איפה אפשר לקנות שקע הגנה Q-Protector VDPS של Q-trade?
-
Coresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 358
לא מצאתי באינטרנט חנות שמוכרת את השקע הזה, מדובר כאמור בדגם VDPS עם ההשהיה של 10 שניות. ראיתי שהיתה פה בעבר קניה קבוצתית מישפאר יבואנית סוני, אבל הבנתי שמה שהם מחזיקים זה EPS ו-VDP.
מישהו מכיר חנות שמוכרת את ה-VDPS באיזור המרכז, וכמה אמור לעלות שקע כזה?
http://www.qtrade-intl.co.il/%D7%A9%D7% ... %D7%9C.htm
מישהו מכיר חנות שמוכרת את ה-VDPS באיזור המרכז, וכמה אמור לעלות שקע כזה?
http://www.qtrade-intl.co.il/%D7%A9%D7% ... %D7%9C.htm
-
Coresh
-
- חבר פעיל מאוד

מצאתי-חנות BRIMAG ברחוב הסדן 3, חולון
238 ש"ח ל-VDPS בצבע לבן, וקיבלתי אפילו הנחה על המחיר הזה. יש להם גם VDP, ו-EPS
- tomernoy
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 724
השאלה עם יש מוצרים דומים ברשת בזול יותר שעושים את העבודה
-
Coresh
-
- חבר פעיל מאוד

לפי בדיקה וחיפוש בפורום - אין
- tomernoy
-
- עוסק בתחום

אין את זה בשם הזה בכלל בכל הרשת אני בטוח שיש מוצרים דומים בשם אחר שאפשר למצוא בEBAY הרי הם לא המציאו את הגלגל,יתכן ומדובר בכלל במוצר סיני שהיבואן דפק לו איזה שם מפוצץ
אני חושב ששוה לבצע בדיקה מקיפה בנושא
ראיתי שחברת BELKIN עושה מוצרים דומים לא רעים בכלל
אני חושב ששוה לבצע בדיקה מקיפה בנושא
ראיתי שחברת BELKIN עושה מוצרים דומים לא רעים בכלל
- alcd
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3685
היה על זה שרשור גדול
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &start=180
אני אישית לא ראיתי שום בדיקה מקיפה ע"י לאף אחד מהמכשירים הקיימים בשוק.
ולכן כמו בשוק של SECURITY , הכל בגדר של פרנויה
לגבי הQTRADE שכל מתקין מנסה לדחוף בכוח - באמת אין לי שום דעה מקצועית לגבי המוצר - אבל :
1) מתקינים ככל הנראה עושים על זה קצת כסף
2) חברה מכובדת יכולה להשקיע ביותר מאתר HTML של שנות ה90
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &start=180
אני אישית לא ראיתי שום בדיקה מקיפה ע"י לאף אחד מהמכשירים הקיימים בשוק.
ולכן כמו בשוק של SECURITY , הכל בגדר של פרנויה
לגבי הQTRADE שכל מתקין מנסה לדחוף בכוח - באמת אין לי שום דעה מקצועית לגבי המוצר - אבל :
1) מתקינים ככל הנראה עושים על זה קצת כסף
2) חברה מכובדת יכולה להשקיע ביותר מאתר HTML של שנות ה90
- tomernoy
-
- עוסק בתחום

-
Coresh
-
- חבר פעיל מאוד

- alcd
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3685
-
Coresh
-
- חבר פעיל מאוד

