זקוק לפתרון בנוגע למערכת קולנוע ביתית לסלון
אז שלום לכולם, שמי תמיר ואני אצטרך את עזרתכם בבחירת פיתרון למערכת קולנוע ביתית לסלון.
מאז ומתמיד האמנתי שלעולם לא יהיה תחליף למערכת רמקולים "מלאה" הכוללת רסיבר, רמקולים וסאב אך עקב חוסר תקציב וגם בעיות אסטטיות אני כנראה אאלץ להתפשר לכיוון סאונד בר.
קראתי קצת מאמרים והלכתי לשמוע כמה מערכות של חברות כמו LG, Samsung ו JBL.
התקציב שלי הינו 1500 ש"ח.
מערכת סאונד בר אחת שהייתה נשמעת לי טוב היא ה JBL SB400.
*יש לציין שרוב הסרטים שאני רואה הם דרך כונן קשיח, הטלווזיה היא UE50H6400 והפורמט נע בין 720P ל 1080P אז חשוב שהסאונד בר יתמוך ב DTS למיטב הבנתי כדי שאוכל באמת לשמוע באיכות.
הבנתי שבמידה והסלון שלי כולל הרבה חלל פתוח הסאונד בר בעצם יהיה הרבה פחות אפקטיבי מבחינת האפקט שלו. מה באמת ניתן לעשות עם זה? ואם זה בכלל נכון.
האמת דבר נוסף שחשבתי לעשות, למרות שכנראה זה יסבך את כל העניין של החוטים שממנו רציתי להימנע הוא מערכת 5.1 של רמוקלים קטנים לתלייה, אפילו יד שנייה אם יש משהו מומלץ שמישהו ראה.
ובמידה ובסוף באמת אאלץ לקנות סאונד בר, רציתי לדעת איזה דגמים נחשבים מומלצים, הבנתי שיש כאלו שעדיף להזמין מאייבי או אמזון.. בקיצור אני דיי אבוד וצריך עזרה לעשות סדר בדברים, אשמח לכל עזרה שהיא! תודה מראש לכולם.
מאז ומתמיד האמנתי שלעולם לא יהיה תחליף למערכת רמקולים "מלאה" הכוללת רסיבר, רמקולים וסאב אך עקב חוסר תקציב וגם בעיות אסטטיות אני כנראה אאלץ להתפשר לכיוון סאונד בר.
קראתי קצת מאמרים והלכתי לשמוע כמה מערכות של חברות כמו LG, Samsung ו JBL.
התקציב שלי הינו 1500 ש"ח.
מערכת סאונד בר אחת שהייתה נשמעת לי טוב היא ה JBL SB400.
*יש לציין שרוב הסרטים שאני רואה הם דרך כונן קשיח, הטלווזיה היא UE50H6400 והפורמט נע בין 720P ל 1080P אז חשוב שהסאונד בר יתמוך ב DTS למיטב הבנתי כדי שאוכל באמת לשמוע באיכות.
הבנתי שבמידה והסלון שלי כולל הרבה חלל פתוח הסאונד בר בעצם יהיה הרבה פחות אפקטיבי מבחינת האפקט שלו. מה באמת ניתן לעשות עם זה? ואם זה בכלל נכון.
האמת דבר נוסף שחשבתי לעשות, למרות שכנראה זה יסבך את כל העניין של החוטים שממנו רציתי להימנע הוא מערכת 5.1 של רמוקלים קטנים לתלייה, אפילו יד שנייה אם יש משהו מומלץ שמישהו ראה.
ובמידה ובסוף באמת אאלץ לקנות סאונד בר, רציתי לדעת איזה דגמים נחשבים מומלצים, הבנתי שיש כאלו שעדיף להזמין מאייבי או אמזון.. בקיצור אני דיי אבוד וצריך עזרה לעשות סדר בדברים, אשמח לכל עזרה שהיא! תודה מראש לכולם.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7407
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
יש לי למכירה רמקולים ג'י בי אל דגם 610 הם אצלי שנה ושומעים בהם יפה וטוב ושמורים ב600 שקל אבל אם אתה מחליט על סאונד בר יואב כתב פה באיזה מקום שהפיליפס 5140 טוב או משהו דומה.
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7407
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
יש לי למכירה רמקולים ג'י בי אל דגם 610 הם אצלי שנה ושומעים בהם יפה וטוב ושמורים ב600 שקל אבל אם אתה מחליט על סאונד בר יואב כתב פה באיזה מקום שהפיליפס 5140 טוב או משהו דומה.
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
אין הרבה מה לעזור, או שתקנה סאונד בר, או יד שנייה ותתחיל עם שני קדמיים ורסיבר וכשתוכל, תקנה סנטר וכו.
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past
.He who controls the future conquers the past