איך אני מוסיף תקייה לדוגמא " Live show " במסך הראשי בקודי כמו : תמונות
להוסיף תיקיות אישיות זה תלוי בסקין.
להוסיף "TV Series" "Movies" אתה יכול ע"י הוספת תיקיות ל "Files" תחת "Video".
זאת אומרת תיכנס לקבצים בוידאו > הוספת מקור > בחר את התיקיה המיועדת (סרטים, סדרות) הגדר תוכן/מנוע חיפוש כגון TVDB וכ"ו אחרי הסריקה שקודי יבצע תיווצר לך תיקיה של התוכן המיועד.
להוסיף "TV Series" "Movies" אתה יכול ע"י הוספת תיקיות ל "Files" תחת "Video".
זאת אומרת תיכנס לקבצים בוידאו > הוספת מקור > בחר את התיקיה המיועדת (סרטים, סדרות) הגדר תוכן/מנוע חיפוש כגון TVDB וכ"ו אחרי הסריקה שקודי יבצע תיווצר לך תיקיה של התוכן המיועד.
Avia Yefet.
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
בכל סקין: וידאו-קבצים-הוספת מקור (זה לסרטים, סדרות, הופעות)
מוזיקה-הוספת מקור (זה למוזיקה, לאחר ההוספה יש לעשות על התיקייה קליק ימני ו-סרוק לספריה)
תמונות - הוספת מקור (לתמונות, לאחר מכן כנס לתיקייה והתוכן של התיקייה יסרק לספריה)
מוזיקה-הוספת מקור (זה למוזיקה, לאחר ההוספה יש לעשות על התיקייה קליק ימני ו-סרוק לספריה)
תמונות - הוספת מקור (לתמונות, לאחר מכן כנס לתיקייה והתוכן של התיקייה יסרק לספריה)
·זהו אני לוחץ הוספת מקור להופעות והוא לא מוסיף לי במסך הראשי ספרית הופעות חיות .RafalovitchTom כתב:בכל סקין: וידאו-קבצים-הוספת מקור (זה לסרטים, סדרות, הופעות)
תמונות - הוספת מקור (לתמונות, לאחר מכן כנס לתיקייה והתוכן של התיקייה יסרק לספריה)...
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
·אין באמת הופעות בקודי - זה קליפיםmoshebit כתב:·זהו אני לוחץ הוספת מקור להופעות והוא לא מוסיף לי במסך הראשי ספרית הופעות חיות ..........
בכל תיקיה שהוספת אתה צריך להגדיר את הסקרייפר המתאים (במקרה זה קליפים)
יש תיקון לסקרייפר של בני .... המממ.... זה אי שם בהיסטוריה בפייס.... חחח לך תמצא את זה
·אני השתמש בסקרייפר הרגיל של קליפים , מה הכוונה של "בני" יש גם בעברית ?RafalovitchTom כתב:·אין באמת הופעות בקודי - זה קליפים......
בכל תיקיה שהוספת אתה צריך להגדיר את הסקרייפר המתאים (במקרה זה קליפים)
יש תיקון לסקרייפר של בני .... המממ.... זה אי שם בהיסטוריה בפייס.... חחח לך תמצא את זה...