42
- none77
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 604
המסקנה מהדיון שהqtrade עדיף על המקבילים לו בארץ. (לא לעומת ups גל סינוס וכו'). עדיף השהייה 4 דקות, לדעתי זה מטריד אישית אני מסתפק ב10 שניות בעקרון דקה זה אופטימלי.
ממכת ברק אף מגן לא מגן,חלקם מגינים מכל מני קפיצות מתח, רצוי גם השהייה ממתח גבוהה נמוך שאת זה המגן הזה עושה בהצלחה, אבל הוא לא מייצב מתח ז"א שאם הניתוק שלו ב170V ויש 172V אין ניתוק, לא יודע כמה מכשירי חשמל רגישים לזה, מייצב מתח דואג שהמתח יהיה בטווח מסויים כל הזמן נגיד בין 220-240V.
יש מייצב מתח בארץ של advice הבחור שבדק בקישור לא המליץ לא זוכר את הסיבה על הדגם הקודם ישנו דגם חדש, לדעתי הוא בלי ניתוק מזרם גבוהה נמוך מדי.
התקשרתי גם לחברה לא קיבלתי תשובה ברורה (להבנתי) אם יש ובאיזה מתחים.
זה המכשיר, השאלה מה קורה מעבר למתח עבודה שלו 184-275V.
http://www.advice.co.il/products.aspx?PcatID=914
overload protection זה עומס יתר, לא קשור לשינוי מתח.
במייצבי מתח יש הפסדי חשמל אני מעריך של 5%, לא היסטרי לידיעה, הוא גם צורך מתח כ7W שהמכשיר מכובה, ומייצר קרינה אלקטרומגנטית, בדר"כ מספיק להתרחק כמטר בשהייה ממושכת. בקיצור המכשיר האולטמטיבי לדעתי מעבר לups גל סינוס זה מייצב מתח עם ניתוק....מצאתי כזה באנגליה הם לא ענו לי במייל מה המתחים של הניתוק, סביר שבמתחי עבודה, אבל כבר נמאס לי מהחפירות של עצמי ונשארתי עם הvdps.
זה המכשיר
http://www.cablematic.co.uk/Automatic-V ... lator-AVR/
ממכת ברק אף מגן לא מגן,חלקם מגינים מכל מני קפיצות מתח, רצוי גם השהייה ממתח גבוהה נמוך שאת זה המגן הזה עושה בהצלחה, אבל הוא לא מייצב מתח ז"א שאם הניתוק שלו ב170V ויש 172V אין ניתוק, לא יודע כמה מכשירי חשמל רגישים לזה, מייצב מתח דואג שהמתח יהיה בטווח מסויים כל הזמן נגיד בין 220-240V.
יש מייצב מתח בארץ של advice הבחור שבדק בקישור לא המליץ לא זוכר את הסיבה על הדגם הקודם ישנו דגם חדש, לדעתי הוא בלי ניתוק מזרם גבוהה נמוך מדי.
התקשרתי גם לחברה לא קיבלתי תשובה ברורה (להבנתי) אם יש ובאיזה מתחים.
זה המכשיר, השאלה מה קורה מעבר למתח עבודה שלו 184-275V.
http://www.advice.co.il/products.aspx?PcatID=914
overload protection זה עומס יתר, לא קשור לשינוי מתח.
במייצבי מתח יש הפסדי חשמל אני מעריך של 5%, לא היסטרי לידיעה, הוא גם צורך מתח כ7W שהמכשיר מכובה, ומייצר קרינה אלקטרומגנטית, בדר"כ מספיק להתרחק כמטר בשהייה ממושכת. בקיצור המכשיר האולטמטיבי לדעתי מעבר לups גל סינוס זה מייצב מתח עם ניתוק....מצאתי כזה באנגליה הם לא ענו לי במייל מה המתחים של הניתוק, סביר שבמתחי עבודה, אבל כבר נמאס לי מהחפירות של עצמי ונשארתי עם הvdps.
זה המכשיר
http://www.cablematic.co.uk/Automatic-V ... lator-AVR/
- moked
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 165
הנושא נטחן רבות באתר חומרה אחר ושם יש מקצוען (שהכינוי שלו 0101010101) .
בהחלט יש הבדל בין Qtrade לבין שקעים שתמצא מסין או שקעים של GP או יונדאי ואחרים הן באיכות הרכיבים והן בביצועים.
האחרונים לא רק שלא מספקים הגנה מספיקה , הם גם עלולים לגרום לשריפה (ועל זה יש סרטוני הדגמה ביוטיוב).
מי שמגן על מכשיר יקר (כגון טלויזיה גדולה) עם מגן של 99 ש"ח שם את כספו על קרן הצבי אבל זה לגיטמי לחלוטין.
עלות המגן של qtrade כ 200 ש"ח . כמובן שדרך המתקין של מכונת כביסה זה קופץ ל 240 )
בהחלט יש הבדל בין Qtrade לבין שקעים שתמצא מסין או שקעים של GP או יונדאי ואחרים הן באיכות הרכיבים והן בביצועים.
האחרונים לא רק שלא מספקים הגנה מספיקה , הם גם עלולים לגרום לשריפה (ועל זה יש סרטוני הדגמה ביוטיוב).
מי שמגן על מכשיר יקר (כגון טלויזיה גדולה) עם מגן של 99 ש"ח שם את כספו על קרן הצבי אבל זה לגיטמי לחלוטין.
עלות המגן של qtrade כ 200 ש"ח . כמובן שדרך המתקין של מכונת כביסה זה קופץ ל 240 )
-
Coresh
-
- חבר פעיל מאוד

