים, מידע נוסף וכו'....
כי אתמול ניסיתי וזה לא נתן לי, אולי צריך להגדיר משהו בהגדרות?
·אז יש אופציה לתוספים של סרטים מובנים עם תרגום שלא דורשים אונליין?שי-כ כתב:אני לא יודע מה יש בחבילה של TheWiz, אבל כל תוסף שמריץ סרטים און ליין, מן הסתם לא יעבוד בלי אינטרנט. כמו שלא תוכל לגלוש באתרי אינטרנט ללא אינטרנט......
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
לא, אין תוספים כאלה
אם אתה חסר אינטרנט אז אתה צריך שהתוכן יישב מקומית איפה שקודי יושב. במקרה של טלפון סלולרי הוא צריך לשבת על המכשיר עצמו או על כרטיס SD שקודי יוכל לראות. אז אפשר להגדיר את התיקיה שבה נמצא הסרט בתור מקור וידאו.
קודי יודע לקחת מכל מקום שתתן לו. אם זה מקומית על ה-HDD (מחשב) או בתוך מכשיר כמו טאבלט/טלפון או דרך הרשת (דרך SHARING) בתוך הבית או דרך האינטרנט (וזה דרך תוספים).
קודי יודע לקחת מכל מקום שתתן לו. אם זה מקומית על ה-HDD (מחשב) או בתוך מכשיר כמו טאבלט/טלפון או דרך הרשת (דרך SHARING) בתוך הבית או דרך האינטרנט (וזה דרך תוספים).
Re: לא, אין תוספים כאלה
·זה אומר שאצטרך להוריד סרטים ידנית בשביל להריץ אותו דרך שם נכון?voguemaster כתב:אם אתה חסר אינטרנט אז אתה צריך שהתוכן יישב מקומית איפה שקודי יושב. במקרה של טלפון סלולרי הוא צריך לשבת על המכשיר עצמו או על כרטיס SD שקודי יוכל לראות. אז אפשר להגדיר את התיקיה שבה נמצא הסרט בתור מקור וידאו.
קודי יודע לקחת מכל מקום שתתן לו. אם זה מקומית על ה-HDD (מחשב) או בתוך מכשיר כמו טאבלט/טלפון או דרך הרשת (דרך SHARING) בתוך הבית או דרך האינטרנט (וזה דרך תוספים)....