Tannoy DC100 & Luxman LV-102
הוצאתי מהמחסן את מערכת הסטריאו הישנה שלי (בת 30) שלא היתה בשימוש כ 10 שנים ויש לי כמה שאלות:
- האם צריך להחליף משהו ברמקולים אחרי כל כך הרבה שנים או עדיף לקנות חדשים?
- למי שמכיר את הרמקולים האלה כמה כסף צריך להוציא על רמקולים חדשים בכדי לקבל רמה דומה לרמקולים הישנים שלי?
תודה
- האם צריך להחליף משהו ברמקולים אחרי כל כך הרבה שנים או עדיף לקנות חדשים?
- למי שמכיר את הרמקולים האלה כמה כסף צריך להוציא על רמקולים חדשים בכדי לקבל רמה דומה לרמקולים הישנים שלי?
תודה
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
הרמקולים והמגבר שברשותך טובים באופן בסיסי, ואין צורך אובייקטיבי להחליף אותם אם הם תקינים, אלא אם כן אתה רוצה כיום דברים שאין להם (בעיקר המגבר), כגון שלט רחוק, כניסות דיגיטליות או חיבור לרשת. אבל רמקולים ומגבר בלבד זה עדיין לא מערכת סטריאו... אילו מקורות השמעה יש שם? או באילו מקורות אתה משתמש היום ותרצה לחבר לשם?
.Anything can be done, but it's only done if it's done
קניתי בארץ ועלה לי 165 ש"חzion12 כתב:כרגע מחובר עם נגן CD איכותי אבל רוב המוסיקה היום על המחשב והטלפון כך שצריך אמצעי לנגן ממכשירים אלה. חשבתי להזמין LOGITECH BLUETOOTH AUDIO ADAPTER מ EBAY ב50$. אשמח לקבל המלצה על משהו איכותי יותר אם ישנו....
יש איכותיים יותר, לא במחיר הזה...
לפי מה שהצלחתי לקרוא באינטרנט כנראה שהאיכות ממש לא משהו ועדיף לקנות DAC יעודי או כרטיס קול חיצוני ללא בלוטות. העניין שהטובים ממש יקרים ונראה שעדיף לקנות מגבר חדש שכולל בפנים DAC ו BLUETOOTH. לחילופין מצאתי כרטיס קול חיצוני של אסוס U7 שמכר בארץ ב 450 שח ויש עליו ביקורות מדהימות וגם בניתונים היבשים כמו אחוז עיוותים ורעש הוא מקביל למוצרים שעולים אלפי שקלים. נראה לי פשרה ראויה.