בגלל זה קונים ב-BRIMAG בחולון ולא דרך מתקינים תאבי-בצע.
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
תתחדש, מגן מצויין.
רק לוודא מה שאני יודע, המגן לא מגיע עם כבל מאריך כמו שמופיע בתמונה על האריזה, נכון?
רק לוודא מה שאני יודע, המגן לא מגיע עם כבל מאריך כמו שמופיע בתמונה על האריזה, נכון?
- superbizho
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 718
·כן מגיעטלHD כתב:תתחדש, מגן מצויין.
רק לוודא מה שאני יודע, המגן לא מגיע עם כבל מאריך כמו שמופיע בתמונה על האריזה, נכון?...
אתה יכול לבחור דגם ללא כבל.
- raoul
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1210
וואי, באת לי בדיוק בזמן.
קניתי מכונת כביסה והמתקין הציע לי מגן ברקים ב-250 ש"ח - לא לקחתי, הייתי בטוח שהם סתם לוקחים מלא כסף על משהו שעולה לא יותר מ-70 ש"ח .
האם באמת המגן הזה שעולה 220 ש"ח יותר טוב מאילו שקונים ב-ACE ב-70~100 ש"ח.
מאיפה מזמינים את זה? תוכל לתת קישור או טלפון בבקשה?
קניתי מכונת כביסה והמתקין הציע לי מגן ברקים ב-250 ש"ח - לא לקחתי, הייתי בטוח שהם סתם לוקחים מלא כסף על משהו שעולה לא יותר מ-70 ש"ח .
האם באמת המגן הזה שעולה 220 ש"ח יותר טוב מאילו שקונים ב-ACE ב-70~100 ש"ח.
מאיפה מזמינים את זה? תוכל לתת קישור או טלפון בבקשה?
- superbizho
-
- חבר פעיל במיוחד

NAS: Custom made 15TB WD RED
TV: Samsung mu9000 65
Sound 5.1.2: Denon x1400H + SVS ULTRA
- DorS1234
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 387
התקשרתי לרטפון כדי לברר לגבי מגן ברקים.
אמרתי שאני צריך מגן לטלוויזיה/מחשב/מקרר/מכונת כביסה/מייבש/... - המליצו לי לרכוש את ה-VDP ולא את ה-VDPS מכיוון שזמן ההשהייה ארוך יותר, ואמרו שעדיף לרכוש אותו לכל סוגי מכשירי החשמל למיניהם, כאמור מאותה הסיבה.
השאלה שלי האם באמת עדיף לרכוש את ה-VDP או שעדיף לרכוש לכל מוצר את המגן שמתאים לו ע"פ מה שמופיע באתר?
בנוסף האם יש מניעה לחבר מפצל לשקע של המגן או שעדיף לחבר לכל מגן רק מוצר אחד?
תודה.
אמרתי שאני צריך מגן לטלוויזיה/מחשב/מקרר/מכונת כביסה/מייבש/... - המליצו לי לרכוש את ה-VDP ולא את ה-VDPS מכיוון שזמן ההשהייה ארוך יותר, ואמרו שעדיף לרכוש אותו לכל סוגי מכשירי החשמל למיניהם, כאמור מאותה הסיבה.
השאלה שלי האם באמת עדיף לרכוש את ה-VDP או שעדיף לרכוש לכל מוצר את המגן שמתאים לו ע"פ מה שמופיע באתר?
בנוסף האם יש מניעה לחבר מפצל לשקע של המגן או שעדיף לחבר לכל מגן רק מוצר אחד?
תודה.
- superbizho
-
- חבר פעיל במיוחד

לדעתי אין מניעה לחבר מפצל כל עוד אתה לא עובר את הזרם המקסימלי יחד עם המכשירים
בקשר לדגם, תראה לפי הצרכים. טלויזיה לדעתי לא צריכה ההשהייה של 4 דק, אבל מקרר כן צריך..
בקשר לדגם, תראה לפי הצרכים. טלויזיה לדעתי לא צריכה ההשהייה של 4 דק, אבל מקרר כן צריך..
NAS: Custom made 15TB WD RED